Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A nyugdíjasok állítólag...

A nyugdíjasok állítólag fognak kapni áfa visszatérítést. Kérdésem: ez vajon érvényes lesz akkor is, ha online megrendelésről van szó?

Figyelt kérdés
Például egy mozgássérült nem tud elmenni a boltba, úgy hozatja a zöldséget, gyümölcsöt. Akkor a futár fogja kezelni azt a nyugdíjas kártyát?

#nyugdíjasok áfa visszatéritése #online rendelés esetén nyugdíjas áfa visszatérítés
ma 16:00
 1/2 anonim ***** válasza:
A legtöbb ilyen kimenős futár szolgálatnál nincs pénztárgép! Csak egy bankkártya terminál van. Amivel bank kártyával ki tudod fizetni a szállítást és az árut. Ha van kedvezményed, akkor azt vagy az online megrendelés le adásánál kell érvényesíteni. Már ha van erre lehetőség! Mert a tesco és a intersparnál szoktam igy rendelni. De egyiknél sem láttam áfa visszatérítési lehetőséget igy online vásárlásnál. De hátha más valaki jobban felvilágosult nálam, és tudja.
ma 16:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Február 22-én lett szóba hozva, október 1-től lesz rá lehetőség, de te már február 25-én részleteket akarsz tudni. Hosszú időn át türelmetlenkedhetsz még.
ma 16:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!