Az olyan emberek akik védik a cigányokat azok mire alapozzák a gondolkodásukat?
Figyelt kérdés
Nekem konkrétan 2 ismerősöm is van,akiknek már volt gondjuk a cigányokkal,de ennek ellenére is elítélik a cigányok(nem általánosítás)elleni gyűlöletet.Miért jó ez nekik?Miért kéne tűrnünk az ilyen gondokat?Ha annyira mellettük vannak miért nem költöznek oda melléjük:2011. febr. 6. 16:04
21/49 anonim válasza:
"és akkor innentől kezdve mér nem lehet megérteni azokat akik védik a NORMÁLIS cigányokat?"
Minden háborúban vannak ártatlan áldozatok is.
22/49 A kérdező kommentje:
18:31
Elég elvont gondolat,de IGAZ.
2011. febr. 6. 18:36
23/49 bumbi02 válasza:
akkor a "cigány-nemcigány "háborúban " " is vannak ártatlan áldozatok, értük miér sirtok..
24/49 A kérdező kommentje:
Mindenki a saját honfitársaiért "sír".
2011. febr. 6. 18:57
26/49 anonim válasza:
"akkor a "cigány-nemcigány "háborúban " " is vannak ártatlan áldozatok, értük miér sirtok.."
A cigányoknak egyenlőre CSAK ÉS KIZÁRÓLAG ártatlan áldozataik vannak.
27/49 bumbi02 válasza:
nem, nem vagyok. csak egyszerüen nem utálok mindenkit aki nem olyan mint én. utálom a rabló, gyilkos cigányokat, akik ráérdemelnek arra h utáljuk öket. de nem utálom az összes cigányt. és ez igy van rendjén, aki minden cigányt utál annál magánál is baj van.
29/49 anonim válasza:
De a politikusokat utálod. Pedig köztük is van normális.
30/49 A kérdező kommentje:
Jó érv.
2011. febr. 6. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!