Akkor ez mégsem jött be a konteósoknak?
Ugye mondogatták hogy az oltás egy népességcsökkentő művelet a valójában és nem lesz gyereke annak aki beadatja.
Nos, egyik ismerősöm tavasszal kapta az első Pfizert, nyáron a másodikat, ősszel meg sikeresen teherbe esett, a legújabb vizsgálatok szerint egészséges gyereke lesz.
Nos, nem süllyednek el szégyenükben a konetósok? Vagy még mindig van "de...."?
Ja akkor Dr.Malone is konteós és Luc Montaigner is és Rusvai is mert már nem pártolja annyira az eszetlen sorban állást az októpontokhoz🤣
Nekem mindegy 😊
Nem én látom a kárát ha esetleg balul üt ki valami a nagy “társadalmi felelősségvállalás”közepette ami egy jó nagy butaság mert aki kéri a szurit az azért kéri mert be van kaksizva 😂
Mindenki maga dönt egyébként csak tiszteletben kellene tartani egymást és ennyi volna az egész és nem hinni az uszítóknak és azoknak akik kaszálnak ebből az egészből:D
Hiába írtam le ezt tudom mert falrahányt borsó de hátha mégsem
Dr. Malone-t kritizálták a New York timesban. Csak azt nézzük, hogy a Joe Rogan podcastban hallatszottak el a vakcinaszkeptikus dolgok, egy olyan műsorban, ahol komolyan vették azt, hogy a sumérok Annunaki űrlényekről írnak.
Luc Montaigner szavai ki lettek forgatva, amúgy csak egy 2 perces interjúban hallatszottak el ezek. Most mégha igaza is van, 2 percbe nem lehet ezt az egészet felvázolni.
Rustvairól nem tudom ki az.
Elmentem ezt a beszélgetést, és visszatérünk 1-5-10 év múlva megnézzük, hogy kihalt-e a fél emberiség a vakcinától. Habár majd akkor is előrángattok valami végstádiumú rákos beteget, aki az 5 évvel ezelőtti vakcina miatt halt meg.
Itt egy újabb eset
https://www.youtube.com/watch?v=yPw-uYtsOGg&ab_channel=DerNi..
Az ilyen fogyatékosoknak én egyszerre 3-at lőnék be:D
Ha az oltás kerül szóba mindig van valami magyarázat😀Érdekes
Ő baja ha hangyányi agya van🤣
,,Védőoltás az 2021 áprilisába kezdődött."
Ez nem igaz. Miért kell a covidistáknak állandóan hazudozni? 😆
,,Tehát a halálozások nagy része az oltás előtt jött össze."
Újabb hatalmas nagy kamu. Ti tényleg csak ennyit tudtok? Xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!