Sajnos olyan elképzelhetetlenségekről panaszkodnak sokan a megélhetéssel kapcsolatban melyek felháborítanának ha nem ismernénk a valós helyzetet. Nos mi értelme van a szegénységet beállítani hazánkról? Amikor meg a jólét dübörög?
Téged is! Azért jól tennéd, ha levennéd a szemellenződet és a mások leszólása helyett kinyitnád a szemed:)!
Egyébként a válaszok többsége NEM panaszkodás, hanem felháborodott megjegyezések a szűklátókörű megállapításaidra.
Tudod, azon gondolkodtam, kérdező, hogyha olyan csodálatos és tökéletes az életed, mit kompenzálsz azzal, hogy idejössz nagyképűsködni?
Na, ki vele, mi baj, sírd ki magad a vállunkon...
Fel kéne akasztani!!
Tudod mi vagy te? Egy jellemtelen, törtető, beszűkült, elmaradott gyökér.
Ha Németországból kapod a lovét, akkor mit ugatsz a magyar helyzetekről?? Ha meg ráadásul még innen is kapsz ENNYI pénzt igazán meghúzhatnád magad a sarokban, nem hogy ilyen kérdést kiírni!!!
Fújjjj fúújjj fúúúúj hányingerem lett tőled.
A 28 éves feleséged mért ment hozzád 23 évesen mi?? Mert gondolom kell neki a drága ruha, smink, parfüm, kocsi, nyaralás...
És még annyit, hogy a leírtak szerint (te irtad), kiszolgáltad a kommunizmust, vezető beosztásban voltál ennyi éven keresztül egy ilyen helyen, és most mint a kaméleon átmentél az ellenkezőbe hogy azért meg maradj.
Nem mindenki ilyen gerinctelen.
ELŐSZÖR IS TE AHHOZ SENKI VAGY, HOGY AZ ÉN ILLETVE A SZÜLEIM MUNKÁJÁT ÓCSÁROLJAD!!!!!
MÁSODSZOR TE TETTÉL FEL KÉRDÉST, HOGY "Nos mi értelme van a szegénységet beállítani hazánkról?"
MI ERRŐL ELMONDTUK A VÉLEMÉNYÜNKET, AMIT TE CSAK LEUGATSZ, HOGY "SIRÁNKOZÁS"
HA TE IS HAVI 65-ÖT KAPNÁL, NEKED IS SÍRNA A SZÁD, HA EGY GŐGÖS, BEGYÖPÖSÖDÖTT, CSŐLÁTÁSÚ F@SZ, PATTOGNA, HOGY JÓ LÉT VAN, HISZ FÉL MILKÓT KERESEK HAVONTA.
ÁLDJON MEG AZ ISTEN ANNYI KAJÁVAL, AMENNYIT CSAK VENNI TUDSZ, TÖMD TELE MAGAD, DE SZ@RNI MÁR NE TUDJÁL!!!!
(elnézést kérek, a kommentelőktől a nagybetűkért, de nagyon kiakasztott, és undorodom az ilyen csótányoktól...(és most a csótányoktól kérnék elnézést, hogy lealacsonyítottam őket, egy ilyen izéééhez))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!