Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az olyan emberek akik védik a...

Az olyan emberek akik védik a cigányokat azok mire alapozzák a gondolkodásukat?

Figyelt kérdés
Nekem konkrétan 2 ismerősöm is van,akiknek már volt gondjuk a cigányokkal,de ennek ellenére is elítélik a cigányok(nem általánosítás)elleni gyűlöletet.Miért jó ez nekik?Miért kéne tűrnünk az ilyen gondokat?Ha annyira mellettük vannak miért nem költöznek oda melléjük:
2011. febr. 6. 16:04
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
még hogy a szükség nagyúr. nehogymár, tudod te mennyit kapnak ezek a CIGÁNYOK segélyekből meg miegymásból? mert tudod leraklyák a kölyköt az árvaházban másnap meg mennek a rokonok befogadni, kapnak érte ám elég sok pénzt, és még sorolhatnám, hogy hogyan fosszák ki legálisan az államot.
2011. febr. 9. 15:20
 42/49 anonim ***** válasza:
Az van "szerencsém" nekem is tapasztalni, milyen pofátlanul tudják követelni a nekik járó segélyeket. Már jobban tudják a jogaikat, mint az ott dolgozó ügyintézők. Ott verik az asztalt a sok purdéval körülvéve, és már a nyomtatványokat is kívülről fújják, amit ki kell nekik tölteni az igényléshez. Sajnos ez van, és nem lehet mit tenni, a szaporulatot náluk sem lehet korlátozni, mert emberi joguk van hozzá. Nem lehet törvény, ami ezt szabályozná.
2011. febr. 9. 15:53
 43/49 anonim ***** válasza:
0%
bumbi02 MONDJON LE!
2011. febr. 9. 16:06
 44/49 anonim ***** válasza:
Az egyetlen megoldás az jelentené, ha össze lehetne terelni őket egy területre, ahol meg lenne a lehetőségük arra, hogy saját magukat tartsák el a saját munkájukból, a saját igényeiknek megfelelő életkörülményeket kialakítva. Ha így nem boldogulnak, akkor viszont a saját fajtájukat lopják meg, verjék agyon, gyilkolják le. Na de ez is diszkrimináció, hiába csak a saját igényeiknek megfelelő kultúrájukra, szorgalmukra, életmódjukra lennének utalva ezáltal.
2011. febr. 9. 16:13
 45/49 anonim ***** válasza:
én személy szerint örülnék neki ha az állam csak bejelentené hogy eltöröl minden segélyt
2011. febr. 9. 16:42
 46/49 anonim ***** válasza:
Sajnos ebben az esetben nem csak a cigányok dögölnének éhen.
2011. febr. 9. 16:46
 47/49 anonim ***** válasza:
A józan észre. :)
2015. júl. 30. 20:07
 48/49 anonim ***** válasza:

„az előítélet egy önvédelmi reakció. Teljesen természetes.”

Főleg, ha ezt nevelték beléd kiskorodban.

2015. júl. 31. 13:06
 49/49 anonim válasza:

14/48

Hu de erdekes nincs meg a statisztika. De amúgy ilyen statisztikát biztos az MTA ad ki szigoruan tudomanyos kozegbol ugye? :) ja nem a vonagabor.hu? :)

A buszon ücsörgős érvet simán szarnak es szubjektívnak tartom es nem szemelyeskedesbol de érdekes módon en sokkal többször talalkozok ugyanezzel csak 14 15 éves zold hajú fehér tinedzsereknel. Számít innentől hogy "jaj jaj en ezt lattam?? Hat en meg az ellenkezojét lattam. A rasszizmus egy elmebeli korlátoltság es konokság ami szerintem vetítés. Még ha sokan is bűnöznek a ciganyok közül, ha 100000 de EGY nem, akkor sincs joga senkinek se ciganyozni. És igen nekem is lopták mar el draga biciglimet ciganyok, meg se szakítottam meg a kapcsolatomat a cigany barátokkal, mert a kettő eset között semmi összefüggés nincsen es nem is lesz soha.

Üdv

2017. okt. 10. 21:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!