Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért van az hogy minden...

Miért van az hogy minden egyes homofób ostoba?

Figyelt kérdés
De tényleg, soha, egyszer nem volt olyan hogy egy homofóbbal értelmesen vitáztam. Mondogatják a saját hülyeségüket hogy melegnek lenni beteges, (ami alapból szembemegy a WHO-val) meg hogy ez egy propaganda meg hogy a gyerekekből melegek akarnak csinálni meg mit tudom én. Miután mindenre felhozok egy összetett ellenérvet, amit szerintem el sem olvasnak, leb*ziznak, (ami nemtudom hogy miért egy sértés, talán a homofóbok félnek ettől a szótól) és tiltanak. Meg sem akarják hallani mit gondol a másik fél, ugyan azt a betanult szöveget hajtogatja mint amit a fidesztől meg a mihazánktól meg mittudom én még honnan tanulhattak. Pontosan ugyan úgy viselkednek mint a kisiskolások meg az ovodások. Kivétel nélkül mind. De tényleg.

2022. szept. 4. 23:03
 81/92 anonim ***** válasza:
40%

Én szeretnék harcolni a nem fürdők jogaiért!

Érvek:

- A természetben is előfordul

- A tudomány szerint a génjeink nagyban befolyásolják kik leszünk, szóval ha ő nem fürdik, az csakis az Ő döntése

- Nagyon sok embert bántanak és kirekesztenek, mert nem fürdenek

- Ugyanúgy lehetnek hasznos tagjai a társadalomnak(Legalábbis lehetnének, ha nem lennének kirekesztve)

Ellen érvek:

Nem figyelnek a személyes higiéniára, egészségtelen számukra

Az ellen érvek ellen érvei:

Oké, de akkor ne álljunk szóba egy dohányossal sem, nézzük hülyének, aki megiszik havonta 1 energia italt, sőt ítéljük el azt is, aki csak levegőt vesz!

Ki tart velem? A mozgalom neve: TDWTWTOFB!

2022. okt. 11. 23:25
 82/92 anonim ***** válasza:
72%
Fun fact: Nem kell homofóbnak lenned, hogy a liberálisok annak bélyegezzenek, ha valamiben nem értesz egyet velük.
2022. okt. 11. 23:28
 83/92 anonim ***** válasza:
0%
80-as. Agykontrollal gyógyítanám őket.
2022. okt. 12. 13:16
 84/92 A kérdező kommentje:
82 akkor vagy homofób ha egy emberrel máshogy/bántóan viselkedsz csak mert meleg.
2022. okt. 14. 20:34
 85/92 anonim ***** válasza:
40%
Mivel az LMBTQ-szekta az életében szerzett összes sérelmére ráfogja, hogy a szexualitása miatt kapta, így bárkiből lehet homofób. Olyan ez, mint a boszorkányüldözés a középkorban: semmit nem kellett elkövetni, bemondásra bárkiből boszorkány lehetett.
2022. okt. 15. 00:07
 86/92 anonim ***** válasza:
7%

Talán, ha nálunk is az lesz, mint, ami a Szlovákoknál történt, akkor észbe kapnak, hogy nem biztos, hogy jó ötlet a gyűlöletkeltés, és a melegek ellen uszitani, mert ebbe már ténylegesen emberek hallnak bele és nem csak a laposföldhivek fejében.

Hagyjátok már abba a csába!

2022. okt. 15. 07:37
 87/92 anonim ***** válasza:
36%
#86 Ez nem feltétlenül gyűlöletkeltés, szerintem 2 felnőtt ember között le kéne, hogy tudjon folyni egy értelmes beszélgetésnek bármilyen témával kapcsolatban, ennek ellenére mégis ha feljön az az ötlet egy ember fejében, hogy esetleg a homoszexualitás mégsem természetes, hanem egy születési/fejlődési rendellenesség, akkor jön a sírás-rívás, hogy mi bántjuk őket, stb. pedig nem erről van szó. Kicsit olyan, mint amikor egy skizofrén gyanús embernek el akarod mondani, hogy lehet hogy beteg, erre ő besértődik.
2022. okt. 15. 14:48
 88/92 A kérdező kommentje:

87 ez egy tény hogy nem egy rendellenesség. Ezekkel egyszerűen nem lehet vitatkozni. Meg van határozva hogy mi betegség és mi nem, melegnek lenni meg nem az kész pont. Ha tovább erősködsz hogy már pedig de az, azzal csak feleslegesen gyűlöletet keltesz.

85 Ez egyáltalán nincs így. Pontosan ugyan azt mondtad el most mint amit a pontagyú homofóbok hajtogatnak. Elhiszem, és tényleg létezhetnek ilyen melegek, de a nagyrészük nem ilyen. Pontosan mint a heteróknál, ott is vannak agyhalottak mint pl. a homofóbok. Ők sem hajlandóak meghallgatni hogy mit mond a másik csak egymást hergelik és ezzel mindenkinek csak ártanak.

2022. okt. 15. 17:15
 89/92 anonim ***** válasza:
36%
#88 Én sosem mondtam, hogy születési rendellenesség-e vagy sem, de miért ne lehetne? Hormonális és genetikai, azaz fejlődési ok van a dologban(Y és X kromoszómák aránytalansága), ezt a tudósok sem tagadják, na most keress rá pl. a hermafroditás gyerekekre, ugyanúgy hormonális és genetikai okai vannak és hát nyílván fejlődési rendellenességnek is van nyílvánítva(És igen, ugyanúgy előfordul a természetben is). Nyílván ez semmit nem bizonyít, de akinek ennek tudván feljön az a gondolat, hogy mi van, ha mégsem normális és a tudósok tévednek(Mint ha nem tévedtek volna már egy jópárszor...), az még nem automatikusan gyűlöletkeltés és nem is lesz.
2022. okt. 15. 21:53
 90/92 anonim ***** válasza:
40%
Amúgy furcsák ezek az orvosok, na meg a politikusok. Főleg ott nyugaton. Köztudott tény, hogy a fű rossz hatással van a Skizofrénekre és mivel szexualitást gerjesztő szer is, így a pedofilokra is, mégis legalizáltatják a hisztiző füves társadalom miatt, hogy BÁRKI hozzájuthasson, mert az milyen jó meg minden, ezzel szembe menve azzal az alapvető orvosi alapelvel, hogy ne árts! 🤔
2022. okt. 15. 22:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!