Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért van az hogy minden...

Miért van az hogy minden egyes homofób ostoba?

Figyelt kérdés
De tényleg, soha, egyszer nem volt olyan hogy egy homofóbbal értelmesen vitáztam. Mondogatják a saját hülyeségüket hogy melegnek lenni beteges, (ami alapból szembemegy a WHO-val) meg hogy ez egy propaganda meg hogy a gyerekekből melegek akarnak csinálni meg mit tudom én. Miután mindenre felhozok egy összetett ellenérvet, amit szerintem el sem olvasnak, leb*ziznak, (ami nemtudom hogy miért egy sértés, talán a homofóbok félnek ettől a szótól) és tiltanak. Meg sem akarják hallani mit gondol a másik fél, ugyan azt a betanult szöveget hajtogatja mint amit a fidesztől meg a mihazánktól meg mittudom én még honnan tanulhattak. Pontosan ugyan úgy viselkednek mint a kisiskolások meg az ovodások. Kivétel nélkül mind. De tényleg.

2022. szept. 4. 23:03
 71/92 anonim ***** válasza:
8%
#70: Ezt most nem értem. Ha senkit nem akartál meggyőzni, minek ez az egész szájtépés? Az egyik válaszodban azt írtad, hogy egy homofób emberrel egyszer leültél vitatkozni, meggyőzted, és már nem homofób. Akkor most is megpróbálhatod.
2022. szept. 5. 20:40
 72/92 A kérdező kommentje:
71, csak akkor próbálom meg ha a másik fél meghallgat. Amúgy nincs sok értelme. De ha képes arra hogy engem meghallgasson akkor valószínűleg már mást meghallgatott és már nem homofób. A legtöbb ember azért utálkozik, mert nem bírja elfogadni hogy másnak más a véleménye. Amivel nincs is baj addig, amíg az az emberek nem akarják egymást korlátozni vagy egymásnak ártani mert máshogy vélekednek.
2022. szept. 6. 05:24
 73/92 anonim ***** válasza:
83%

Diplomától még nem lesz értelmes az ember.

Sajnos vannak nárcisztikus,szociopaták is a homofóbok között,de azok mindenkit utálnak.

2022. szept. 6. 05:40
 74/92 anonim ***** válasza:
93%

"Mert szerinted a WHO dönti el mi a betegség meg mi nem?"

Miért, talán a mezei, önjelölt szakértő, szélsőjobbos homofóboknak nagyobb szakmai tudása van ahhoz, hogy meghatározzák mi a betegség, mint magának az Egészségügyi Világszervezetnek? 🤣

2022. szept. 10. 14:59
 75/92 anonim ***** válasza:
86%

74/74

ezen röhögtem én is.

A magyar prolinál beképzeltebb emberrel életemben nem találkoztam. megszakértenek felülbírálni mindent, aztán este bemennek a gyárba melózni, mert vhogy a gyakorlatban nem tud érvényesülni a hatalmas intelligenciájuk.

kérdező, meg is válaszoltad a kérdést. A fideszes propaganda is arra épül, hogy a sok egysejtű elhiszi, amit sokat ismételnek neki, és hát a magyarok többsége betegesen frusztrált és lúzer az életben, kellenek nekik az ellenségképek.

2022. szept. 27. 11:03
 76/92 anonim ***** válasza:
91%

#75 Nem hiába, mi vagyunk 9 millió szakértő országa :D :D :D Itthon mindenki MINDENHEZ IS ért, jól bizonyítják az itteni válaszok is. Kíváncsi vagyok, hogy ez más országban is így van, vagy ez ilyen magyar sajátosság?

Jó nagy ego és vastag bőr kell ahhoz, hogy valaki több szervezet és társaság évtizedes kutató munkáinak eredményeit "politikai lobbira" fogja, csupán azért mert a kis világnézetének az nem fel meg. Ha beismernék, hogy nincs nekik igazuk akkor tulajdonképpen minden érvük elfogyna arra, hogy miért kellene más embereket elnyomni/kirekeszteni, ettől pedig rettegnek, csak nem tudom miért jó nekik más emberekbe belerúgni.

Egyébként valaki írta azt is, hogy ő nem nézi jól szemmel azt sem, hogy ha egy férfi és nő összeházasodik és nem csinálnak közös gyereket. Mondom wtf, mégis mi jár ilyen embereknek a fejében?! Miért is kéne bárkinek bármilyen szemmel néznie arra, ami alapvetően nem rá tartozik? xd Ijesztő, hogy milyen gondolkodású emberek vannak itt.

2022. szept. 27. 16:21
 77/92 anonim ***** válasza:
82%
Mennyi itt is a tipikus homofób, aki ez a "nincs semmi bajom a melegekkel, de fogják fel, hogy nem normálisak". Magadnak mondasz ellent. LOL
2022. okt. 11. 12:18
 78/92 anonim ***** válasza:
48%
Nem megy alapból szembemegy a WHO-val hogy a homoszexualitás betegség eredetű lenne. Hiszen régen nem is volt a WHO része............. És akkor a homofobok az ostvák?:p
2022. okt. 11. 12:43
 79/92 anonim ***** válasza:
21%
77-es Attól hogy valami nem normális amit ők nem bírnak elfogadni én nekem nincs bajom vele. A Depresszió sem normális még sem utáljuk a depressziósokat. Hanem segítünk rajtuk Na a melegeken nem lehet segíteni mert segítség helyett csak elfogadást akarnak és egy jó ideje a WHO sem tartja betegségnek... bár régen annak számított.
2022. okt. 11. 12:45
 80/92 anonim ***** válasza:
30%

Ha betegség is lenne (de nyilván nem az), hogy akarnád gyógyítani?

Plusz, régen bizonyos helyeken az orgazmust is betegségnek tartották, ne ebből induljunk ki, hogy mi volt 100 éve.

2022. okt. 11. 12:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!