Akkor ez mégsem jött be a konteósoknak?
Ugye mondogatták hogy az oltás egy népességcsökkentő művelet a valójában és nem lesz gyereke annak aki beadatja.
Nos, egyik ismerősöm tavasszal kapta az első Pfizert, nyáron a másodikat, ősszel meg sikeresen teherbe esett, a legújabb vizsgálatok szerint egészséges gyereke lesz.
Nos, nem süllyednek el szégyenükben a konetósok? Vagy még mindig van "de...."?
a WTC épületeket felrobbantották
-- ezzel kapcsolatban még Trump is hasonló véleményen van, a könyvében ír erről, magyarul megjelent.
Amúgy egy kalap alá veszel mindenkit aki élete során egy konteót elfogad az olyannal, aki az összeset.
az oltásokban chip van
-- nem tudjuk mi, de valami oda nem illő
Na látod, ezért vagy konteós... :D
A WTC épületeit nem robbantották fel.
Semmi oda nem illő nincs az oltásokban.
A konteókban az a közös, hogy bizonyítás nincs az állításokra, csak feltételezés, félremagyarázás, ferdítés.
Ezért is tartja minden épeszű ember az internet legaljának, söpredékének a konteósokat...
Tudok egy másik kiváló mondást. Könnyebb az embereket átverni mint meggyőzni őket arról, hogy átverted őket!
Az egójuk miatt van.😉
Mondj egy konteót amiről később kiderült, hogy igaz.
Mert én még ilyennel nem találkoztam.
A konteók általában tudatlanságra épülnek mert ha az adott témában valaki jártas, akkor tudja miért nem lehet igaz az adott konteó.
Viszont a konteósok a hozzánemértésük miatt hiszik el a konteókat.
Elolvasnak valami agymosó cikket a titoktermiknálon és máris úgy érzik, hogy le vannak diplomázva a témában.
Lásd a sok fotelvirológust.
A másik szokásuk, hogy felböfögnek valami ordas hülyeséget és azt mondják, hogy "cáfold meg mert ha nem tudod akkor igazam van".
Annyit nem képesek megérteni, hogy ha valamit kijelentenek akkor a bizonyítási kényszer rajtuk van.
A harmadik dolog meg a vaktában lövöldözés.
Ez olyan mint amikor egy lőtéren lövöldözik összevissza valaki.
1000 lövése mellémegy viszont a véletlen folyamán egy a céltábla közepébe.
Ilyenkor büszkén verik a mellüket, hogy lám ők milyen pontosan tudnak célba lőni! :D
Kezdjük a korona hisztéria 0. konteojával akkor:
A vírus mesterséges és laborból származik. Juuuuuuj a hülye konteósok mi? Na ugye hogy ugye.😂😂😂
Sajnos ez még mindig konteó.
A koronavírusokat már a múlt század elején is ismerték.
Akkor hogy lehet mesterséges?
Látod, erre mondtam én hogy a konteók alapja a tudatlanság és az a szánalmas tulajdonság, hogy feltétel és utánajárás nélkül mindent elhisznek a konteósok ami belepasszol az agybajukba... :D
Itt egy kis összefoglaló a koronavírusOKról:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!