Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van ha nem veszik fel...

Mi van ha nem veszik fel oviba, ti hogy oldjátok meg?

Figyelt kérdés
Fiam áprilisban volt 3 éves, szeretném ha ősztől oviba járhatna. Mikor felvételizni voltunk, az óvodavezető mondta, hogy 2-szeres a túljelentkezés. Munkanélküli vagyok (a munkahelyem sajnos becsődölt), októberig kapok munkanélkülit, aztán vége...egy fizuból élünk és így is alig tudjuk a csekkeket kifizetni, nekem nagyon muszáj lenne ősztől dolgoznom. Nem tudom mitévők legyünk ha nem veszik fel a fiamat az oviba, a nagyszülők messze laknak, rá nem bízhatjuk a fiúnkat. Ilyenkor mit lehet tenni, van valami megoldás?
2011. máj. 11. 15:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Amikor kicsik voltak a gyerekek volt egy anyuka aki kvázi ovit tartott otthon. perszen nam 30 gyerekkel, volt a sajátja és volt 2-3 gyerek aki állandóan volt és én is odavittem néha 1-1 napra az enyémeket, ha intéznem kellett valamit. általában 4-6 gyerek volt nála

Kérdezz körbe a környéken,ha van kismama aki otthon van, hogy nem vállalja-e el. Persze pénzért.

Nem kifejezetten legális,de ha nincs más megoldás...

2011. máj. 11. 15:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Első, ez milyen jó ötlet! :)

Amúgy durva ami itt van, ovoda téren... Nálunk se veszik fel, decemberben lesz 3 éves, ugyan beirattam, de mondták, hogy ne reménykedjek, mert nem lesz üres helyük... :(

Bölcsibe is beiarattam, azért abban nagyon bízom...

2011. máj. 11. 16:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Vagy esetleg hátha megszavazza a Parlament, hogy januártól minden 3. életévét betöltött gyerek ovodaköteles lesz! (hogy hova fognak járni, azt ne kérdezzétek... nyilván ha megszavazzák, akkor meg is oldják a hely - kérdést).
2011. máj. 11. 16:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez a gond. Ha szerencsénk van, hamarosan teherbe esek, és csak pár hónapot kell "kibekkelni".
2011. máj. 11. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!