Akkor ez mégsem jött be a konteósoknak?
Ugye mondogatták hogy az oltás egy népességcsökkentő művelet a valójában és nem lesz gyereke annak aki beadatja.
Nos, egyik ismerősöm tavasszal kapta az első Pfizert, nyáron a másodikat, ősszel meg sikeresen teherbe esett, a legújabb vizsgálatok szerint egészséges gyereke lesz.
Nos, nem süllyednek el szégyenükben a konetósok? Vagy még mindig van "de...."?
Én is konzultáltam szakértőkkel. Biológusokkal, Covid osztályon dolgozó nővérrel.
Megnéztem azt a Fox news videót, és ezt találtam ezzel kapcsolatban: [link]
Nem mondom, hogy a nőnek nem lehet igaza, de megint arról van szó, hogy egy 2 perces interjúban odaböfög valaki valamit, és hinni kell neki rögtön. Az általam linkelt cikknek van egy pontja, minthogy ez a nő sem kutatásokra, peer reviewed statisztikákra hivatkozik, hanem csak úgy hivatkozás nélkül előkap valamit. A másik dolog meg az, hogy magában a Covidban is van tüskefehérje, és fertőződés során sokkal több lesz a betegben, mint oltáskor. Tehát így-is úgy-is megkapja az ember a tüskefehérjét. Ha kijárási tilalom van, akkor viszont nem biztos. Ja, hogy az meg nem tetszik?
"Az is konteó volt, hogy évekig fogunk szívni ezzel a vírussal.
Az is, hogy oltottan is meg lehet fertőződni.
Az is, hogy "védettségi" kártyát vezetnek be.
Az is, hogy oltatlanul nem lehet külföldre menni.
Az is, hogy kötelező lesz az oltás.
Az is, hogy a világ leggazdagabb emberei jól járnak vele."
Ezek egyike sem kontó.
erős a gyanúm hogy te nem vagy tisztában azzal mi az a konteó...
De eddig bejött minden konteó:DDD Már kiderült.Ilyenkor mi van?Kisnyúl?
Konteós az te vagy hogy hiszel egy oltásban ami sz@rt sem ér sőt....
Forrásokat keresd meg miért mondom ezt.Nem linkelek semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!