Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Akkor ez mégsem jött be a...

Akkor ez mégsem jött be a konteósoknak?

Figyelt kérdés

Ugye mondogatták hogy az oltás egy népességcsökkentő művelet a valójában és nem lesz gyereke annak aki beadatja.

Nos, egyik ismerősöm tavasszal kapta az első Pfizert, nyáron a másodikat, ősszel meg sikeresen teherbe esett, a legújabb vizsgálatok szerint egészséges gyereke lesz.

Nos, nem süllyednek el szégyenükben a konetósok? Vagy még mindig van "de...."?

2022. jan. 25. 07:49
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/186 anonim ***** válasza:
82%

Igen utolsó csökkent az élveszülések száma és erről van is a Pfizer által kiadott dokumentumok között utalás.Ki kellett kényszeríteni tőlük azt is úgyhogy remek hogy a kismamákat ezzel oltogatták....

Ja és minden rendben volt sokuknál míg el nem jött a szülés ideje,érdekes,nem?

Ez a probléma hogy semminek nem néz utána sok ember és mindent bevesz amit mondanak neki a nagy szakértők az állatorvos meg a kardiológus meg a mamika aki azt se tudja hol van és úgy beszél mint egy lassított felvétel:D

Hagyjuk már....Ja és a mentőorvost ki ne hagyjuk a nagy teamből:DDDD

De aki professzor és pont ellenkező dolgokat mond az tuti idióta,ja értem.

Meg amikor gyerekek halnak meg szívprobléma miatt amelyik be van oltva hála a szülőknek,arról már nem is beszélve.Osztálykiránduláson halt meg szívprobléma miatt egy gyerek csakhát azzal nincs tele rakva a média platformjai ugye.Csollányt is átkoztátok hogy büdös oltatlan azt mit ad isten kiderült hogy be volt oltva.Sok a reménytelen eset és nem csak itt.

2022. júl. 5. 15:38
 92/186 anonim ***** válasza:
69%

Valami linket ezekről, vagy bemondásra higyjem el? Most ezeket találtam: [link]

[link]

[link]

Hirtelen ezeket találtam a Google segítségével, azt írják, hogy a vakcinától való félelem miatt. Sehol se láttam adarot, hogy a gyermekhalandóság nőtt volna.

2022. júl. 5. 17:08
 93/186 anonim ***** válasza:
39%

Csollán Szilveszterről beszéltünk már, nem mondom, hogy nem lehetséges, hogy a vakcina segített a halálában, de azt is mondják a szakértők, hogy még nem kezdett el hatni a vakcina, azért halt bele a vírusfertőzésbe. Most akkor nekem választani kell, hogy melyik verziót higyjem el. Amúgy élete végéig oltásellenes dolgokat posztolt, egy közszemlére tett személyes Facebook beszélgetése az, ahol elismeri, hogy oltott. Ezért ő nem valami jó oltásellenes-mártír, hazug emberként halt meg.

Lehet hozni olyan példákat is, akik oltatlanul haltak meg. Itt van ez a szekszárdi anya esete: [link]

2022. júl. 5. 17:28
 94/186 anonim ***** válasza:
77%
2022. júl. 5. 21:11
 95/186 anonim ***** válasza:
39%
Uhhh, itt már kilóg a lóláb megint. Egy noname, kamuoldal, ahol a legfrisseb hír május közepétől van, a hölgyemény meg saját bevallása szerint kínai gyógymóddal, és akupunktúrával is foglalkozik. Persze nőgyógyász is, azt el kell ismerni. Amúgy beírtam a google térképre, németül, hogy nőgyógyász, nem adta ki ezt a nőt találatként. Viszont, ha a kínai gyógymódot írtam, akkor kijött a nő. Licensze vajon megvan még?
2022. júl. 6. 06:30
 96/186 anonim ***** válasza:
2022. júl. 6. 08:14
 97/186 anonim ***** válasza:
2022. júl. 6. 09:58
 98/186 anonim ***** válasza:
48%

Mindig röhögök amikor valaki YT videót tesz be "bizonyítéknak".

Szóval attól lesz bizonyított valami, mert valaki elmondja egy videóban és felteszi a jutubra? :D :D :D

Ilyen bizonyítékokat is csak a konteósok fogadnak el bármire.

Bezzeg, ha meg én linkelnék be egy YT videót ennek az ellenkezőjéről, arra egyből rátolnák, hogy hazugság.

Ugyanis ezek a hülyék faék egyszerűen tudnak csak gondolkodni...

2022. júl. 6. 11:08
 99/186 anonim ***** válasza:
61%
Na, az első videót megnéztem, a másodiknak nem értem még a végére. Igazából yotube videó is lehet jó. De itt, ha megnézzük a csatornát, akkor ilyen hipnózissal, meg meditációval foglalkozik, David Icke videókat tesz fel (aki kitalálta a gyíkemberes konteót). Kilóg a lóláb itt is. A második videó meg így 7 hónappal a feltöltés után már egyre nem relevánsabb.
2022. júl. 6. 18:25
 100/186 anonim ***** válasza:
86%

Én meg azon röhögök hogy már Jeffrey Sachs is kijelentette hogy a vírus mesterséges volt, ti marhák meg még mindig ott tartotok hogy a vakcina milyen biztonságos és hasznos.

Robert Malone meg kicsit nagyobb szaktekintély mint az agyhalott Kemenesi libsi zsidrák vagy Karikó elvtárs, vagy a mindentől is rettegő Boldogkői.

A szakértőitek akkora noname emberek mint ez a youtu.be csatorna...

Ja Csollányról meg annyit hogy két évet túlélt a nagy vírus közepette mindenféle oltás, nélkül majd az oltásra rá egy hónapra elpatkol, te meg egy ennyire egyszerű logikai összefüggést sem értesz, inkább hiszel a Pfizer által finanszírozott WHO szakértőinek😂😂😂

2022. júl. 10. 10:09
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!