Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egynemű párok - hogyan oldjáto...

Egynemű párok - hogyan oldjátok meg a családalapítást?

Figyelt kérdés
Vállaljátok a kapcsolatotokat a család, barátok, idegenek elött? A gyermek/ekröl lemondtatok? Ha mégis vállaltok gyermeket, hogyan? Örökbefogadtok, vagy (ha nök vagytok) egyikötök szül? Ki lesz az anya? A másikat a keresztnevén hívja? Hogy működik ez?
2010. aug. 15. 22:17
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem nincs is olyan párkapcsolat, amely nem egynemű személyekből áll...
2010. aug. 15. 22:21
 2/29 anonim ***** válasza:
36%
próbálkozunk kitartóan hátha mégis összejön... aztán feldobunk egy pénzt hogy mégis ki vállalja el hogy az apja
2010. aug. 15. 22:22
 3/29 anonim ***** válasza:
63%

Nem vagyok homoszexuális, de azért leírom a véleményemet, és lehet, hogy le fogsz pontozni.

Nem ítélem el a homokosokat, semmi bajom velük, amíg nem mutogatják magukat mindenféle felvonuláson és nem feltűnősködnek. Minden felnőtt, felelősségteljes embernek magánügye, hogy mit csinál otthon a négy fal között. Van meleg ismerősöm, nagyon jó fej, a szexuális beállítottságán kívül teljesen átlagos srác, teljesen normális.

Viszont azt elítélem, ha egy ilyen pár gyereket akar vállalni. Nem azért, mert meg akarom őket fosztani a családalapítás örömeitől, hanem azért, mert egy gyereknek nem egészséges egy ilyen családban felnőnie. Egy gyereknek édesapára és édesanyára is szüksége van, elég baj az, hogy manapság rengeteg a válás, a csonka családban való élet is árt a gyerek lelki fejlődésének, de ha homokosak a "szülei", az talán még inkább. Az ilyen szülők szerintem borzasztóan önzőek, csak az anyasági/apasági ösztöneik kielégítésére "használják" a gyereket, de abba bele se gondolnak, hogy ez árthat egy gyerek fejlődésének.

2010. aug. 15. 22:26
 4/29 anonim ***** válasza:
58%
nem értem miért lenne egészségtelen egy gyereknek két szerető ember mellett felnőni??? vagy jobb neki egy intézményben, ahol 2000 másik gyerek van?
2010. aug. 15. 22:32
 5/29 anonim ***** válasza:
56%

Én egy leszbikus nő vagyok, 2 éve együtt vagyok a barátnőmmel és igen, szeretnénk családot egy 2 éven belül. Most tervezünk lakást venni és amint meglesz a teljes anyagi háttér és biztonság, belevágunk az apa donor keresésbe. Van bennem egy kis félelem, de már az évek alatt elfogadtam magamat és kiegyensúlyozott ember vagyok, aki teljes harmóniában él. Ha odakerülne a sor, én szülnék.

26/N

2010. aug. 15. 22:42
 6/29 anonim ***** válasza:
31%
Szegény gyerek!!
2010. aug. 15. 22:43
 7/29 anonim válasza:
77%

Sztem sem okos ötlet meleg pároknak gyereket vállalni. Nem gondolom azt, hogy a meleg szülők önzőek mert teljes családot akarnak. Azt sem gondolom, hogy rossz szülők lennének. Sőt!

De... Az a baj evvel az egésszel, hogy az emberek többsége még ma is elítéli a homoszexualitást, ezt pedig a gyerek sínyli meg. Állandó cikizések oviban, suliban, gimiről meg ne is beszéljünk. Pokollá tehetik szerencsétlen gyerek életét. Ha szerencsés és jó környezetbe kerül, akkor nyugodtan nőhet fel, de ha nem - sztem ez a valószínűbb -, akkor a szüleit is lassan megutálja.

Úgy gondolom, hogy azok a meleg párok, akik felelősségteljesen gondolkoznak lemondanak a gyerekvállalásról bármennyire fáj is.

Szívből remélem, hogy idővel változnak az emberek és a meleg párok is nyugodt szívvel vállalhatnak gyereket!

2010. aug. 15. 22:46
 8/29 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem semmi rossz nincs ebben, nem tudom miért kell szegényezni azt a leendő kisgyereket. Mindenki ugy legyen boldog ahogy szeretne. SOkszor különben egy ilyen családban sokkal jobb helye van a gyereknek mint máshol.
2010. aug. 15. 22:47
 9/29 anonim ***** válasza:
32%

"Szerintem semmi rossz nincs ebben, nem tudom miért kell szegényezni azt a leendő kisgyereket."

Tényleg...,végülis "jó" minta!Két apja v két anyja van a gyereknek!És azt hiszi ez a "normális"...

2010. aug. 15. 22:51
 10/29 anonim ***** válasza:
72%
22:42-es, irígylem a bátorságod, h fel merted vállalni, és grat. a boldogságotokhoz.(: Bár én is lennék ilyen bátor.:/
2010. aug. 15. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!