Akik férfiből nők lesznek, nincsenek fals elképzeléseik
a nőiséggel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Nő vagyok, és láttam a youtuben drag queen videókat. Ahogy a férfi nővé sminkelte magát, amilyen ruhákat fel vett, számomra nőként botrányos. A nőket vmi magamutogató riherongyoknak képzelik. Ha ezek a drag queenek át is operáltatják magukat nővé, mégis mit hisznek? Szexmunkán kívül szerintem senkinek nem fognak kelleni. A másik az, hogy egy magából nőt akaró férfitől sem hallottam, hogy sajnálkoznak amiatt, hogy nem menstruálnak, mint a valódi nők. Teljesen fals tévképzeteik vannak a nőiességgel kapcsolatban, és azt hiszem nőként, hogy egy született nő sem ismerné el őket nőnek, mert fogalmuk sincs arról, milyen egy született nő.
Férfiak nem tudom hogy vannak velük, de szerintem hetero férfit zavarna a tudat, hogy ahol jelenleg női nemi szervnek kinéző valami van, ott egykor hímvessző volt.
Én 2 fiútestvérrel nőttem fel, emiatt kisautókkal, katonákkal játszottam, szoknyát sosem szerettem hordani, nem voltam affektálós kislány. Mégsem akartam fiú lenni csak azért mert fiús játékokkal is játszottam. Most meg ha egy kisfiú pl babával játszik mert van idősebb lánytesvére, vagy egy kislány nem babázik mert idősebb fiútestvérei vannak, akkor már azt gondolják, vmi identitás zavara van, transz gyerek. Vicc az egész. Láttam olyan youtube videót is, ahol az édesanya hippi volt, tetoválásokkal, rengeteg sminkkel, ékszerekkel, és a 8 éves kisfiú leutánozta az anyját (aki elmondása szerint liberálisan nevel, ő mutatta meg a kisfiúnak hogyan kell sminkelni, ékszereket felvenni, hajat megcsinálni stb, tehát női dolgokra nevelte) és büszkén mondja 8 évesen, hogy ő transz gyerek.
2022. júl. 1. 09:46
12/52 anonim válasza:
Azért írtam, hogy nézz már utána, kik ők, mik ők, mert feszt hülyeségeket beszélsz a tájékozatlanságod miatt. Tessék, első sor a wikipédiában:
"A drag queen is a person, usually male, who uses drag clothing and makeup to imitate and often exaggerate female gender signifiers and gender roles for entertainment purposes."
FOR ENTERTAINMENT PURPOSES
2022. júl. 1. 09:49
13/52 anonim válasza:
#11 Tökéletes példát mutattál arra, hogy a szülő fiatalként is teljesen hülye volt, szülőként is az, és pont azt teszi a gyerekével - átneveli, rákényszeríti a maga nézeteit - ami ellen fiatalként lázadt azzal, hogy hippi lett. És nem ért belőle egy szót sem, hogy míg a szülei neki nem ártottak azzal, hogy esetleg szigorúbban, régimódibban nevelték, ő valóban tönkreteszi a saját gyerekét, hiszen teljesen elnyomja a valós személyiségét.
2022. júl. 1. 09:53
14/52 A kérdező kommentje:
12)-es a lényeg ugyanaz: mások akarnak lenni, mint akik valójában, de azt sem mindig akarják. Identitás zavarosak, és kb követelik hogy nőknek nézd őket beöltözve stb. Ha nem ezt akarnák, be sem öltöznének nőnek.
2022. júl. 1. 09:54
15/52 anonim válasza:
#12 Konkrétan nem számít mit jelent a drag meg tramnsz meg egyebek, mert a kérdés nem erről szól.
Olvasd el a kérdést rendesen és ne köss bele olyan hülyeségekbe amik a témában lényegtelenek.
Mintha azon hisztiznél hogy nem ugyanaz a merinói juh meg az alpaka vagy az angóra nyúl, miközben a téma nem az állattartás hanem a textiliparban a műszál és a természetes fonalak közötti vita.
2022. júl. 1. 09:56
16/52 anonim válasza:
#14 Istenem... Performansz, előadás, amit csinálnak. Ennyi erővel egy színházi előadás szereplőit is köpködhetnéd, hogy mások akarnak lenni, mint akik valójában, különben miért öltöznének be? Fájdalmas a tudatlanságod és a rosszindulatú ostobaságod, amit itt prezentálsz.
2022. júl. 1. 09:58
17/52 anonim válasza:
#15 Jaja, akkor oszd ki a kérdezőt is, amiért erről pofázik, jó?
2022. júl. 1. 09:58
18/52 A kérdező kommentje:
16-os performance de kiknek és miért? Kik a célközönség?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!