Akik férfiből nők lesznek, nincsenek fals elképzeléseik a nőiséggel kapcsolatban?
Nő vagyok, és láttam a youtuben drag queen videókat. Ahogy a férfi nővé sminkelte magát, amilyen ruhákat fel vett, számomra nőként botrányos. A nőket vmi magamutogató riherongyoknak képzelik. Ha ezek a drag queenek át is operáltatják magukat nővé, mégis mit hisznek? Szexmunkán kívül szerintem senkinek nem fognak kelleni. A másik az, hogy egy magából nőt akaró férfitől sem hallottam, hogy sajnálkoznak amiatt, hogy nem menstruálnak, mint a valódi nők. Teljesen fals tévképzeteik vannak a nőiességgel kapcsolatban, és azt hiszem nőként, hogy egy született nő sem ismerné el őket nőnek, mert fogalmuk sincs arról, milyen egy született nő.
Férfiak nem tudom hogy vannak velük, de szerintem hetero férfit zavarna a tudat, hogy ahol jelenleg női nemi szervnek kinéző valami van, ott egykor hímvessző volt.
Mit gondoltok ezekről?
#38 "Nem vagyok troll, csak hányok a rosszindulatú emberektől."
Hát, akkor gondban lehetsz a tükrökkel!
#43 De nehezen megy. Tessék, összeszedtem a kérdéseimet, hátha így könnyebb:
• Miért releváns, hogy kik a drag queenek célközönsége?
• Miért releváns, hogy létezik-e hetero drag queen?
• Miért okoz neked örömet az, hogy másokat fikázol?
#44 Nem nekem tetted fel a kérdéseidet, de válaszolok.
"Miért releváns, hogy kik a drag queenek célközönsége?"
Mert rohadtul nem mindegy hogy gyerekeknek vagy felnőtteknek akarnak szerepelni. Pont így nem mindegy ki a célközönsége egy szexjáték reklámjának, egy alkoholgyártó cégnek vagy éppen egy játékautomata működtetőjének.
"Miért releváns, hogy létezik-e hetero drag queen?"
Nem tudom, te kezdted el firtatni hogy heteró vagy homoszexuális a drag queen, meg egyáltalán a drageket te dobtad be elterelésként, hogy nem azonosak a transzokkal egyebekkel. A kérdés szempontjából lényegtelen, így inkább az itt a kérdés te miért erőlteted ezt a témát?
"Miért okoz neked örömet az, hogy másokat fikázol?"
Ezt inkább kérdezd steven95 -től aki már az elején nekiállt fikázni a kérdezőt.
De persze tőle nem kérdezted meg. Miért is? Mert ugyanazt próbálta erőltetni mint te vagy mert ugyanaz a személy vagytok két névvel?
#49 Tévedés, nem én kezdtem el írogatni, hogy hetero vagy homo, és nem is én dobtam be a drag queeneket, hiszen már a kiírt kérdésben benne voltak.
"Ezt inkább kérdezd steven95 -től" - nem, én a kérdezőtől kérdezem. Te attól kérdezed meg, akitől akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!