Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Akkor ez mégsem jött be a...

Akkor ez mégsem jött be a konteósoknak?

Figyelt kérdés

Ugye mondogatták hogy az oltás egy népességcsökkentő művelet a valójában és nem lesz gyereke annak aki beadatja.

Nos, egyik ismerősöm tavasszal kapta az első Pfizert, nyáron a másodikat, ősszel meg sikeresen teherbe esett, a legújabb vizsgálatok szerint egészséges gyereke lesz.

Nos, nem süllyednek el szégyenükben a konetósok? Vagy még mindig van "de...."?

2022. jan. 25. 07:49
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/186 anonim ***** válasza:
0%

Én is konzultáltam szakértőkkel. Biológusokkal, Covid osztályon dolgozó nővérrel.

Megnéztem azt a Fox news videót, és ezt találtam ezzel kapcsolatban: [link]

Nem mondom, hogy a nőnek nem lehet igaza, de megint arról van szó, hogy egy 2 perces interjúban odaböfög valaki valamit, és hinni kell neki rögtön. Az általam linkelt cikknek van egy pontja, minthogy ez a nő sem kutatásokra, peer reviewed statisztikákra hivatkozik, hanem csak úgy hivatkozás nélkül előkap valamit. A másik dolog meg az, hogy magában a Covidban is van tüskefehérje, és fertőződés során sokkal több lesz a betegben, mint oltáskor. Tehát így-is úgy-is megkapja az ember a tüskefehérjét. Ha kijárási tilalom van, akkor viszont nem biztos. Ja, hogy az meg nem tetszik?

2022. febr. 27. 18:15
 72/186 anonim ***** válasza:
24%
68-as, COVID egy egszerű nátha, tehát veszélytelen, viszont az oltás, ami a COVID tüskefehérjéjét adja be, az már hú de nagyon veszélyes? Itt ellentmondás van.
2022. febr. 27. 18:16
 73/186 anonim ***** válasza:
81%
62, 67: Olvassátok el a 32. és 34. kommentjeimet, már válaszoltam a kérdésetekre. Nem csak az oltás jelenthet megoldást.
2022. febr. 27. 18:19
 74/186 anonim ***** válasza:
100%
#72 Nagyon jól tudod te is, hogy az oltás nem emiatt veszélyes, hanem mert egy sor mellékhatása lehet, amelyek között halálosak is akadnak. Ráadásul covid szempontjából is többet árt, mint használ, mert lenullázza a fertőződés során szerzett tartós védettséget, míg az oltás révén szerzett védettség maximum néhány hónapig tart.
2022. febr. 27. 18:29
 75/186 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó, nem, nem tudom. A vírusban is megvannak ezek a mellékhatások. Azt se hiszem el, hogy lenullázná. Erről valami forrást? Amúgy ezt csak feldobta nekem a Google: [link]
2022. márc. 1. 14:03
 76/186 anonim ***** válasza:
100%
2022. márc. 1. 15:14
 77/186 anonim ***** válasza:
60%
76-os nem meglepő!
2022. márc. 1. 18:59
 78/186 anonim ***** válasza:
80%

"Az is konteó volt, hogy évekig fogunk szívni ezzel a vírussal.

Az is, hogy oltottan is meg lehet fertőződni.

Az is, hogy "védettségi" kártyát vezetnek be.

Az is, hogy oltatlanul nem lehet külföldre menni.

Az is, hogy kötelező lesz az oltás.

Az is, hogy a világ leggazdagabb emberei jól járnak vele."

Ezek egyike sem kontó.

erős a gyanúm hogy te nem vagy tisztában azzal mi az a konteó...

2022. júl. 2. 17:54
 79/186 anonim ***** válasza:
72%

De eddig bejött minden konteó:DDD Már kiderült.Ilyenkor mi van?Kisnyúl?

Konteós az te vagy hogy hiszel egy oltásban ami sz@rt sem ér sőt....

Forrásokat keresd meg miért mondom ezt.Nem linkelek semmit.

2022. júl. 2. 18:23
 80/186 anonim ***** válasza:
19%
75, 72-es vagyok többek közt, rég jöttem fel ide. Azóta kihalt- e a fél világ az oltás miatt? Netén Berki, meg az M. Richárd is abba halt bele?
2022. júl. 2. 19:45
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!