Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Akik férfiből nők lesznek,...

Akik férfiből nők lesznek, nincsenek fals elképzeléseik a nőiséggel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Nő vagyok, és láttam a youtuben drag queen videókat. Ahogy a férfi nővé sminkelte magát, amilyen ruhákat fel vett, számomra nőként botrányos. A nőket vmi magamutogató riherongyoknak képzelik. Ha ezek a drag queenek át is operáltatják magukat nővé, mégis mit hisznek? Szexmunkán kívül szerintem senkinek nem fognak kelleni. A másik az, hogy egy magából nőt akaró férfitől sem hallottam, hogy sajnálkoznak amiatt, hogy nem menstruálnak, mint a valódi nők. Teljesen fals tévképzeteik vannak a nőiességgel kapcsolatban, és azt hiszem nőként, hogy egy született nő sem ismerné el őket nőnek, mert fogalmuk sincs arról, milyen egy született nő.

Férfiak nem tudom hogy vannak velük, de szerintem hetero férfit zavarna a tudat, hogy ahol jelenleg női nemi szervnek kinéző valami van, ott egykor hímvessző volt.

Mit gondoltok ezekről?

2022. júl. 1. 09:03
1 2 3 4 5 6
 21/52 steven95 ***** válasza:
38%

#15 Konkrétan DE. És a kérdéshez nagyon is kötődik mert a kérdező marhára keveri a kettőt. Sőt nem keveri, hanem nem tesz különbséget. Más a dragqueen, a crossdresser és a transznemű egyén.

Érteném én, ha zavar, hogy bántja a lelked, hogy olyanok sétálnak az utcán akik nem egyértelműen férfiak vagy nők és ez a diszkomfortérzeted egy irracionális értetlenkedésbe és utálatba csap át. Csak minek és mire mész vele?

2022. júl. 1. 11:18
 22/52 anonim ***** válasza:
51%
Ha csak előadók miért vannak videók amin sulikban, ovikban olvasnak fel, meg népszerűsítik?
2022. júl. 1. 11:22
 23/52 anonim ***** válasza:
79%
"#14 Istenem... Performansz, előadás, amit csinálnak." Ha előadók miért LMBTQ tagok? Ennyi erővel akkor az énekeseket, színészeket is oda lehet sorolni?
2022. júl. 1. 11:23
 24/52 anonim ***** válasza:
44%
#20 Gondolom nem függ a szexuális irányultságtól az, hogy kinek mi tetszik. Egyébként meg teljesen irreleváns, hogy kit érdekel a műsoruk, nem is értem, miért pörögsz ezen.
2022. júl. 1. 11:55
 25/52 anonim ***** válasza:
38%
#23 Elég fura a logikád. Úgy gondolod, hogy valaki vagy csak előadó lehet vagy csak LMBTQ tag? Vagy csak és kizárólag előadó ÉS LMBTQ tag? Miért gondolod így, áruld már el?
2022. júl. 1. 11:58
 26/52 A kérdező kommentje:
25 mutass már egy heteró férfit, aki drag queen akar lenni.
2022. júl. 1. 12:00
 27/52 anonim ***** válasza:
30%
#26 Te meg áruld már el, miért fontos ez? Mi ennek a relevanciája?
2022. júl. 1. 12:07
 28/52 anonim ***** válasza:
65%

Egyébként tessék, ha már te nem tudod használni az internetet:

https://www.youtube.com/watch?v=8jFsV78VGn4

2022. júl. 1. 12:08
 29/52 A kérdező kommentje:
28 és te beveszed hohy ez a férfi hetero? Van baj a toronyban rendesen...
2022. júl. 1. 12:41
 30/52 anonim ***** válasza:
44%
#29 Nem válaszoltál a kérdésemre. Tudatlan és tájékozatlan vagy, rosszindulatú ostobaságokat fröcsögsz emberekre ahelyett, hogy a saját hitványságod okain gondolkodnál el. Válaszolj a kérdésemre és arra is, hogy miért okoz neked örömet az, hogy másokat fikázol? Hm? Miért vagy ennyire hitvány?
2022. júl. 1. 12:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!