Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Akkor ez mégsem jött be a...

Akkor ez mégsem jött be a konteósoknak?

Figyelt kérdés

Ugye mondogatták hogy az oltás egy népességcsökkentő művelet a valójában és nem lesz gyereke annak aki beadatja.

Nos, egyik ismerősöm tavasszal kapta az első Pfizert, nyáron a másodikat, ősszel meg sikeresen teherbe esett, a legújabb vizsgálatok szerint egészséges gyereke lesz.

Nos, nem süllyednek el szégyenükben a konetósok? Vagy még mindig van "de...."?

2022. jan. 25. 07:49
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/186 anonim ***** válasza:
100%

Ez is érdekes: Új-Zélandon, ahol minimális hatása volt a COVID-nak, a 60 felettiek heti többlethalálozása szemmel láthatóan követi a nekik hetente beadott oltások számát. A hatóságokat persze ez nem érdekli.

https://www.youtube.com/watch?v=VVxmAIKjYM4

2022. febr. 20. 12:02
 52/186 anonim ***** válasza:
50%

50-es: tévedtem akkor mindakettőben. Nem hazugság, tévedés. Rosszul emlékeztem, az április onnan jött, hogy akkor halt meg 2 ismerősöm, akiről nem tudom, hogy oltottak-e, és mondtam, akkoriban, hogy "áprilisban kezdtek el oltani, azt még megvárhatták volna". Egyik 57, a másik 49 éves volt. Nem lehet, hogy addig még az öregeket, meg a betegeket oltották, és azért mondthattam ezt? Nem emlékszem, hogy kit oltottak áprilisban. Én pl. Angliában első oltásomat 2021 augusztus 31.-én kaptam meg. Sokáig tartott, míg az én korosztályom sorra került.

Most megnéztem a grafikont, de az a te logikádat se követi. Azt írtam be a googliba, hogy "covid deaths in hungary", és 2020 December 23-tól csökkennek a halálesetek, 2021 Február 21.-től elkezdenek nőni. Majd április 15.-től egy kőkemény leszállóág történik, tart kb. szeptember 20.-ig. 2021 június 9.-től október 9.-ig. nagyon alacsonyak a halálozások számai, 10-et alig éri el. Ha az oltás miatt halnak meg többen a Covidban, akkor hogy-hogy egy ilyen durva leszállóág történt?

2022. febr. 21. 05:36
 53/186 anonim ***** válasza:
100%

[link]

12:50 től. Ez nagyon dúrva.

Magyarországon 3,8 millió 3* oltott van. Ha azoknak csak az 50%nál lép fel valami dúrva a következő 5 évben...

2022. febr. 21. 08:01
 54/186 anonim ***** válasza:
14%

Toroczkai :D jóhogy nem a Demián Mónikát hozod. Ezek csak bajkeverők, politikai haszonszerzésre használják fel az oltásellenességet. Amúgy akartam már írni régebben, hogy mi a magyarázat arra, hogy a vakcina 5 éven belül okoz gondot. Ez csak néhány mg szerves anyag, ezeket lebontja a szervezet. Az MRNS lebontására külön mechanizmusok léteznek. [link]

(Ezt amúgy évek óta tudom, én hobbiszinten olvasok ilyet). A masik dolog pedig a sejtek apoteózisa, illetve bekelebezese az immunsejtek által. Ezek is bomlasztják a fehérjéket. Tudsz-e olyan szerves anyagot mondani, ami néhány mg mértékben évek múlva okoz kárt? Most gondolkodom, talán a prionok tudnának ilyenek lenni. Szervetlen anyag, mint nehézfémek, radioaktiv anyagok tudnának károsak lenni néhány mg értékben, de ott azonnal megmutatkozna a káros hatás. Itt meg egyelőre mondvacsinált károkról beszélünk. Ilyen hébe-hóba elájulás elég gyenge bizonyíték. Akinek le kellett vágni a lábát annak napok múlva jött elő a baj. A vérrög is tud hosszútávon gondot okozni, de ki lehet vizsgálni, hogy valakinek van-e. Úgy, hogy az MRNS lebomlik 30 percen belül, elég nehéz vérrögöt okozni 5 év múlva.

2022. febr. 21. 14:01
 55/186 anonim ***** válasza:
100%

Tudod te ki a bajkeverő?:D A pocakos szexbotrányba keveredett perverz kardiológus szaktekintély😊😊

Mennyi naiv emberke van még mindig és még nem kapcsoltak🤦‍♂️🤦‍♂️

Mi kellene hogy történjen hogy megértsétek a dolgokat?Reménytelen esetek hada👀Siralmas

2022. febr. 21. 14:09
 56/186 anonim ***** válasza:
100%

#54: Az mRNS egyes emberekben még 60 nappal az oltás után is kimutatható (lehet, hogy még azután is, de eddig vizsgálták a nyirokcsomókat).

https://www.youtube.com/watch?v=Rhcbo0ToKGY

Hivatkozott tanulmány: [link]

"Vaccine spike antigen and mRNA persist for weeks in lymph

node GCs"

2022. febr. 21. 15:55
 57/186 anonim ***** válasza:
0%

Hát jó, majd meglátjuk mi lesz ebből. Amúgy, ha valaki elkapja a vírust, akkor is lesz benne vírus mrns.

Még az a kérdésem lenne, hogy:

Tudsz-e olyan szerves anyagot mondani, ami néhány mg mértékben évek múlva okoz kárt?

2022. febr. 21. 18:19
 58/186 anonim ***** válasza:
100%
Elméletben jól hangzik a dolog, de ha a valóság mást mutat, mint az elmélet, akkor az elméletet kell felülvizsgálni, nem a valóságot elhallgatni, ahogy most teszik. Csak megerősíteni tudom, ami Toroczkai videójában elhangzott. Az én környezetemben is sokkal gyakrabban betegednek meg az oltottak, mint az oltatlanok; a covidot is gyakrabban kapják el. Én 2020 augusztusában voltam covidos, azóta sem oltattam be magam, és azóta sem kaptam el újra. Csak oltottat tudnék mondani, aki egynél többször elkapta.
2022. febr. 21. 18:35
 59/186 anonim ***** válasza:
100%
Egy a lényeg, a szülők k.vára át lettek verve, és olyat tettek, amit nagyon nem kellett volna. Nagyon sok gyerek egészsége tönkrement, és még oltják a 11 alattiakat.
2022. febr. 21. 18:44
 60/186 anonim ***** válasza:
21%

58-as, ezek az anekdotikus érvelések nagyon félrevezetőek tudnak lenni, mondjuk én is használtam, amikor mondtam, hogy 4 ismerősöm halt meg Covidban. Nekem a Covid osztályon dolgozó ismerősöm mondta, hogy a halottak nagy része oltatlan náluk. És ezt a grafikonok is alátámasztják...

Még nem volt időm megnézni az Ostromkay videóját.

Valóságot elhallgatni? Akkor lennénk igazán szarban, ha a vírust elhallgatták volna. Ha tényleg úgy lenne, hogy az oltás annyira ártalmas, akkor rájönnének, és elkezdenék a szűréseket a vérrögök kivizsgálása érdekében.

59-es, azért ne essünk át a ló túloldalára, tönkrement egészségekről nem beszélhetünk. Max néhány napig tartó karfájdalomról, esetleg néhány napig tartó megnövekedett vérrög kockázatról (ami a vírus esetében súlyosabb lenne)

2022. febr. 22. 04:55
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!