Sajnos olyan elképzelhetetlenségekről panaszkodnak sokan
a megélhetéssel kapcsolatban melyek felháborítanának ha
nem ismernénk a valós helyzetet. Nos mi értelme van a
szegénységet beállítani hazánkról? Amikor meg a
jólét dübörög?
Az is lehetséges, hogy valamelyik elmegyógyintézetben él, ott teljes ellátást kap és innen a jólét, jólét, jólét. :D
2011. márc. 29. 07:36
"Aki dolgozik tisztességes fizetéséből nem lehetnek gondjaik. Nem is értem miért és minek is panaszkodtok, persze ha dolgoznátok lenne fizetésetek nem panaszkodnátok most"
Te egy MINŐSÉGI TROLL vagy!
2011. márc. 29. 09:26
Vagy szerencsétlen hülye,akinek végre sikerült elhelyezkedni valahová,és egyszer az életben jól lakott.Most rózsaszinben látja a világot,mert még tart a fizetése egy darabig.
2011. márc. 29. 10:29
Az a nagy szerencséd, hogy elérhetetlenül-arctalanul ontod az ostobaságaidat, mert szemtől szemben már leordítottuk volna a hajadat. (Persze csakis örömükben, mert a fizetésünkből olyan klasszul megélünk.)
2011. márc. 29. 16:33
Árulj el valamit, a körülötted lévők is mind ezt gondolják???? Hányan vannak??? Jövőre fizetéscsökkentések lesznek, hogy ne dübörögjön annyira a jólét???
2011. márc. 29. 16:35
46/77 A kérdező kommentje:
Nyugdíjas vagyok, 42 évet a Kőolajkutató és Földgázbányászatban dolgoztam vezetőként de közvetlen a Fúrótoronynál, 21 évet folyamatosan Irakban,Iránban Kuvaitban dolgoztam, a nyugdíjam mellett jelenleg is dolgozom Németországban. S had kérdezzem már meg miért kell trágárul válaszolnotok amikor az igazakat osztom meg? Nagyon sokan dolgoztak nálam Magyarok, de nem sokáig, miért nyáron éjjel 0fok nappal plússz 40 fok, télen a süvítő hidegben is a vas csöveket meg kellett ám fogni sokszor oda fagytak a dolgozók a vashoz. Na lám lám ebből indultam ki, s őszinte voltam amikor azt osztottam meg hogy nekem nincs okom panaszra, még nyugdíjas ként is szükség van a munkámra, ami igen jól gyümölcsözik.Németországban van munka, keresik a Magyarokat mégsem jönnek! Én azt javaslom hogy nem érdemes panaszkodni, úgysem segít senki, mindenkinek a gondjait magának kell megoldani hogy boldoguljon, a Kormány nem tudja azt hogy ti hogyan éltek, nem is érdekli, ezeken a panaszokon csak jókat derülnek, s aztán megvalósít még nagyobb megszorításokat melyek titeket érint.
Hallod! Hozzád képest sokkal nagyobb kalandba vágtam a fejszémet, itthon maradtam és próbáltam meélni.
(Mentségemre szolgáljon, hogy nőként sose vágytam kőolajbányászatra.)
2011. márc. 29. 19:05
Minden tiszteletem egyes nyugdíjasoknak!
De nem NEKED!
Költözz haza,próbálj megélni az Ő kis pénzükből,és még nagyon sokunkéból!
Kiváncsi lennék,hogy akkor mi lenne a véleményed!
Az meg,hogy várják ott a MAgyarokat az megint más minthogy ott van munka és ITTHON meg NEM lehet megélni!
De ha megsértődsz ha nem neked még nyugdíjasként sincs annyi eszed ,hogy reálisan lásd a mai világot-és a mi(Nem a tied-mert nem itt élsz) Országunk!
2011. márc. 29. 19:10
Ja vagy igy állunk? Gyere haza,itthon próbálj meg megélni,majd utána osztogasd az észt.
2011. márc. 29. 21:54
50/77 A kérdező kommentje:
Na igen kifogás az van de hogy a problémátokat megoldjátok arra sem vagytok képesek.Mindenki úgy boldogul ahogy tud, nyugdíjasként csak 14 napot vagyok Németben, aztán Magyarországon vagyok s képzeljétek itt is van munkám építészként végzem a tervrajzokat ügyintézéseit stb. Magyarországon is havonta az öt hatszáz ezret megkeresek a tervezéssel, s van munkám.A szomszédom is csak siránkozik, nem dolgozik kukázásból él, s találtam neki munkát két nap után ott hagyta azt mondja korán kell kelni s a mások által megtudott, havi bérük nettó 95000 Ft ennyiért Ö nem kel fel korán, hát dögöljön meg az ilyen, de engem tud kritizálni hogy én esetem az más, igen én áldoztam azért hogy ne legyenek gondjaim, akik sírnak azok semmit érő lusta dologtalanok. Magyarországon is meglehet élni aki akar az megoldja ezt is.Ne panaszkodjatok inkább munkával oldjátok meg a problémáitokat.
Kapcsolódó kérdések: