Akkor ez mégsem jött be a konteósoknak?
Ugye mondogatták hogy az oltás egy népességcsökkentő művelet a valójában és nem lesz gyereke annak aki beadatja.
Nos, egyik ismerősöm tavasszal kapta az első Pfizert, nyáron a másodikat, ősszel meg sikeresen teherbe esett, a legújabb vizsgálatok szerint egészséges gyereke lesz.
Nos, nem süllyednek el szégyenükben a konetósok? Vagy még mindig van "de...."?
A japán kormány fizet a halálozás és az egészségkárosodás elszenvedőinek. Ez vajon nálunk mikor jön el? Vagy örökké marad a hazudozás és a cenzúra a kormányzat és a mainstream média részéről is? Ezért nem fogom soha az életbe beoltatni magam semmivel, mert ha baj van, akkor a hazudozás és a cenzúra amivel reagálnak nem pedig a tisztességes beismerés és kártalanítás.
,,Ez sosem volt konteó."
Ti birkák úgy hazudtok mint a vízfolyás🤣🤣
Én meg konkrétan emlékszem hogy Rusnyai haverod magyarázta hogy lehetetlen hogy a Pfizer a dnsbe integrálódjon, erre tessék😂😂😂😂
Te agyhalott valóságtagadó, konkrétan csak mi mondjuk két évig hogy ez egy génterápia.
A nagy szakértőitek mind azt kamuzták hogy tudományos nonszensz hogy az mrns oltás beavatkozik a DNS működésébe. Persze ez a sokszázezredik dolog amiben hazudtak.
Alacsony IQra az vall hogy te még ezeknek hiszel és vakon követed az uraidat akik eddig mindahányszor brutálisan beégtek🤡
Nagyon vicces amikor egy ilyen tömegember magyaráz a kútból hogy ugorjak utána, különben én vagyok a hülye.
Látom fingod nincs mi az hogy konteó.
A konteó egy világméretű titkos összeesküvés amiben százezreknek kell benne lenniük titokban.
A konteósok ezt el tudják képzelni, a normális emberek meg tudják, hogy lehetetlen.
Amúgy meg továbbra sem avatkozik a dns-be az mrns vakcina, ez is csak a konteósok között keringő baromság akik annyira prolik, hogy minden hülyeséggel meg lehet vezetni őket.
"Jaenisch és Young már bánja, hogy a preprint tanulmányt közzétették, mivel az eredményeket azóta felkarolták az oltásellenesek, és a tudományos tényeket elferdítve azzal riogatnak, hogy a koronavírus RNS-e, és így az mRNS alapú vakcinák is megváltoztatják az ember DNS-ét, valamiféle mutánsokat létrehozva."
Megint tátott szájjal szaladtál be a faszerdőbe! :D
Sajnos sok konteo válik igazzá, nézzétek, a tudományos tanulmányok megvannak, csak hallgatnak róla a bűnrészesek.
Egy konteó sem lett igaz eddig.
Mondj 2-3 példát.
Megnéztem.
Nincs benne semmi konteó.
Még valami esetleg? :D
Amint fentebb is írtam, az oltások hatásosságával lehet gond.
Nem, nem fog kinőni tőle a harmadik füled... :D
A VG cikke is arról szól, amit írtam.
Hogy sajnos még nem elég hatékonyak az oltások, azért ajánlják újra meg újra de az szerintem is sok.
Mindenesetre már sok százmillió ember lett beoltva, mégsem hullanak az oltottak mint a legyek ahogy azt a szellemi nyomorék oltásfóbiások "megjósolták"... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!