Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Sajnos olyan elképzelhetetlens...

Sajnos olyan elképzelhetetlenségekről panaszkodnak sokan a megélhetéssel kapcsolatban melyek felháborítanának ha nem ismernénk a valós helyzetet. Nos mi értelme van a szegénységet beállítani hazánkról? Amikor meg a jólét dübörög?

Figyelt kérdés
2011. márc. 27. 20:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 anonim ***** válasza:
Ha olyan egyszerű lenne vezetőbeosztásba lenni,és a lehetőség adott lenne,akkor mindenki vezetőbeosztásba dolgozna. Na,de akkor kiknek lennének a "vezetői" a vezetők?
2011. márc. 30. 17:26
 62/77 anonim ***** válasza:
Ha annyi pénzed van, hozz már egy pár gyárat létre a mi környékünkön is... itt lenne aki dolgozna...
2011. márc. 30. 17:54
 63/77 anonim ***** válasza:
100%

Szerencséd volt, jól kerestél, keresel. Viszont különösebben nem tettél szert széleslátokörű gondolkodásra. A magadéból meg még pár körülötted lévő ember esetéből egy egész országéra általánosítasz.

Nem nézel körül, nem jársz nyitott szemmel és lélekkel ("dögöljön meg...") és te szegény azt hiszed, ha neked sikerült, akkor mindenkinek ugyanúgy sikerülnie kellene.

Mondd csak, van-e boldog családod? Mennyit voltál a gyerekeiddel, míg felnőttek? Volt-e sok-sok közös élményetek a feleségeddel, gyerekeiddel? Van-e a pénzen kívül valami, amire büszke lehetsz?

2011. márc. 30. 18:31
 64/77 anonim ***** válasza:

"S had kérdezzem már meg miért kell trágárul válaszolnotok amikor az igazakat osztom meg?"

A MAGAD igazát!

2011. márc. 30. 18:49
 65/77 A kérdező kommentje:
Igen öt éve nős vagyok egy nagyon csinos 28 éves feleségem van, egy fiú gyermekkel s most útban a kis lány testvére.Feleségem belgyógyász , van két kocsink egyik terepjáró ez kell a horgászatokhoz vadászatokhoz, gyönyörű lakásunk van a Rózsadombon a II.ker.Balatonfüreden van egy 86 m2 kis nyaralónk,s a Horváth tengerparton is van egy kis nyaralónk. A sok sok munkának a gyümölcse, a siránkozások helyett becsületesen dolgoztam végzettségemnek megfelelő beosztásban, s most is tartom a beosztottaimmal a jó kapcsolatainkat. Ennyire egyszerű .Viszont az árakat nem tudom mert a bejáró nőnk vásárol mindig.
2011. márc. 30. 19:39
 66/77 anonim ***** válasza:
Ezt a rossz kamu dumát.... :DDDD
2011. márc. 30. 19:45
 67/77 anonim ***** válasza:
100%

Egy pillanatig sem irigyellek.

Sokkal több jutott neked anyagiakból, és sokkal kevesebb emberségből, önzetlenségből, emberi tartásból (dicsekszel a fiatal feleséggel, tehát még ott tartasz ennyi idősen, hogy a külső fontosabb, no meg a többi státuszszimbólum), empátiából és még sorolhatnám.

Sok érdekes, értékes ember van itt az interneten, de te nem tartozol közéjük.

2011. márc. 30. 19:55
 68/77 anonim ***** válasza:
Én nem élek jómódban, pedig nem vagyok dologtalan.Hiányzik a pénz és a jólét, de azért örülök, hogy nem én vagyok a feleséged :D
2011. márc. 31. 07:05
 69/77 anonim ***** válasza:
...A legrosszabb kombináció az, amikor a vezető beosztáshoz önhittség és csőlátás is társul.És nálad sajnos ez a helyzet.Hiába a jómód,sajnos semmi sem tökéletes.
2011. márc. 31. 07:13
 70/77 A kérdező kommentje:
A kérdésekre válaszoltam. Egyébként bármerre megyek komoly építkezések folynak, gondolom azok nem munkakerülők mint ti vagytok, ti csak sírni panaszkodni tudtok, a számítógépből nem fogtok megélni, dolgozni nem akaró síró panaszkodós társadalom vagytok Isten áldjon benneteket.
2011. márc. 31. 11:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!