Sajnos olyan elképzelhetetlenségekről panaszkodnak sokan a megélhetéssel kapcsolatban melyek felháborítanának ha nem ismernénk a valós helyzetet. Nos mi értelme van a szegénységet beállítani hazánkról? Amikor meg a jólét dübörög?
Uram atyám a mennyekben!!
Te egészen véletlen nem a minisztériumban dolgozol?? Más magyarázat nincs.
Szerintem ugyanaz a kérdés feltevője:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__166..
Elárulnád, hogy melyik ajtón dübörög, mert akkor oda költözünk, hogy ajtót nyissunk neki.
Sajnos mi egyik hónapról a másikra élünk (nem a mi hibánkból) és ezzel szerintem nem vagyunk egyedül.
Szóval megírnád a címet???
20:23-as linkje:
Ez egy közveszélyes ember.
Én egyet értek vele, dübörög.
Van mit enni, van kocsira, édességre, villanyra, tv-re, tele bevásárlókocsira, benzinre, nyaralásra, mi ez, ha nem jólét?
erhnn:
örülök, hogy nálad is dübörög :)
de nálunk nem...
enni van, azzal nincs baj...autó parkolóba, nincs miből benzint venni..édesség az utolsó 5 tábla csokim az spáros 80Ft-os volt (meglepődtem mert még finom is)...a villanyt kitudjuk fizetni, és a tv-t is...ez a mai világba luxus???
"Államtitkár úr"? Csak nem ön az?!
Ha igen, olvassa el figyelmesen a válaszokat, mert itt legalább nem talpnyalók, behízelgők véleményével találkozik. Talán több az őszinte megnyilvánulás, mint a környezetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!