A magukat igaz magyarnak, kereszténynek valló jobbik miért van a bevándorlók külföldiek ellen? Mikor.
Szent István állalapító királyunk Imre hercegnek írt intelmeiben megírta:
6. - az országba beköltözők befogadása és védelme!
"az egy nyelvű és egy törvényű ország gyenge és törékeny" (unius linguae uniusque moris regnum imbecille et fragile est).
...Mert amiként különb-különb tájakról és tartományokból jönnek a vendégek, úgy különb-különb nyelvet és szokást, különb-különb példát és fegyvert hoznak magukkal, s mindez az országot díszíti, az udvar fényét emeli, s a külföldieket a pöffeszkedéstől elrettenti. Mert az egy nyelvű és egy szokású ország gyenge és esendő. Ennélfogva megparancsolom neked, fiam, hogy a jövevényeket jóakaratúan gyámolítsad és becsben tartsad, hogy nálad szívesebben tartózkodjanak, mintsem másutt lakjanak. Ha pedig le akarnád rombolni, amit építettem, vagy szét szórni, amit összegyűjtöttem, kétségkívül igen nagy kárt szenvedne országod...
És miért vannak odáig annyira a magyarsággal, mikor:
A Kárpát-medencében végbenő népvándorlás következtében nem hiszen, hogy bárki is tiszta magyar lenne.
Te szánalom mikor mondta a Jobbik hogy a magyarok felsőbbrendű nép?
Az már szerintem magától értetődő hogy mi magyarok egy primitív oláhtól, szerbtől jóval feljebb állunk.
Szent István forogna a sírjában ha tudná, jobbról-balról, fentről-lentről lopják meg Magyarországot!
Tiszteletre méltó a civilizált kultúra és barátságos légkör, de más a rablás, visszaélés, és patkánytámadás.
Szent István álmodni sem merte volna, hogy a XXI.-sz.-i politikusok naivan hisznek az élősködők jóindulatában, miközben nyilván való nemzetközi háború zajlik!
A Jobbikot meg az arabok terrorista pénzel támogatják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!