Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért van az hogy minden...

Miért van az hogy minden egyes homofób ostoba?

Figyelt kérdés
De tényleg, soha, egyszer nem volt olyan hogy egy homofóbbal értelmesen vitáztam. Mondogatják a saját hülyeségüket hogy melegnek lenni beteges, (ami alapból szembemegy a WHO-val) meg hogy ez egy propaganda meg hogy a gyerekekből melegek akarnak csinálni meg mit tudom én. Miután mindenre felhozok egy összetett ellenérvet, amit szerintem el sem olvasnak, leb*ziznak, (ami nemtudom hogy miért egy sértés, talán a homofóbok félnek ettől a szótól) és tiltanak. Meg sem akarják hallani mit gondol a másik fél, ugyan azt a betanult szöveget hajtogatja mint amit a fidesztől meg a mihazánktól meg mittudom én még honnan tanulhattak. Pontosan ugyan úgy viselkednek mint a kisiskolások meg az ovodások. Kivétel nélkül mind. De tényleg.

2022. szept. 4. 23:03
 31/92 A kérdező kommentje:
28, mivan? :D 40 perc alatt tele lett a kérdés homofób válaszokkal vasárnap este 11-kor.
2022. szept. 4. 23:52
 32/92 A kérdező kommentje:
30-as és miért undorodsz? És honnan veszed hogy én meleg vagyok?
2022. szept. 4. 23:53
 33/92 anonim ***** válasza:
11%
Ne tereld a témát kérdező és válaszolj a 24-ed kérdésre !
2022. szept. 4. 23:54
 34/92 anonim ***** válasza:
14%
De (nem mondom hogy nincs ) nem igen találtam homofób kérdést, viszont ez tökéletesen hetero provokatív
2022. szept. 4. 23:55
 35/92 anonim ***** válasza:
25%
Ha nem lennél meleg akkor mi a f...nak szórakozol itt velünk?!
 36/92 anonim ***** válasza:
8%
Kérdező szerinted Árja szexualitásunak tituálom magam attól még lehetek Lmbtq tag?
 37/92 anonim ***** válasza:
75%
Szoktam ezekről filozófálni, nem vagyok orvos, de teszem azt, elképzelhetőnek tartom, hogy ez nem mindig volt jelen az életünkben(A bibliát ne vegyük alapul!), hanem evolúció során alakultak ki ezek a szexuális orientációk, parafíliák illetve a perverziók, lehet az is, hogy a túlszaporodás ellen van, mint mondjuk az aszexualitás is lehet, hogy azért van, persze ezekről semmi bizonyítékom nincs, csak egy elgondolás(Ahogy az is egy elgondolásom, hogy az emberiség létezésének valójában a halhatatlanság és a teljes béke a végső "célja", ha van bármiféle megadott cél is az életben, bár én inkább a Nihilizmusban hiszek, ami azt mondja ki, hogy a célt az emberiség tűzi ki és nem forgató könyv szerint működik a világ, mégha maga a kitűzött cél elérése egy folyamat is) mindenesetre ha betegség sem tehetnek róla, mivel születésüknél dől el, másrészről nem gyógyítható és másnak sem ártanak vele, mint mondjuk a pedofília esetében, szóval ja, ha a belső normád szerint ez nem is "normális"(Szerintem sem az egyébként, de nem ítélek el senkit miatta), egyszerűen felesleges ezen agyalni.
2022. szept. 5. 00:00
 38/92 anonim ***** válasza:
33%
A kérdező besokallt, rájött, hogy a gondok vele vannak és megy magát kezeltetni
2022. szept. 5. 00:07
 39/92 anonim ***** válasza:
24%

#7 vagyok!

Ember, engem nem érdekel, hogy itt hisztizel és vitatkozni akarsz! Meg a hülye jogaid se érdekelnek. Ezek mind az egyéni problémáid.

Utódai viszont csak hetero pároknak lesznek, jobb ha megbarátkozol ezzel a ténnyel, ilyen a biológia.

Egyébként a #37-es jó dolgokat mond. Ugyan így csinálhatná a fesztivált itt valami perverz vagy pedofil, mert ezek ugyan olyan aberráltságok. De nem betegség, nem gyógyítható. Ez csak egy állapot, ami azért következik be, mert az embernek valami másképp működik az agyában.

2022. szept. 5. 00:20
 40/92 anonim ***** válasza:
81%

Az élővilágban a homoszexualitás megfigyelt és sok fajnál gyakori jelenség. Egyes fajok a saját nemüket is képesek megváltoztatni, sőt, vannak kétnemű/kétivarú/hímnős állatok is. Ez egy létező dolog az élővilágban, semmilyen beteges nincs benne.

Sok fajnál figyeltek meg tehát homoszexualitást, de homofóbiát csak egynél. Innentől kezdve egy értelmes ember el tudja dönteni, mi beteges és mi nem. A gyűlölet beteges. Az embertársaddal szembeni indokolatlan gyűlölködés beteges, olyanokkal szemben, akik neked nem ártottak, és egyébként is, semmilyen valós érdekellentéted nincs velük szemben.

Ez olyan, mint a sport. Valaki az angol focit szereti, valaki a spanyol focit, valaki az olasz focit, valaki a német focit stb. Ugyanazt szeretjük, csak egy kicsit másképp. Én is szeretem a nőket popsiban dugni, mert az esetek nagy többségében jóval szűkebb, mint a pina, így sokkal inkább stimulál. Ők meg nem nőket szeretnek popsiban döngetni, hanem férfiakat. Na hiszen. Ugyanazt szeretjük, kicsit másképp. Azon sem veszek össze senkivel, hogy szereti a töltött káposztát. Én például sok tejföllel szeretem. Valaki meg utálja a tejfölt, és anélkül eszi. Na bumm.

Aki nem valós érdekellentétek és érdekek mentén politizál, az inkább ne politizáljon.

2022. szept. 5. 00:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!