Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Akkor ez mégsem jött be a...

Akkor ez mégsem jött be a konteósoknak?

Figyelt kérdés

Ugye mondogatták hogy az oltás egy népességcsökkentő művelet a valójában és nem lesz gyereke annak aki beadatja.

Nos, egyik ismerősöm tavasszal kapta az első Pfizert, nyáron a másodikat, ősszel meg sikeresen teherbe esett, a legújabb vizsgálatok szerint egészséges gyereke lesz.

Nos, nem süllyednek el szégyenükben a konetósok? Vagy még mindig van "de...."?

2022. jan. 25. 07:49
 171/186 anonim ***** válasza:
100%
Most törölték Dr Campbell youtube csatornáját. Ő egy nagyon híres "felébredt" aki rájött, hogy igaza volt a konteósoknak, de 3x oltott!!! szegény szóval nem vádolható oltásellenességgel, sőt a kezdettől az oltás mellett kampányolt. Eljött az idő mikor Amerikában kiperelték a Pfizer dokumentumok nyilvánossá tételét, amit az FDA 75 évre szeretett volna titkosítani (nem csoda). Elkezdte kíváncsian ezeket a dokumentumokat szemezgetni, felolvasgatni a videóiban és rájött, hogy a valós adatokról súlyosan hazudtak nekünk. Nem értette, hogy mondhatták erről a vakcináról, hogy biztonságos és miért nem foglalkozik a média a dokumentumokkal. A youtube policy pedig az, hogy akkor is törlik a tartalmakat ha azok igazak, de gátolják a vakcinákba és a mainstream narratívába vetett hitet! Facebook ugyanez. Gondolkodjatok barik, így lehet esélyetek az igazat megtudni kutatás nélkül? Soha, ez a lényeg, ótakozzatok mindhalálig, a "konteósokat" pedig támadjátok, nevetgéljétek. Igazán sajnállak titeket. :(
2022. aug. 26. 08:46
 172/186 anonim ***** válasza:
100%
Ja és az emberek feltették a kérdést, hogy merészelt ilyen adatok mellé akárcsak vészhelyzeti engedélyt adni az FDA vagy bármelyik hatóság?? Azt hiszem Dr Peter Doshi mondta, hogy azért mert ez példátlan. A gyógyszerengedélyező hatóságok és a gyógyszercégek is ahhoz vannak szokva, hogy soha senki nem kíváncsi az engedélyeket megalapozó dokumentumokra! Ilyet pedig még sosem láttak, hogy egy ennyire sok megbetegedést és halált okozó szert ennyire védenek, cenzúráznak minden kellemetlen információt sőt a bejelentő jelzőrendszerek adatait is semmisnek tekintik. Túl magas szinteken történt itt túl nagy bűncselekmény.
2022. aug. 26. 08:51
 173/186 anonim ***** válasza:
100%

171,172 Ne fàraszd magad hogy megértesd a birkàkkal a valósàgot☺☺Én màr csak nevetni tudok ezen az egészen hisz nem az én egészségem bànja,te is tedd ezr😀

Nem kell semmit sem megértetni olyan emberekkel akik nem akarnak làtni!Mindenki döntsön maga hogy mit csinàl a sajàt testével mert ez alapvető emberi jog.

2022. aug. 26. 11:14
 174/186 anonim ***** válasza:
100%
A kisöregeket sajnálom nagyon akik többen is vannak az ismeretségi körömben és tudom, hogy ők tényleg semmilyen más információhoz nem jutnak mint amit a mainstream média közöl velük a propagandában. Az itt válaszolókkal valóban az a helyzet, hogy az ő saját felelőssége amit tett magával akkor amikor ennyire sok információ áll már a rendelkezésre a valós hatásával kapcsolatban ezeknek a génoltásoknak. Ôket nem sajnálom csak sajnos nem csak ők az áldozatok. 😢
2022. aug. 26. 12:28
 175/186 anonim ***** válasza:

Még se nézted a forrásokat, innentől hiába vernyákolsz, beégtél kiscsirke. Nem cáfoltál semmit, én meg igazoltam mindent. Az IQ-d meg maximum egy 5 éveseknek kalibrált teszten 135🤣🤣🤣

2022. aug. 26. 14:14
 176/186 anonim ***** válasza:
174. Én is így vagyok ezzel, plusz azokat akiket kényszerítettek, zsaroltak. Őket is sajnálom.
2022. aug. 26. 14:18
 177/186 anonim ***** válasza:
100%

,,Amúgy nem cáfolni kell egy ordas hülyeséget, hanem bizonyítani."

