Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért van az hogy minden...

Miért van az hogy minden egyes homofób ostoba?

Figyelt kérdés
De tényleg, soha, egyszer nem volt olyan hogy egy homofóbbal értelmesen vitáztam. Mondogatják a saját hülyeségüket hogy melegnek lenni beteges, (ami alapból szembemegy a WHO-val) meg hogy ez egy propaganda meg hogy a gyerekekből melegek akarnak csinálni meg mit tudom én. Miután mindenre felhozok egy összetett ellenérvet, amit szerintem el sem olvasnak, leb*ziznak, (ami nemtudom hogy miért egy sértés, talán a homofóbok félnek ettől a szótól) és tiltanak. Meg sem akarják hallani mit gondol a másik fél, ugyan azt a betanult szöveget hajtogatja mint amit a fidesztől meg a mihazánktól meg mittudom én még honnan tanulhattak. Pontosan ugyan úgy viselkednek mint a kisiskolások meg az ovodások. Kivétel nélkül mind. De tényleg.

2022. szept. 4. 23:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/92 anonim ***** válasza:
43%

"Mondogatják a saját hülyeségüket hogy melegnek lenni beteges,(ami alapból szembemegy a WHO-val)„

Mert szerinted a WHO dönti el mi a betegség meg mi nem?

De amúgy a WHO szerint is betegség,csak politikai nyomásra kivették a betegségek közül.

2022. szept. 4. 23:08
 2/92 anonim ***** válasza:
54%
Leostobázol másokat nyitásnak, és csodálkozol hogy egy ócska bzinak tartanak?
2022. szept. 4. 23:10
 3/92 A kérdező kommentje:

Vagy talán azért mert tényleg nem betegség, és az emberiség végre fejlődik és képes elfogadni azt ha valami más? Én azt értem hogy ilyen összeesküvés elméleteket izgis kitalálni de semmi értelme.

Amúgy meg magyarázd el nekem mi a franc értelme lenne a melegséget terjeszteni és buzdítani? Ez nem is lehetséges. Ez nem egy döntés, ezt nem lehet "népszerűsíteni".

Ha meg nem lehet a who-ra támaszkodni, akkor mire lehet? Akkor semmilyen mentális betegség nem betegség, vagy minden is az.

Ez csak egy kitaláció amire tudtok támaszkodni, már amennyire, mert butaság az egész.

2022. szept. 4. 23:13
 4/92 A kérdező kommentje:
2-es, azért tettem mert én ezt látom. Az ostobát úgy értem hogy nincs túl sok esze. Lentebb leírtam részletesen miért látom így. Szeretnék válaszokat "értelmes homofóboktól", hátha léteznek. Most ha magadra vetted sajnálom.
2022. szept. 4. 23:15
 5/92 anonim ***** válasza:
40%

Az a baj, hogy állandóan változtatják a balliberálisok a homofób fogalmát.

Én pl. ellenzem a melegházasságot, mert szerintem a házasság lényege az, hogy egy férfi és egy nő létrehozzon egy stabil háztartást amiben szaporodhatnak és utódokat hozhatnak létre, tehát szerintem a házasság értelme a szaporodás.

Ugyanígy ellenzem az LMBT-mozgalmat, és a pride-felvonulásokat is, mert ellenérzést vált ki bennem, hogy így reklámoznak valamit, aminek semmi társadalmi haszna nincsen.

Ennek ellenére személyes szinten nincs semmi bajom a melegekkel, nem akarom megverni őket, vagy bűntetni a homoszexualitásuk miatt, csak vegyék tudomásul, hogy amit csinálnak az nem normális.

Ja és mielőtt jönnének a példák, azt se nézem jó szemmel, amikor egy férfi és egy nő összeházasodik, aztán együtt öregednek meg úgy, hogy nem hoznak létre gyerekeket, hanem el vannak, mint két haver.

2022. szept. 4. 23:16
 6/92 anonim ***** válasza:
33%

Mivel a betegségnek nincs áltanosan elfogadott definíciója, ezért nem lehet egyértelműen kijelenteni valamiről, hogy betegség vagy sem, ez már inkább politikai kérdéssé vált. Viszont valószínűleg miden normális ember betegségnek tart valamit, ami részben genetikaialag determinált, s jelentősen megrövidíti a várható élettartamot. Ez alapján

a homoszexualitás az egyik legsúlyosabb betegség. A te beírásaid is bizonyítják, hogy ép lelkű homoszexuális nem nagyon van.

2022. szept. 4. 23:18
 7/92 anonim ***** válasza:
21%
Persze hogy nem... Minden olyan magatartás ami gátolja a fajfenntartást fölösleges és irtani való.
2022. szept. 4. 23:21
 8/92 A kérdező kommentje:
5-ös, azt nem nevezném "homofóbnak" ha valakinek a vallási nézetei miatt nem tetszik, (nem utálkozik, csak szimplán nem tetszik) de emiatt nem korlátozhatod őket. Te úgy gondolod hogy a házasság lényege az utód, de el kell fogadnod hogy valakinek nem ezt jelenti. Ő sem fogja neked megtiltani a házasságot mert te máshogy gondolod mint ő. Te is éled a saját életed és ő is az övét. Ha egyszer valami miatt találkoztok, tudtok kedvesen is kommunikálni egymással a kényes témákat elkerülve. Emberek vagyunk, mindenkinek más a véleménye de emiatt nem kell gonosznak lenni.
2022. szept. 4. 23:22
 9/92 anonim ***** válasza:
52%
Pontosan kiket tekintesz homofóbnak? Én speciel fideszes vagyok és semmi bajom a melegekkel. (A pártokat te csempészted bele a mondandódba, erre reagáltam). Mi több: imádom a leszbiket! Plusz a kedvenc zenészeim, színészeim, stb. közt is számtalan meleg akad. Amit nem fogadok el, az az agresszív LMBTQ-propaganda, főképp ha az beszivárog az iskolákba, óvodákba. Nyugat-Európában ez már bevett szokás. Ha már a Mi Hazánkat (mint állítólagos homofóbokat) említetted, javaslom, hogy nézz meg pár Novák Előd-, vagy Dúró Dóra interjút. Szerinted ők ostobák? (Mindketten egyetemet végeztek.) Egyáltalán: homofóbok? Mert ledarálni egy óvodásokat érzékenyíteni szándékozó könyvet (amely a saját tulajdona, azt csinál vele, amit akar) vagy levenni a szivárványzászlót egy középületről (ahol amúgy semmi keresnivalója) még nem egyenlő a homofóbiával.
2022. szept. 4. 23:22
 10/92 A kérdező kommentje:

6-as és 7-es pontosan rólatok szól a kérdés :D

Miért ne lenne ép lelkű homoszexuális? 7-es éppen rengeteg ember halálát kívánja, ő talán egészséges? Hogy rövidítené meg az élettartamot, micsoda? össze vissza beszéltek.

2022. szept. 4. 23:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!