Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A családalapítást nem tartjáto...

A családalapítást nem tartjátok felelőtlen baromságnak kis hazánkban?

Figyelt kérdés

Ismerősömnek 3 gyereke van. Nem élnek fényűzően: anyu munkanélküli, ő pedig szakmunkásként dolgozik, de nem keres sokat.

Kérdezem én?Miből fognak felnőni a gyerekek, ha ismerősömet kirúgják?

Ha nem fog javulni az ország helyzete miből fog megélni az a 3 gyerek 20 év múlva?

Véleményem szerint felelőtlenségnek tartmo a gyerekvállalást, ti hogy vagytok ezzel?

2010. aug. 11. 22:31
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
0%

10:28-as

majd mikor rájössz mi a magyar valóság nefélj csak úgy fogsz 2 kézzel nyúlni a hálapénz után

nem nevelés kérdése , hanem éh halál

2010. aug. 12. 19:13
 32/49 anonim ***** válasza:

ma 19:13

Nem, mert bennem van tartás. Szerencsés helyzetben vagyok, az éhhalál szélén sosem lesz a családom, így marad a természetem. Nem fizetik meg az orvosokat, ez tény, de attól még nem tudnám elfogadni.

2010. aug. 12. 20:43
 33/49 anonim ***** válasza:
100%

Tehát te a "vállaljunk minél több gyereket, mert nekünk jobb lesz" fajta ember vagy!Ennek csak gratulálni tudok.

Ezt hívják barátom önzőségnek!Mert lesz*rod, hogy mi lesz azzal a pár szerencsétlennel felnőtt korukra csak neked legyen jó.Egy felelőtlen kölyök vagy!

Tévedsz, fiam. 33 éves felnőtt nő vagyok, és anya. A gyerekeim s.egge alá nem tudok autót tolni, nem tudok mindnek házat venni, viszont meg tudom őket tanítani szeretetre, illemre, erkölcsre, egymás tiszteletére, segítésére, és hogy önállóan boldoguljanak az életben. Neked nem megy? Sajnállak. Nagymamám 6 gyereket nevelt fel nagy szegénységben, özvegyen, de mindnek adott szakmát a kezébe, még a fiúkat is megtanította főzni. Mindegyik boldogult az életben. Ki vagy te, hogy egy szegényebb sorú embernek megtiltsd a gyerekvállalást? Az Atyaúristen?

Bár, ha jobban belegondolok... jobb is, hogy a te fajtád nem szaporodik. Igazából szívességet teszel vele a gyerekeimnek.

2010. aug. 12. 23:37
 34/49 A kérdező kommentje:

"....Ki vagy te, hogy egy szegényebb sorú embernek megtiltsd a gyerekvállalást? Az Atyaúristen?"

Kedves anyuka hol tiltottam én meg bárkinek is, hogy gyereket vállaljon? Forrást pls.

"Bár, ha jobban belegondolok... jobb is, hogy a te fajtád nem szaporodik. Igazából szívességet teszel vele a gyerekeimnek."

Ha én jobban belegondolok a gondolkodás módod alapján

(+ a 33 éved alatt még olvasni sem tanultál meg rendesen, ami ugye azért gáz mert hát sokak szerint a kor és a tapasztalat....)valami kisebbségi lehetsz, de semmi gond anyuka nyugodtan szaporodjatok: majd az én fajtám eltart titeket segéllyel.

2010. aug. 12. 23:44
 35/49 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek 23:37-tel!
2010. aug. 12. 23:58
 36/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm az előzőnek, hogy offolásoddal emelted az oldal szintjét.
2010. aug. 13. 02:42
 37/49 A kérdező kommentje:
Hát gratula a válaszok is mutatják, hogy mennyi szűklátókörű ember van.Kb én meg még 1 válaszoló tud előre gondolkodni, a többiek vagy nem képesek rá vagy egy álom világban élnek.
2010. aug. 13. 02:44
 38/49 anonim ***** válasza:
90%

mit akartál ebből kihozni?

ha csak magadat akartad fényezni, akkor nem jött össze :D

ja és jelentettem a kérdést!

2010. aug. 13. 03:03
 39/49 anonim ***** válasza:

"Kedves anyuka hol tiltottam én meg bárkinek is, hogy gyereket vállaljon? Forrást pls."

Most linkeljem be a kérdésedet? Az egész kérdésed arról szól, azért vered itt a raplit, hogy ne vállaljunk gyereket, mert felelőtlenség. Legalább ne tagadd le, amit leírtál.

Sokat elárul rólad, hogy szerinted aki egynél több gyereke vállal, az csakis cigány lehet, valamint a stílusod, a nemlétező központozásod, a helyesírásod is árulkodik a "műveltségedről". Nekem nem kell védenem magam, te magad adod ki magadról a szegénységi bizonyítványt.

Bár ne vállalt volna téged az anyád! Vagy magadról nincs ilyen véleményed, csak másnak felelőtlenség a gyerekvállalás?

Gondolkozz és tájékozódj, mielőtt nekiállsz a melledet verni, hogy te találtad fel a spanyolviaszt, mi szerint mindenki hülye, aki gyereket vállal, pláne többet. Pl olvasd el ezt: [link]

2010. aug. 13. 16:07
 40/49 anonim ***** válasza:
Éz kösz, de nem kell a segélyed: én már egyetemista koromban is dolgoztam, mégpedig nem feketén.
2010. aug. 13. 16:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!