Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Akik férfiből nők lesznek,...

Akik férfiből nők lesznek, nincsenek fals elképzeléseik a nőiséggel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Nő vagyok, és láttam a youtuben drag queen videókat. Ahogy a férfi nővé sminkelte magát, amilyen ruhákat fel vett, számomra nőként botrányos. A nőket vmi magamutogató riherongyoknak képzelik. Ha ezek a drag queenek át is operáltatják magukat nővé, mégis mit hisznek? Szexmunkán kívül szerintem senkinek nem fognak kelleni. A másik az, hogy egy magából nőt akaró férfitől sem hallottam, hogy sajnálkoznak amiatt, hogy nem menstruálnak, mint a valódi nők. Teljesen fals tévképzeteik vannak a nőiességgel kapcsolatban, és azt hiszem nőként, hogy egy született nő sem ismerné el őket nőnek, mert fogalmuk sincs arról, milyen egy született nő.

Férfiak nem tudom hogy vannak velük, de szerintem hetero férfit zavarna a tudat, hogy ahol jelenleg női nemi szervnek kinéző valami van, ott egykor hímvessző volt.

Mit gondoltok ezekről?

2022. júl. 1. 09:03
1 2 3 4 5 6
 51/52 A kérdező kommentje:

Felnőttként is sokáig nem tudták micsodák, (nemi identitás) akkor mégis mi jogon fogadjak el bárkit is, ha maga sem tudja sokáig, hogy mi a neme? :

[link]

2022. júl. 1. 13:41
 52/52 A kérdező kommentje:
Ebben a videóban a "hölgy" egykor házas, nős volt. Ha vki tudja mi a nemi identitása, legyen akármi is az, az rendben van. De pl ez is hogy nős volt, magyaráz egy hetero nőt használt fel, és titkolta el előtte a nemi identitását, az bárki bármit mond, a legalja. Csak azért mert a videoban a "hölgy" nem volt tisztában a nemi identitásával, nem volt joga belevinni a házastársát abba, amiről gondolom neki fogalma sem volt. A "hölgy" identitása baromira fontos, de az közel sem volt ennyire az, hogy a neje "nem ezt a lovat akarta".
2022. júl. 1. 13:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!