Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az olyan emberek akik védik a...

Az olyan emberek akik védik a cigányokat azok mire alapozzák a gondolkodásukat?

Figyelt kérdés
Nekem konkrétan 2 ismerősöm is van,akiknek már volt gondjuk a cigányokkal,de ennek ellenére is elítélik a cigányok(nem általánosítás)elleni gyűlöletet.Miért jó ez nekik?Miért kéne tűrnünk az ilyen gondokat?Ha annyira mellettük vannak miért nem költöznek oda melléjük:
2011. febr. 6. 16:04
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:

Utolsónak:

Nem,nem csak rasszizmusból utálják a hangoskodókat hanem azért mert egy kicsit kezd unalmas lenni,hogy kevesebben vannak mint mi de ennek ellenére az utcai csendháborítások 90%-át ők csinálják.Erre van egy külön példám is.

Volán buszon ülünk, azt már megszoktuk ,hogy minden reggel a nem ma barnult honfitársak hallgatják a cigányzenét az 50 ezres telefonjukon(de ennek ellenére piszkos, szakadt farmerba meg pólóba járnak)de amikor olyan pofátlanok,hogy felhoznak a buszra 2 hangszórót is na az a pofátlanság netovábbja.Persze nem mind ilyen de jelentős részük,és akkor jön az ombudsman meg ilyen hülyék ,hogy diszkrimináció,mondtam költözzenek oda hozzájuk.

2011. febr. 6. 17:23
 12/49 A kérdező kommentje:
Mármint 17:09-nek
2011. febr. 6. 17:23
 13/49 A kérdező kommentje:
Illetve 17:10-nek.Csak összejött:)
2011. febr. 6. 17:24
 14/49 anonim ***** válasza:
96%

Voltak statisztikák (persze most nem találom h belinkeljem) amik itt keringtek a neten arról h minden 6.cigány aki szembe jön veled az utcán vagy börtönbe volt vagy börtönbe van vagy börtönbe lesz.Ez a magyaroknál minden 630.ról mondható el,ha jól emlékszem.

Tehát van 5 cigány a 6 ból akit nem ítélnek el és igazságtalanul rágalmazzák őket.Mondjuk ha olyan lenne náluk is az arány legalább hogy minden 300.at ítélnék el szerintem senki se bántaná őket.

Nem tudom mikor találják meg végre a módját a nagyokosok

annak h hogyan is kellene őket felzárkóztatni és rákényszeríteni arra ,h az általános emberi együttélési normákat betartsák és gondoskodjanak magukról ahogyan más népek teszik azt itt Európában.

Szerintem a jövőben a fejlett társadalmak határai sokkal zártabbak lesznek és akik nem fognak megfelelni az ő belső normáiknak mert nem is akarnak és nagy károkat okoznak azokat kitoloncolják a törvények nélküli külső világba.Mert ez a jótékony és elnéző demokrácia nem lesz fenntartható túl sokáig.

Azért védik őket mert humánusak , vagy félnek tőlük és ha kiderülne h szembeszegültek a környezetükben lévő cigányokkal atrocitásoknak lennének kitéve. Vagy csak azért mert annyira liberálisok , h semmi nem érdekli őket ami pont nem az ő bőrükön csattan.

2011. febr. 6. 17:31
 15/49 A kérdező kommentje:
Igen ha nem csattanra rajtuk akk megérteném,hogy védik őket,de már volt rá eset,hogy megtámadták azt a két ismerősömet és még így is "melléjük pártolnak" ,egyszerűen nem értem.
2011. febr. 6. 17:36
 16/49 bumbi02 ***** válasza:
36%

Volán buszon ülünk, azt már megszoktuk ,hogy minden reggel a nem ma barnult honfitársak hallgatják a cigányzenét az 50 ezres telefonjukon(de ennek ellenére piszkos, szakadt farmerba meg pólóba járnak)de amikor olyan pofátlanok,hogy felhoznak a buszra 2 hangszórót is na az a pofátlanság netovábbja.Persze nem mind ilyen de jelentős részük,és akkor jön az ombudsman meg ilyen hülyék ,hogy diszkrimináció,mondtam költözzenek oda hozzájuk.

és itt azzal van bajod hogy cigányok vagy azzal ahogy viselkednek? tehát ha ezt egy nem cigány csinálja akkor is zavarna? mert azért tudnék mutatni olyan nem cigányokat hogy csak na... az emberek 90%a nem azért utál valakit mert cigány hanem azért mert valahogy viselkedik az illető, de amikor valaki azért utál valakit mert cigány és más kivetni valót nem talál benne, na az rasszizmus és az butaság.

2011. febr. 6. 17:57
 17/49 anonim ***** válasza:
96%

"Az olyan emberek akik védik a cigányokat azok mire alapozzák a gondolkodásukat?"

Védik a százból az egyet.

2011. febr. 6. 18:09
 18/49 A kérdező kommentje:

17:57

Nem az a bajom vele,hogy cigány az a bajom,hogy ott szarakodik a buszon.És igen ha magyar csinálná akkor is zavarna,de nagyrészt a cigányok csinálják és ismét kiemelem,hogy NEM mind.

2011. febr. 6. 18:18
 19/49 bumbi02 ***** válasza:
46%
és akkor innentől kezdve mér nem lehet megérteni azokat akik védik a NORMÁLIS cigányokat? nem mind, csak azokat akiket oknélkül le mocskosférgeznek, meg hasonlóznak...
2011. febr. 6. 18:27
 20/49 A kérdező kommentje:
Csak is azért mert nem csak azokat védik.
2011. febr. 6. 18:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!