Akkor ez mégsem jött be a konteósoknak?
Ugye mondogatták hogy az oltás egy népességcsökkentő művelet a valójában és nem lesz gyereke annak aki beadatja.
Nos, egyik ismerősöm tavasszal kapta az első Pfizert, nyáron a másodikat, ősszel meg sikeresen teherbe esett, a legújabb vizsgálatok szerint egészséges gyereke lesz.
Nos, nem süllyednek el szégyenükben a konetósok? Vagy még mindig van "de...."?
Ez is érdekes: Új-Zélandon, ahol minimális hatása volt a COVID-nak, a 60 felettiek heti többlethalálozása szemmel láthatóan követi a nekik hetente beadott oltások számát. A hatóságokat persze ez nem érdekli.
50-es: tévedtem akkor mindakettőben. Nem hazugság, tévedés. Rosszul emlékeztem, az április onnan jött, hogy akkor halt meg 2 ismerősöm, akiről nem tudom, hogy oltottak-e, és mondtam, akkoriban, hogy "áprilisban kezdtek el oltani, azt még megvárhatták volna". Egyik 57, a másik 49 éves volt. Nem lehet, hogy addig még az öregeket, meg a betegeket oltották, és azért mondthattam ezt? Nem emlékszem, hogy kit oltottak áprilisban. Én pl. Angliában első oltásomat 2021 augusztus 31.-én kaptam meg. Sokáig tartott, míg az én korosztályom sorra került.
Most megnéztem a grafikont, de az a te logikádat se követi. Azt írtam be a googliba, hogy "covid deaths in hungary", és 2020 December 23-tól csökkennek a halálesetek, 2021 Február 21.-től elkezdenek nőni. Majd április 15.-től egy kőkemény leszállóág történik, tart kb. szeptember 20.-ig. 2021 június 9.-től október 9.-ig. nagyon alacsonyak a halálozások számai, 10-et alig éri el. Ha az oltás miatt halnak meg többen a Covidban, akkor hogy-hogy egy ilyen durva leszállóág történt?
12:50 től. Ez nagyon dúrva.
Magyarországon 3,8 millió 3* oltott van. Ha azoknak csak az 50%nál lép fel valami dúrva a következő 5 évben...
Toroczkai :D jóhogy nem a Demián Mónikát hozod. Ezek csak bajkeverők, politikai haszonszerzésre használják fel az oltásellenességet. Amúgy akartam már írni régebben, hogy mi a magyarázat arra, hogy a vakcina 5 éven belül okoz gondot. Ez csak néhány mg szerves anyag, ezeket lebontja a szervezet. Az MRNS lebontására külön mechanizmusok léteznek. [link]
(Ezt amúgy évek óta tudom, én hobbiszinten olvasok ilyet). A masik dolog pedig a sejtek apoteózisa, illetve bekelebezese az immunsejtek által. Ezek is bomlasztják a fehérjéket. Tudsz-e olyan szerves anyagot mondani, ami néhány mg mértékben évek múlva okoz kárt? Most gondolkodom, talán a prionok tudnának ilyenek lenni. Szervetlen anyag, mint nehézfémek, radioaktiv anyagok tudnának károsak lenni néhány mg értékben, de ott azonnal megmutatkozna a káros hatás. Itt meg egyelőre mondvacsinált károkról beszélünk. Ilyen hébe-hóba elájulás elég gyenge bizonyíték. Akinek le kellett vágni a lábát annak napok múlva jött elő a baj. A vérrög is tud hosszútávon gondot okozni, de ki lehet vizsgálni, hogy valakinek van-e. Úgy, hogy az MRNS lebomlik 30 percen belül, elég nehéz vérrögöt okozni 5 év múlva.
Tudod te ki a bajkeverő?:D A pocakos szexbotrányba keveredett perverz kardiológus szaktekintély😊😊
Mennyi naiv emberke van még mindig és még nem kapcsoltak🤦♂️🤦♂️
Mi kellene hogy történjen hogy megértsétek a dolgokat?Reménytelen esetek hada👀Siralmas
#54: Az mRNS egyes emberekben még 60 nappal az oltás után is kimutatható (lehet, hogy még azután is, de eddig vizsgálták a nyirokcsomókat).
https://www.youtube.com/watch?v=Rhcbo0ToKGY
Hivatkozott tanulmány: [link]
"Vaccine spike antigen and mRNA persist for weeks in lymph
node GCs"
Hát jó, majd meglátjuk mi lesz ebből. Amúgy, ha valaki elkapja a vírust, akkor is lesz benne vírus mrns.
Még az a kérdésem lenne, hogy:
Tudsz-e olyan szerves anyagot mondani, ami néhány mg mértékben évek múlva okoz kárt?
58-as, ezek az anekdotikus érvelések nagyon félrevezetőek tudnak lenni, mondjuk én is használtam, amikor mondtam, hogy 4 ismerősöm halt meg Covidban. Nekem a Covid osztályon dolgozó ismerősöm mondta, hogy a halottak nagy része oltatlan náluk. És ezt a grafikonok is alátámasztják...
Még nem volt időm megnézni az Ostromkay videóját.
Valóságot elhallgatni? Akkor lennénk igazán szarban, ha a vírust elhallgatták volna. Ha tényleg úgy lenne, hogy az oltás annyira ártalmas, akkor rájönnének, és elkezdenék a szűréseket a vérrögök kivizsgálása érdekében.
59-es, azért ne essünk át a ló túloldalára, tönkrement egészségekről nem beszélhetünk. Max néhány napig tartó karfájdalomról, esetleg néhány napig tartó megnövekedett vérrög kockázatról (ami a vírus esetében súlyosabb lenne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!