Az olyan emberek akik védik a cigányokat azok mire
alapozzák a gondolkodásukat?
majd ha megismerek olyat aki normális akkor nem teszem... csak hozzatok fel példát aminek hatására látom hogy van normális... mer "cigánykérdés"ben már nem egy példát hoztunk fel, de titeket csak az érdekel h meyikük ölt...
2011. febr. 6. 20:12
32/49 A kérdező kommentje:
Azért köztük is van normális.Csak azok éppen nem a parlamentbe ülnek.Van olyan kisebb falu ahol a polgármester MSZP-s,de lemond a fizetéséről mert a falu közbiztonságilag a topon van de pénzügyileg nem.A havi keresete az,hogy általános iskolában tanít.
33/49 A kérdező kommentje:
Jah és hozzáteszem,hogy abban a faluban nem laknak cigányok,még olyanok se kik magyarnak vallják magukat.
Én ismerek jó és rossz cigányt, és sajnos már a rosszak vannak többségben( kb. 90 %).
2011. febr. 8. 16:48
A kutya harap. A kutyák ezért szemét köcsögök. Mert kábé a cigányok egybőli elítélése ilyen.
Vannak olyan emberek akik nem képesek megfelelni a társadalmi és erkölcsi normáknak, mert ők egy másik környezetben nőttek fel.
Nem legalizálni akarom a bűnüket, mert a bűnt amit egy ember elkövet a büntetés kell, hogy kövesse, de egy egész népcsoport életviteléről nem mondhatod , hogy rossz, vagy helytelen.
Idézet:
Sohase a bűnöst, hanem a bűnt gyűlöld!!!
2011. febr. 8. 21:52
A politikus lop. Az összes politikus takarodjon a parlamentből. Fordult ez már meg a fejedben? Pedig van köztük normális is. Igen, a Fideszben is. Sőt, az MSZP-ben is. A Jobbikban, az LMP-ben, MDF-ben és a Kétfarkúban is.
2011. febr. 8. 22:02
És az is a GYÁVÁK csoportját szaporítja, aki lepontozta a 4. választ.
2011. febr. 9. 08:41
Én sem szoktam általánositani, hiszen voltak kollégáim közül ilyen is meg olyan is tőlük. Azért az biztos, hogy nem minden cigány lopos, de nazon már el szoktam gondolkodni, hogy lopós cigány ? Mondjuk Settenkedő Bakács sem cigány mégis lopott.Akkor mi van ?
2011. febr. 9. 13:34
Ez is példa lehet arra, hogy a szükség nagy úr, rákényszeríthet bárkit, hogy törvénybe ütköző cselekedettel próbáljon tenni ellene, ha már nem lát más megoldást. Ez pedig mostanság sajnos egyre több embert tesz próbára, köszönhetően a rohadt nagy munkanélküliségnek, és a nevetségesen alacsony béreknek. Mondjuk Settenkedő esetében felmerülhet, hogy nem feltétlenül a legdrágább téli szalámik közül kellett volna válogatnia, ha csak az éhségét szerette volna csillapítani.
2011. febr. 9. 14:17
Írtam már itt a válaszok között, hogy nem szabad általánosítani velük kapcsolatban sem, viszont igaz, ha jobban végiggondolom, tényleg nagyon ritka a kivétel, ők a tanultabbak közül valók. Viszont mikor ilyeneket hallok, mint az olaszliszkai tanár agyonverése a gyerekei szeme láttára, akkor az én zsebemben is kinyílik a bicska. Ha tehetném, elevenen nyúznám meg az abban részt vevőket is.
Vannak olyanok is, akik nem akarják vállalni a cigányságukat, vagy csak részben csörgedezik vér bennük ebből a fajtából, de sokszor ők sem tudják meghazudtolni a fajtára jellemző természetüket, és nagyon jellegzetes módon előtör belőlük a vadállatiság.
2011. febr. 9. 14:31
Kapcsolódó kérdések: