Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért van az hogy minden...

Miért van az hogy minden egyes homofób ostoba?

Figyelt kérdés
De tényleg, soha, egyszer nem volt olyan hogy egy homofóbbal értelmesen vitáztam. Mondogatják a saját hülyeségüket hogy melegnek lenni beteges, (ami alapból szembemegy a WHO-val) meg hogy ez egy propaganda meg hogy a gyerekekből melegek akarnak csinálni meg mit tudom én. Miután mindenre felhozok egy összetett ellenérvet, amit szerintem el sem olvasnak, leb*ziznak, (ami nemtudom hogy miért egy sértés, talán a homofóbok félnek ettől a szótól) és tiltanak. Meg sem akarják hallani mit gondol a másik fél, ugyan azt a betanult szöveget hajtogatja mint amit a fidesztől meg a mihazánktól meg mittudom én még honnan tanulhattak. Pontosan ugyan úgy viselkednek mint a kisiskolások meg az ovodások. Kivétel nélkül mind. De tényleg.

2022. szept. 4. 23:03
 11/92 anonim ***** válasza:
26%
Nem félek a melegektől csak utálom őket.
2022. szept. 4. 23:25
 12/92 anonim ***** válasza:
29%
Miért ilyen ostabák a homokosok
2022. szept. 4. 23:26
 13/92 anonim ***** válasza:
23%
Kérdező te vagy egy nagy náci mert megkülönbözteted a homokos ellenes fobiád van!
2022. szept. 4. 23:29
 14/92 A kérdező kommentje:
9-es szerintem a homofób az az aki utálja a melegeket, és ezt ki is nyílánítja. Az hogy nem tetszik valakinek az nyilván nem probléma, az viszont már igen ha emiatt valakit lenéz vagy máshogy kezel. A propagandáról meg annyit, hogy az óvodákban meg iskolákban elmondanák a gyerekeknek, hogy nem lehet másokat bántani azért mert nem heteroszexuális. Erre szükség is van, mivel az iskolákban "menő" őket cikizni. Nem tudom hány éves vagy, de te mit gondolnál ha a gyereked meleg lenne és az iskolában, otthon a szülei és mindenki elítélné emiatt, meg akarnák változtatni és betegként kezelnék? Ezért van erre szükség. A meleg felvonulás sem a melegséget, hanem az elfogadást terjeszti.
2022. szept. 4. 23:30
 15/92 A kérdező kommentje:
11, 12, 13 pontosan rólatok beszélek a kérdésben...
2022. szept. 4. 23:31
 16/92 anonim ***** válasza:
65%
Azért elég aranyos hogy a gyakori összes meleggyülölöjét sikeresen becsatornáztad ide mindezt vasárnap éjjel! Tehát még ilyenkor sincs jobbdolguk!!!
2022. szept. 4. 23:31
 17/92 anonim ***** válasza:
35%
Mi a homofób jelentése? Aki nem támogatja őket, az már az szerinted?
2022. szept. 4. 23:32
 18/92 anonim ***** válasza:
11%
Miért van fobiád az antimelegektől, de diszkriminativ hátrányos helyzetű?!
2022. szept. 4. 23:33
 19/92 A kérdező kommentje:

16, és tényleg :D

17, a 14-es válaszomban leírtam

18, tökéletes példa vagy arra amit mondtam

2022. szept. 4. 23:35
 20/92 anonim ***** válasza:
5%
Arra, hogy diszkriminativ vagy?!
2022. szept. 4. 23:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!