Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Akik férfiből nők lesznek,...

Akik férfiből nők lesznek, nincsenek fals elképzeléseik a nőiséggel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Nő vagyok, és láttam a youtuben drag queen videókat. Ahogy a férfi nővé sminkelte magát, amilyen ruhákat fel vett, számomra nőként botrányos. A nőket vmi magamutogató riherongyoknak képzelik. Ha ezek a drag queenek át is operáltatják magukat nővé, mégis mit hisznek? Szexmunkán kívül szerintem senkinek nem fognak kelleni. A másik az, hogy egy magából nőt akaró férfitől sem hallottam, hogy sajnálkoznak amiatt, hogy nem menstruálnak, mint a valódi nők. Teljesen fals tévképzeteik vannak a nőiességgel kapcsolatban, és azt hiszem nőként, hogy egy született nő sem ismerné el őket nőnek, mert fogalmuk sincs arról, milyen egy született nő.

Férfiak nem tudom hogy vannak velük, de szerintem hetero férfit zavarna a tudat, hogy ahol jelenleg női nemi szervnek kinéző valami van, ott egykor hímvessző volt.

Mit gondoltok ezekről?

2022. júl. 1. 09:03
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
28%

#30 Már bocs! Ő lenne a "Tudatlan és tájékozatlan " meg ő lenne az aki "rosszindulatú ostobaságokat fröcsögsz emberekre ahelyett, hogy a saját hitványságod okain gondolkodnál el"?

Bakker, te vagy az aki az első pillanattól beszólsz neki mert szerinted valamit nem jól mondott miközben qrvára semmi köze a kérdéséhez!

Inkább húzd meg magad, ne legyen ekkora pofád, és menj szórakozni oda ahol vevők a próbálkozásaidra!

2022. júl. 1. 12:50
 32/52 anonim ***** válasza:
47%
#31 Aranyos vagy, hogy bevéded, de igen, tájékozatlan, tudatlan, marhaságokat beszél és cseszik bárminek utánanézni, helyette itt fikázza a transzokat meg a drag queeneket. Ez tömény rosszindulat és hitványság, az ilyen ember nem érdemel mást.
2022. júl. 1. 12:56
 33/52 A kérdező kommentje:

Nézd meg ezt:

[link]

2022. júl. 1. 12:57
 34/52 A kérdező kommentje:
Drága 32-es nézd meg a videót. Aztán szivesen hallgatom a video megnézése utáni véleményed.
2022. júl. 1. 12:58
 35/52 anonim ***** válasza:
33%
Majd ha válaszoltál a kérdéseimre.
2022. júl. 1. 12:59
 36/52 anonim ***** válasza:
13%
#34 Hagyd, csak egy troll aki itt próbál másokat hülyézni csak mert nekik nem okoz olyan nagy problémát, hogy eldöntsék fiúk-e vagy lányok, mint neki.
2022. júl. 1. 13:04
 37/52 A kérdező kommentje:
35-ös jaa... nem tűnt fel hogy vázoltam a véleményem többször is? Nem egyszerűbb azt mondanod, hogy nem érdekel azok véleménye, akik mást gondolnak mint te? Nézd meg a videot!!
2022. júl. 1. 13:04
 38/52 anonim ***** válasza:
26%
#36 Nem vagyok troll, csak hányok a rosszindulatú emberektől.
2022. júl. 1. 13:05
 39/52 steven95 ***** válasza:
20%
A videód hogy kapcsolódik a kérdésedhez? Vagy Te eltérhetsz tőle? És mit akarsz vele mondani, mert csak bevágtatd ide...
2022. júl. 1. 13:06
 40/52 anonim ***** válasza:
60%
#37 A kérdesimre nem válaszoltál. 27-es, 30-as kommentemben. Amiket írtál eddig, azokban nincs benne a váláasz ezekre. Úgyhogy hajrá.
2022. júl. 1. 13:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!