Akik férfiből nők lesznek, nincsenek fals elképzeléseik a nőiséggel kapcsolatban?
Nő vagyok, és láttam a youtuben drag queen videókat. Ahogy a férfi nővé sminkelte magát, amilyen ruhákat fel vett, számomra nőként botrányos. A nőket vmi magamutogató riherongyoknak képzelik. Ha ezek a drag queenek át is operáltatják magukat nővé, mégis mit hisznek? Szexmunkán kívül szerintem senkinek nem fognak kelleni. A másik az, hogy egy magából nőt akaró férfitől sem hallottam, hogy sajnálkoznak amiatt, hogy nem menstruálnak, mint a valódi nők. Teljesen fals tévképzeteik vannak a nőiességgel kapcsolatban, és azt hiszem nőként, hogy egy született nő sem ismerné el őket nőnek, mert fogalmuk sincs arról, milyen egy született nő.
Férfiak nem tudom hogy vannak velük, de szerintem hetero férfit zavarna a tudat, hogy ahol jelenleg női nemi szervnek kinéző valami van, ott egykor hímvessző volt.
Mit gondoltok ezekről?
Jogos a felvetésed és itt elő is jön az amit 2 perccel még a mostani lmbtqxyz őrület előtt toltak ugyanezek: hogy nincs olyan, hogy valaki a külső vagy személyiség szerint férfi vagy nő, mert a "társadalmi nem" mindig változik. Vagyis hogy teljesen mást várt el a társadalom egy nőtől, mint nőtől az ókori Rómában, mint egy középkori afrikai társadalomban, vagy épp egy modern kori államban, mint most Izraelben akár.
Röviden: eddig azt nyomták, hogy ne az jelenti nőnek lenni, hogy magassarkú cipellőben, bodorított hajjal, kifestett szemmel kavargatja a levest otthon a konyhában, tüncimünci ruhácskában és maximum ápolónőként vagy takarítónőként dolgozva, hanem egy nő nyugodtan lehet topis bányász, agresszív katona, mérnök, rámenős bankár vagy olajos overállban dolgozó autószerelő is.
Erre most jönnek ezzel a baromsággal, hogy egy kisfiú ha nem katonázik meg kisautózik hanem babázni szeret a lányokkal vagy szeretné 5 évesen kipróbálni milyen az anyja rúzsát használni, felveszi a tündérkirálylány ruháját, akkor máris lány.
Mivel itt nem a neme változik meg, hanem egy személyiségzavarról van szó, ezért nem is a valóságot veszik alapul, hanem egy téves képet.
Akik "férfiből nők lesznek" (többségében, mert van aki nem ilyen) valójában egy tévesen elképzelt külsőt szeretnének magukon látni, mert nem képesek elfogadni a valós kinézetüket. Önmagukkal van problémájuk, a valódi személyiségüket, külsejüket szeretnék elfedni és egyszerűbbnek látszik most egy olyan álarcot felvenni amire rámondhatják, hogy ők így nők.
Ha megnézed rengeteg hasonló személyiségproblémás ember van aki másképpen változtatja meg a külsejét, ott is csak egy elképzelés alapján pl. vámpírnak, sárkánygyíknak vagy éppen teljes tetoválással, fém piercingek tömegével. A lényeg hogy a valós kinézete el legyen valamivel fedve.
Nem véletlen, hogy voltak korok amikor a férfiak szakállviselését is úgy tekintették, mint aki el akarja magát takarni és a borotvált arc volt egyben a tiszta személyiség képe is, hiszen egy szakáll+bajusz sem engedni látni az arcot. Pedig ez teljesen természetesen nő egy férfin.
Régebben is így volt a homoszexuálisok azon rétegénél akik női ruhába bújtak stb. Soha egy nőt sem látsz úgy mozogni, affektálni, beszélni, viselkedni, ahogyan ezek a homoszexuálisok tették - pont emiatt is volt általában egyértelmű, hogy nem nők.
"szerintem hetero férfit zavarna a tudat, hogy ahol jelenleg női nemi szervnek kinéző valami van, ott egykor hímvessző volt."
Ez megint olyan téma, mint a melegek örökbefogadása - abból indulnak ki, hogy NEKIK mi a jó és nem veszik figyelembe hogy a többieknek is vannak jogaik. A melegek örökbefogadásán sem az ő jogaikról van szó, hanem hogy a gyereknek mi az érdeke és ez szerint kell dönteni. A műnők esetében is (átműtött férfiak) csak az jön szóba, hogy nekik joguk van nőként élni. aha. csakhogy ott van a másik ember joga is hogy férfiként egy valódi nővel lehessen kapcsolata. Ezt pedig kizárólag akkor van joga magának eldöntenie, ha tudja, hogy az a másik egy műnő és nem egy valódi.
Sokszor tesznek fel olyan poén videókat a netre, ahol szépnek látszó nő megcsókol egy szerencsétlen pasit, aki nagyon büszke, hogy őt végre lekapta egy ilyen bomba csaj, majd kiderül, hogy valójában az a bomba csaj egy kifestett, beöltözött pasi - csak mert megszólalt. Szörnyű látni szegényeket - a sok hülye meg röhög rajtuk.
Szerintem felnőtt embernél, ha az orvosok, pszichológusok szerint is csak ez a megoldás (ahogy nemrég még történt) ott engedni kell, hogy átműttessék magukat, ellenben soha nem engedném, hogy ezt teljesen el lehessen titkolni a környezete elől. Ma már van olyan érett a társadalom, hogy tudja normálisan kezelni az ilyen személyeket. Pont ahogy ma már nem okoz gondot egy homoszexualitás, értelmes emberek nem kötnek bele emiatt, nem éri (törvény szerint nem is érheti) miatta hátrány, megkülönböztetés, egy ilyen transz nő is éppen ilyen elfogadott lenne. Béla vagyok, de szólíts inkább Bellának! és ennyi. Ha nem lenne ez az lmbtq hiszti akkor sokkal egyszerűbben elfogadná őket a társadalom.
Persze egy idős néni éppen úgy ki fogja pletykálni ahogy teszi ezt mindenki mással is, meg egy ostoba bunkó éppen úgy bele fog kötni, ahogy beleköt egy szemüvegesbe vagy a villanyoszlopba is, de ehhez nem kell hogy transz legyen, az ilyen emberek mindenbe és mindenkibe belekötnek. A többségről van szó, akik megszoknák és élnének tovább úgy, hogy Bélát inkább Bellának hívom, mert jobban szeret szoknyában járni és pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!