Amit veled ellentétben meg is tettem, bár rövid válaszodból nyilvánvaló hogy semmire nem tudsz érdemben reagálni, annyira szegényesek a szellemi kapacitásaid, ez nyilván neked is feltűnt. Egy tudományos kutatás eredményét tagadod te féleszű, miközben lóg ki a pofádból az akadémikusok bránere😂😂

Ha nem döntenéd el előre hogy neked lehet csak igazad, mint az arrogáns, gerinctelen senkiháziak általában, akkor még lehetne is veled normálisan vitatkozni, de mihelyst nincs igazad csak a mellédumálás megy.

Ja és az ufos magyarázkodásod minden eddigi szánalmat alulmúl amit itt produkáltál. Ezek nem csak azonosítatlan repülő tárgyak te üresfejű, hanem ugyanazok a csészealjak amikre 80 éve azt mondják hogy nem léteznek🤣🤣🤣

Néha meg is nyithatnád azokat a nyomorult forr@sokat aztán nem rohánnál tátott szájjal abba a bizonyos erdőbe🤡

2022. aug. 26. 14:26
 178/186 anonim ***** válasza:
38%

Nem, nem bizonyítottál semmit.

YT videók, amiben valaki elmond valamit, egy másik valaki aki a saját szájíze szerint értelmez és magyaráz félre dolgokat, nem bizonyíték.

Én előbb hiszek szakértők százezreinek, mint inkompetens önjelölt fotelmegmondóembereknek.

A világ köszöni szépen, jól van, nem hullanak az oltottak mint a legyek, lassan 8milliárd felett a népesség.

Te és a hozzád hasonló oltásrettegők már vagy ezerszer szénné égették magukat, de észre sem veszik.

Jó rettegést a semmitől, csinálj magadnak alucsákót hogy nem tudjon irányítani a háttérhatalom. :D

Részemről ennyi, galambbal nem sakkozok...

2022. aug. 26. 16:07
 179/186 anonim ***** válasza:
100%

"lassan 8milliárd felett a népesség."

Áh, ez lehetetlen, hogy egy halálosveszélyes járványban nőjön a Föld népessége, főleg azokon a helyeken ahol nulla az átoltottság ( a világ nagyobbik része). Ja várj.... pont ott nőtt a legjobban! És többlethalálozás sőt élveszületés visszaesés meg csak ott van ahol a legnagyobb az átoltottság!! Ennyit a járványotokról, meg a működő, veszélytelen oltásotokról! :D

2022. aug. 26. 16:44
 180/186 anonim ***** válasza:
100%

Mit nem bizonyítottam te kukaagyú, konkrétan mondj már valamit mert ez így csak levegőbedumálás! Mondjuk eddig se csináltál mást🤡Szerinted aki szerint a csészealjak, az ukrán biolaborok meg a DNSbe integrálódó mrns vakcina nem volt konteo🤣🤣🤣 Na ha ezek nem voltak konteók, akkor szeretném látni hogy az enyéimnél korábbi forrásokkal ezt alátámaszd! Alig várom a nagy semmit amit ide fogsz hányni😃

Te mit bizonyítottál? Semmit? Mit cáfoltál? Semmit. Ennyit rólad, a forrásaim hitelesek, te meg egy gerinctelen senki vagy aki hazudozik meg relativizál.

,,Én előbb hiszek szakértők százezreinek, mint inkompetens önjelölt fotelmegmondóembereknek."

🥱Ezt már írtad okoska, mondj már valami mást is mert a tekintélyekre való hivatkozás érvelési hiba:)

Amúgy szakértőid beégtek sokszor, ezt is bizonyítottam nem egy forrással, te meg még mindig nem tudsz felmutatni semmit. Karikó barátnőd azt mondta hogy kizárt hogy beintegrálódjon a genomba, ehhez is linkeltem forrást, ezt se tudtad cáfolni, gyökér...

Szeretnék látni hivatkozott forrásokat arra hogy az állítólagos szakértőid százezrei(akik azt is mondták hogy az oltástól eltűnik a vírus), megcáfolják az általam hivatkozott tanulmányt.

Ezt az alufóliasipkás ökörségedet meg igazán elfelejthetnéd, tekintve hogy te vagy az aki szolgai módon egy semmitérő maszkot hord mint egy birka. Na az az igazi alusipka te szerencsétlen😄

2022. aug. 28. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!