Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Akkor ez mégsem jött be a...

Akkor ez mégsem jött be a konteósoknak?

Figyelt kérdés

Ugye mondogatták hogy az oltás egy népességcsökkentő művelet a valójában és nem lesz gyereke annak aki beadatja.

Nos, egyik ismerősöm tavasszal kapta az első Pfizert, nyáron a másodikat, ősszel meg sikeresen teherbe esett, a legújabb vizsgálatok szerint egészséges gyereke lesz.

Nos, nem süllyednek el szégyenükben a konetósok? Vagy még mindig van "de...."?

2022. jan. 25. 07:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/186 anonim ***** válasza:
100%
#35 Egy állítás igaz voltára nem kell jobb bizonyíték, mint hogy a "függetlenobjektív" factcheck oldalak szerint hamis.
2022. febr. 16. 16:57
 42/186 anonim ***** válasza:
100%

Ja akkor Dr.Malone is konteós és Luc Montaigner is és Rusvai is mert már nem pártolja annyira az eszetlen sorban állást az októpontokhoz🤣

Nekem mindegy 😊

Nem én látom a kárát ha esetleg balul üt ki valami a nagy “társadalmi felelősségvállalás”közepette ami egy jó nagy butaság mert aki kéri a szurit az azért kéri mert be van kaksizva 😂

Mindenki maga dönt egyébként csak tiszteletben kellene tartani egymást és ennyi volna az egész és nem hinni az uszítóknak és azoknak akik kaszálnak ebből az egészből:D

Hiába írtam le ezt tudom mert falrahányt borsó de hátha mégsem

2022. febr. 17. 09:20
 43/186 anonim ***** válasza:
38%

Dr. Malone-t kritizálták a New York timesban. Csak azt nézzük, hogy a Joe Rogan podcastban hallatszottak el a vakcinaszkeptikus dolgok, egy olyan műsorban, ahol komolyan vették azt, hogy a sumérok Annunaki űrlényekről írnak.

Luc Montaigner szavai ki lettek forgatva, amúgy csak egy 2 perces interjúban hallatszottak el ezek. Most mégha igaza is van, 2 percbe nem lehet ezt az egészet felvázolni.

Rustvairól nem tudom ki az.

Elmentem ezt a beszélgetést, és visszatérünk 1-5-10 év múlva megnézzük, hogy kihalt-e a fél emberiség a vakcinától. Habár majd akkor is előrángattok valami végstádiumú rákos beteget, aki az 5 évvel ezelőtti vakcina miatt halt meg.

2022. febr. 17. 15:00
 44/186 anonim ***** válasza:
2022. febr. 17. 17:08
 45/186 anonim ***** válasza:
100%
A nő úgy kommentálta az esetet, hogy nem evett reggel. Úgyhogy ébredés után mindenki küldjön le egy Csokapikot. És a negyedik oltást is légyszi.
2022. febr. 18. 05:44
 46/186 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen fogyatékosoknak én egyszerre 3-at lőnék be:D

Ha az oltás kerül szóba mindig van valami magyarázat😀Érdekes

Ő baja ha hangyányi agya van🤣

2022. febr. 18. 07:01
 47/186 anonim ***** válasza:
0%
Jó belátom, az oltas miatt volt. 2021 előtt sosem ájultak el emberek.
2022. febr. 18. 11:55
 48/186 anonim ***** válasza:
84%
#48 A második világháború óta nem haltak meg annyian Magyarországon egy év alatt, mint 2021-ben. Ezt mivel magyarázod? A covid már 2020-ban is itt volt, szóval az kilőve.
2022. febr. 18. 12:13
 49/186 anonim ***** válasza:
47%
2020 augusztusában még olyan alacsonyak voltak az esetszámok, hogy zöld besorolás alá sorolták Magyarországot. Aki onnan utazott Angliába, nem kellett karanténba vonulnia. Utána kezdett bedurvulni. Védőoltás az 2021 áprilisába kezdődött. Tehát 2020 év nagyrésze nyugis volt ebből a szempontból. Pl. 2020 márciusában kezdődött Angliában a karantén. 2021 áprilisa után csökkenni kezdett a halálozások száma. Tehát a halálozások nagy része az oltás előtt jött össze.
2022. febr. 18. 18:18
 50/186 anonim ***** válasza:
83%

,,Védőoltás az 2021 áprilisába kezdődött."

Ez nem igaz. Miért kell a covidistáknak állandóan hazudozni? 😆

,,Tehát a halálozások nagy része az oltás előtt jött össze."

Újabb hatalmas nagy kamu. Ti tényleg csak ennyit tudtok? Xd

2022. febr. 20. 11:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!