Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért van az hogy minden...

Miért van az hogy minden egyes homofób ostoba?

Figyelt kérdés
De tényleg, soha, egyszer nem volt olyan hogy egy homofóbbal értelmesen vitáztam. Mondogatják a saját hülyeségüket hogy melegnek lenni beteges, (ami alapból szembemegy a WHO-val) meg hogy ez egy propaganda meg hogy a gyerekekből melegek akarnak csinálni meg mit tudom én. Miután mindenre felhozok egy összetett ellenérvet, amit szerintem el sem olvasnak, leb*ziznak, (ami nemtudom hogy miért egy sértés, talán a homofóbok félnek ettől a szótól) és tiltanak. Meg sem akarják hallani mit gondol a másik fél, ugyan azt a betanult szöveget hajtogatja mint amit a fidesztől meg a mihazánktól meg mittudom én még honnan tanulhattak. Pontosan ugyan úgy viselkednek mint a kisiskolások meg az ovodások. Kivétel nélkül mind. De tényleg.

2022. szept. 4. 23:03
 41/92 anonim ***** válasza:
9%

Ismerek egy jó viccet:

- Miért rugták ki a homit a spermabankból?

2022. szept. 5. 00:24
 42/92 anonim ***** válasza:
11%

Hímnős fajok vannak, homoszexualitás nincs az állatvilágban. Egyébként meg nem kéne úgy élni mint az állatok, nem igaz?

2022. szept. 5. 00:24
 43/92 anonim ***** válasza:
23%

"Sok fajnál figyeltek meg tehát homoszexualitást, de homofóbiát csak egynél. "

Annál,aki tud gondolkodni.

2022. szept. 5. 00:26
 44/92 anonim ***** válasza:
59%

Alapvetően nincs bajom a homokosokkal, mint emberek. Többségük teljesen normális és ha nem mondja, rá sem jössz hogy az. De, van kettő dolog, amit nem fogadok el:

1. A búzaparádé, ami színtiszta provokáció és igen nagy részt, nem is LMBTQ tagok vannak jelen, hanem szélsőliberálisok.

2. Úgy feltűntetni homokosokat a filmekben és sorozatokban, hogy az nem ad hozzá semennyire a történethez. Ez, megint csak szimpla provokáció.

Egyébként, nem viszonyulok máshogy, egy homokoshoz, mint egy nem homokoshoz. Amúgy sem tehet róla szerencsétlen. Hát senki sem lenne a helyében, szóval gonoszság lenne piszkálni emiatt.

45/92 anonim ***** válasza:
25%

Epic win :D

46/92 anonim ***** válasza:
63%

"Az élővilágban a homoszexualitás megfigyelt és sok fajnál gyakori jelenség. Egyes fajok a saját nemüket is képesek megváltoztatni, sőt, vannak kétnemű/kétivarú/hímnős állatok is. Ez egy létező dolog az élővilágban, semmilyen beteges nincs benne."

Ebben van valami, de állatvilágban ugyanúgy megfigyelték a pedofíliát is, vagy a testvérszexet, azaz a vérfertőzést, de még "halhatatlan" medúza is van és a gyíkoknak vissza nő a farkuk. Úgyhogy az állatvilágból nem tudom mennyire lehet ilyen következtetést levonni, hogy mi a normális és mi a betegség, persze lehet egy kiindulási pont, viszont nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy ez normális.

2022. szept. 5. 00:32
 47/92 anonim ***** válasza:
15%
Mar be is lett bizonyitva, hogy a homokosok és a védőik ostobák !
2022. szept. 5. 00:38
 48/92 anonim ***** válasza:
16%
Ja és amúgy vannak gyógyíthatatlan betegségek, legalábbis olyanok, amiket még nem tudunk meggyógyítani, úgyhogy azt sem lehet mondani, hogy csak azért, mert egyenlőre úgy néz ki, hogy nem "gyógyítható", még nem feltétlenül nem betegség. Vegyük alapul a pedofíliát. A WHO még mindig mentális betegségnek tekinti, de több orvos is azt bizonyítja, hogy ugyanúgy egy velünk született dolog, de nem mondják ki egyértelműen sem azt, hogy nem gyógyítható, sem azt, hogy nem is lehet későbbiekben gyógyítható, egyenlőre nem az.
2022. szept. 5. 00:42
 49/92 anonim ***** válasza:
19%
48. Igen, nagyon sok gyógyíthatatlan mentális betegség van. Akkor van gond ha bármilyen hatalmat kapnak ezek a mentális betegek.
2022. szept. 5. 00:45
 50/92 anonim ***** válasza:
67%
#49 Nem nagyon értem mire gondolsz. A pedofília miatt írod? Nyílván ne kapjanak hatalmat a pedofilok, mondjuk a felső vezetőségnek ezt mondhatom, ha pont ők csinálják a legtöbbet! 😅
2022. szept. 5. 00:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!