Akkor ez mégsem jött be a konteósoknak?
Ugye mondogatták hogy az oltás egy népességcsökkentő művelet a valójában és nem lesz gyereke annak aki beadatja.
Nos, egyik ismerősöm tavasszal kapta az első Pfizert, nyáron a másodikat, ősszel meg sikeresen teherbe esett, a legújabb vizsgálatok szerint egészséges gyereke lesz.
Nos, nem süllyednek el szégyenükben a konetósok? Vagy még mindig van "de...."?
Na, megnéztem a teljes Toroczkais videót. Érdekesnek tartom, hogy az oltásellenességbe sokszor ilyen szélsőjobbos, fasisztoid, irredenta emberek szállnak be, mint Romániába az AUR. Szerintem alapból üldözési mániás emberek hajlamosak arra, hogy mindenhol a gonosz háttérhatalmat lássák, aki oltással akar mérgezni. Annak a michigani gyereknek utánanéztem, CBS42-őn azt írták, hogy nem hozható kapcsolatba a halála az oltással. Amúgy ilyen hirtelen halálesetek történtek az oltás előtt is, 2014 fele egy csaj ismerősöm 28 éves ismerőse meghalt szívproblémákba, minden előzmény nélkül. Az a nő, akit a Toroczkai interjúzott, tipikus hipochonder, valamiért el lett vágva ott a videó, ahol arról volt szó, hogy pszichiátriára akarták küldeni. Csak nem agybajok miatt? Na, Gedeon Zsolt, az ő interjúja elgondolkodtató. Eléggé nyomós érvekkel van alátámasztva. Amúgy én is sportoló vagyok, brazil jiu-jitsut csinálok. Nálunk a csoport nagy része be van oltva, és senki se panaszkodott oltás utáni súlyos tünetekre, teljesítménycsökkenésre. Munkahelyemen se panaszkodott egyik oltott se, meg benne vagyok néhány több száz fős Facebook csoportba, ott annyival másabb a helyzet, hogy az egyik nő, aki kb. 120 kiló volt zsírban, meghalt Covidban oltottan. Senki más nem panaszkodott súlyos mellékhatásokról. Amúgy lehet, hogy tévedek, és tényleg vannak káros hatásai az oltásnak. De azt is be kell látni, hogy a tanulatlan embereknek ez jó alkalom volt egy kis boszorkányüldözésre, a paranoiájuknak egy kis célpontot találni. Amikor kezdődött az egész, akkor a szakmunkás/8 általános ismerősök mondogatták, hogy nincs is vírus, a halottakról készült felvételek csak megrendezettek. Ahogy elterjedt, és már Magyarországon is tízezrek haltak meg, akkor a vírustagadás elmúlt, jött a sima oltásellenesség. A tanulatlan emberek bugrisok, hőbörögnek csak. Ha nem lenne oltás, meg kijárási korlátozások, akkor azért hőbörögnének, hogy kéne csinálni valamit.
Szerintem, ha nem lenne oltás, akkor is rossz lenne a helyzet, rengeteg oltatlan halt volna meg, mint ahogy így is. Tegyük fel, vannak káros mellékhatásai az oltásnak. Mit kellett volna csinálni akkor az államoknak? Betegségekre az a megoldás, hogy gyógyszert adnak. Kijárási tilalom nem tetszett, maszk nem tetszett, oltás nem tetszett, úgy kellett volna élni, mint egy középkori parasztnak, hogy lábon kihordjuk?
ha megy az angol, akkor érteni fogod. A Fox riportere beszélget az MIT kutatójával. A végén van a lényeg:
03:00 kérdezi a riporter, mit mondana a szülőknek, hol oltsák be a gyereket, vagy sem?
Válasz: Tegyenek meg mindent, amit tudnak, hogy elkerüljék.
,,Szerintem alapból üldözési mániás emberek hajlamosak arra, hogy mindenhol a gonosz háttérhatalmat lássák, aki oltással akar mérgezni. "
Szerintem meg az összes birka módjára mindenhez bégető szivárványlibsi, azért tagadja a háttérhatalom teljesen nyilvánvaló létezését mert akkor el kéne ismerni hogy ti vagytok a világ legnagyobb hasznoshülyéi🤣🤣🤣
64-es Szívemből szóltâl!:)
Ugyanígy gondolom én is
64-es, szerintem is!
64 for President!
64-es, ez nem libsiség kérdése. Sokkal inkább az a liberális, aki azt szeretné, hogy egyéni döntés legyen az oltottság. Autoriter felfogás az, amikor valaki azt szeretné, hogy kötelező oltás legyen. Vannak szélsőjobbos ismerősem, akik oltáspártiak.
Majd megnézem azt a Foxnews videót, ha lesz időm.
Jut eszembe, van oltott maratoni futó ismerőseim, megkérdezhetem őket, hogy tapasztaltak-e teljesítményromlást az oltás miatt.
Lenne egy kérdésem. Aki itt nagyokosan linkelget Toroczkait, tőle kérdezném, hogy milyen védőoltás kellett volna szerinte a vírus megfékezéséhez? Olyan esetleg, ami nem a tüskefehérje MRNS-ét tartalmazza, hanem a vírus fehérjeburkának másik részét? Esetleg a vírus örökítőanyagát? Kíváncsi vagyok a véleményére.
"Aki itt nagyokosan linkelget Toroczkait, tőle kérdezném, hogy milyen védőoltás kellett volna szerinte a vírus megfékezéséhez?"
Semmilyen. Egy nátha miatt felesleges.
Ja így van!Felesleges 5 oldalas hosszú monológot írni erről:D
Nem tűnik senki sem sokkal okosabbnak ettől:P
Lémyegretörőnek kell lenni
Màsik meg az hogy Toroczkai szakértőkkel konzultàl vìrus témàban tehàt nem a kisujjàból szopogatja az informàciókat és nem lefizetett celebektől:D
Kutatóközpontot is egyedül ő àllított a többi meg csak ismételgeti ami épp a szàjàba lett râgva :)
Ezért hiteles
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!