Akik férfiből nők lesznek, nincsenek fals elképzeléseik a nőiséggel kapcsolatban?
Nő vagyok, és láttam a youtuben drag queen videókat. Ahogy a férfi nővé sminkelte magát, amilyen ruhákat fel vett, számomra nőként botrányos. A nőket vmi magamutogató riherongyoknak képzelik. Ha ezek a drag queenek át is operáltatják magukat nővé, mégis mit hisznek? Szexmunkán kívül szerintem senkinek nem fognak kelleni. A másik az, hogy egy magából nőt akaró férfitől sem hallottam, hogy sajnálkoznak amiatt, hogy nem menstruálnak, mint a valódi nők. Teljesen fals tévképzeteik vannak a nőiességgel kapcsolatban, és azt hiszem nőként, hogy egy született nő sem ismerné el őket nőnek, mert fogalmuk sincs arról, milyen egy született nő.
Férfiak nem tudom hogy vannak velük, de szerintem hetero férfit zavarna a tudat, hogy ahol jelenleg női nemi szervnek kinéző valami van, ott egykor hímvessző volt.
Mit gondoltok ezekről?
Felnőttként is sokáig nem tudták micsodák, (nemi identitás) akkor mégis mi jogon fogadjak el bárkit is, ha maga sem tudja sokáig, hogy mi a neme? :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!