Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Sajnos olyan elképzelhetetlens...

Sajnos olyan elképzelhetetlenségekről panaszkodnak sokan a megélhetéssel kapcsolatban melyek felháborítanának ha nem ismernénk a valós helyzetet. Nos mi értelme van a szegénységet beállítani hazánkról? Amikor meg a jólét dübörög?

Figyelt kérdés
2011. márc. 27. 20:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 anonim válasza:
100%

erhnn válasza:

Én egyet értek vele, dübörög.

Van mit enni, van kocsira, édességre, villanyra, tv-re, tele bevásárlókocsira, benzinre, nyaralásra, mi ez, ha nem jólét?

A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:29

Bocsi, de: mint már írtam egyik hónapról a másikra élünk, nem saját lakásban, kocsink nincs, a boltban az akciót kutatjuk minden nap (így főzni is nehézkes). Ja és nyaralni, valóban még azt is meggondoljuk miből hogyan menjünk a család azon tagját meglátogatni, aki már utazni nem tud. De igen, valóban dübörög a jólét, csak nem tudom hol, mert nálunk nem.

2011. márc. 27. 20:40
 22/77 anonim ***** válasza:
100%

"Van mit enni, van kocsira, édességre, villanyra, tv-re, tele bevásárlókocsira, benzinre, nyaralásra, mi ez, ha nem jólét?"

Van mit enni? Lehet te kaviárt zabálsz kaviárral, de én például tesco-s kenyeret párizsival.

Kocsink volt, egy 29 éves Golf, de eladtuk, mert benzinre már nekünk se telett, na meg egyszer majdnem el is lopták.

Édesség? Hát az a napi egy Snickers szelet azért még hadd legyen meg nekem.

Villanyunk az van.

Előfizetéses TV-nk nincs.

Nyaralás nyáron egy-egy nap Siófok (vonattal oda-vissza).

2011. márc. 27. 20:41
 23/77 anonim ***** válasza:
100%

Te milyen álomvilágba élsz?

Itt vagyok 20 éves és nincs munkám,páromnak dettó.Unokatestvéreméknek +még 3 rokonnak szintén nincs.

Akkor milyen jó világ ez itt?

3 végzetségem van egyben(dísznöv.kertész,parképítő,virágkötő)mégse kellek sehová-pedig ehez még van több végezhetőségem is.Mindenhonnan elutasítanak külömbnél abszurdabb indokokkal.

Van kertünk nem is kicsi,tudnánk állatot nevelni de már nem éri meg.A kert amit művelek épp ha a nyári köra őszi időben szolgálja ki a konyhát.

Mi itt a jólét?De könyörgöm azért ne hasonlítsuk össze magunkat pl Afrikával,az megint más tészta!Ha hasonlítgat az ember akkor Nyugathoz!Mert nem visszafele hanem előre kell fejlődni!

Lassan már a számlákat ne tudjuk fizetni,olyan szar a helyzet!Munka meg a holdba hiába Budapesten élünk.

Még mielőtt valaki jön ,hogy mondjon le az ember a luxuscikkekről.:kocsi->rokonok szakmunkájához kell másképp nem megy! net-> Még mindig olcsóbb itt nézni a melókat mint nap mint nap megvenni egy nyamvadt expresszt,amiben közel nincs annyi meló feltüntetve!Ráadásba manapság vagy telefonszám vagy e-mail lehetőség van.

Nem látom hol a jólét?Nyisd fel kérlek a szemem jó érvekkel.

20/N

2011. márc. 27. 20:45
 24/77 anonim ***** válasza:
86%
Tény: van egy viszonylag szűk réteg, akik nagyon jól élnek (és el sem tudják képzelni, milyen lehet jóval egyszerűbben, szűkösebben egyik napról a másikra megélni), aztán egy hatalmas szakadék ............ és jövünk mi.
2011. márc. 27. 20:48
 25/77 anonim ***** válasza:
88%

kedves kérdező és erhnn:

még több 10 ezer ember mondana hasonló hozzászólásokat mint az előzők...de sokaknak még netük sincs...jóvilág van? persze...amennyi kis területünkön ültetünk neveltünk, annak felét ellopták...tőlünk a terület 10 km-re van, szóval már leginkább csak én megyek ki biciklivel vagy apám busszal...miből gondoljátok, hogy jó lét van, mikor mikor fél ország munkanélküli, negyed minimálbéres, a többi politikus? (igen picit túloztam...ismétlem PICIT)

2011. márc. 27. 20:53
 26/77 anonim ***** válasza:
100%
Több politikusnak kellene ide jönni és olvasgatni, mert állatira elrugaszkodtak a valóságtól. Saját jól berendezett világukban élnek és azt hiszik mindenki más is úgy lubickol a jólétben, mint ők. Illetve aki nem, az nem dolgozik! Természetesen saját hibájából...
2011. márc. 27. 21:04
 27/77 anonim ***** válasza:
82%

"Nos mi értelme van a szegénységet beállítani hazánkról? Amikor meg a jólét dübörög?"

Istenem, de felbosszantottál most a szűklátókörűségeddel! -.-

2011. márc. 27. 22:02
 28/77 anonim ***** válasza:

Ja, csak simán troll vagy! Szerinted a fizetés nem arra való, hogy megéljünk belőle (linkelt kérdésedből vettem)

Gratulálok! -.-

2011. márc. 27. 22:06
 29/77 anonim ***** válasza:
100%
Hol?nálatok?-mert itt nincs ilyen.
2011. márc. 28. 01:28
 30/77 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésed igencsak ellentmondásos!És nem igazán értem,mire akarsz kilyukadni.

Szemellenzős ostobák és milliomosok láthatják úgy, hogy itt a jólét dübörög.Számukra esetleg...

De a valóság az, hogy ebben az országban sokan éheznek, sokan megfagynak télen a fűtetlen lakásukban,életüket ledolgozott nyugdíjasok nyomorognak,nincs munka, nincs pénz...A nyaralás rengeteg családban luxus volt eddig is, lassan már az étkezés is az lesz.szerintem ami itt dübörög, az a nyomor!

2011. márc. 28. 09:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!