Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak tényleg ennyire nem...

A férfiak tényleg ennyire nem veszik észre a dolgokat?

Figyelt kérdés

Tegnap munka után fodrászhoz mentem. Direkt nem szóltam előre a férjemnek, hogy legyen amolyan meglepetés. Mármint hogy kicsit megváltoztam. Hazamentem és miután pár órán át nem tett semmifél megjegyzést rákérdeztem, hogy lát-e valami változást. A válasz az volt, hogy nem. Kérdeztem tőle, hogy tényleg nem vette észre, hogy levágattam a hajam? Erre a legnagyobb meggyőződéssel rávágja, hogy nem.

Pedig formát kapott a frizurám, hátul jól felnyírták. Elől is van bőven változás.

Nem tudom elképzelni hogy nem vesz észre ilyesmit az ember. Annális inkább, mert egy nap keretén belül találkozott mindkét frizurával. Tényleg ennyire nem veszik észre a pasik a változásokat? (Nem vagyok mérges rá vagy ilyesmik, mert magamért változtattam a külsőmön; csupán felkeltette érdeklődésemet a reakciója)

2011. szept. 17. 13:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nemrég voltam lagziban és egy csaj szintén azt kérdezte a pasijától, h tényleg nem vetted észre, h befestettem a hajam?:D De, nem úgy van, hogy csak színárnyalatot változtatott, hanem másmilyen színű lett. Szóval, igen, vannak férfiak, akik tényleg ennyire nem veszik észre a dolgokat.
2011. szept. 17. 13:08
 2/12 anonim ***** válasza:
tényleg.
2011. szept. 17. 13:12
 3/12 anonim ***** válasza:
51%
Vannak ilyenek is,de nem lehet általánosítani! A párom azt is észreveszi, ha a megszokottól eltérő sminket kenek reggel.
2011. szept. 17. 13:17
 4/12 anonim ***** válasza:
84%

Exem ilyen volt...

mindig szőke,szőkésbarna hajam volt.

Reggel még szőkén köszöntem el,délután már szinig volt fekete satirral a hajam,eszméletlen jól állt,mindenki megdicsérte.

Ő észre se vette,csak amikor megkérdeztem hogy menjünk-e szemészhez...

Párom viszont ellentét,ő azt is észreveszi ha máshogy fésülöm.

(Hátrány,nála nem játszható el a "áhh,csak egy régi rongy" az újonnan vett ruha) :):)

2011. szept. 17. 13:17
 5/12 anonim ***** válasza:

Az én férjem általában észre veszi.

Pedig nem vagyunk valami jó házasok, sajna.

Tényleg nem kellene általánosítani.

Őket ez nem érdekli annyira, azért nem veszik észre. Szerintem téged sem érdekel, hogy pl. milyen olajat rakott bele az autóba. Ő észreveszi, hogy jobban megy tőle, te nem. Ennyi. :-))

2011. szept. 17. 13:20
 6/12 Gabriel99 ***** válasza:

észrevette csak lexarta....

ami nem fontos arra nem pazaról szót az ember.

ami neked fontos, az nem bizti h a másiknak is az.

új kocsi áll a ház előtt. láttam, de nem szóltam rá semmit, akkor most vak vagyok?

2011. szept. 17. 13:20
 7/12 anonim ***** válasza:
Az enyém mindent észrevesz. Még azt is eltalálja, hogy az új cucc mennyibe került. Nem egyformák.
2011. szept. 17. 13:29
 8/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell általánosítani.Ez férfifüggő szerintem...

Az én párom pl észrevesz mindenféle változást rajtam...még azt is ha kifestem a körmömet másmilyen színűre azt is megdicséri:)

2011. szept. 17. 13:37
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Az én párom is ilyen, eleinte kiborított ezzel, most már viccesnek találom:) Múltkor épp készültünk menni valahova este, és megállt a fürdőajtóban ahol a hajamat csináltam. Rámnéz, azt mondja: "Gondolom a smink még csak most jön..." Na most ez azért volt sokkoló, mert akkor épp nagyon meg voltam elégedve magammal, hogy milyen jó kis türkiz sminket sikerült rittyenteni magamnak:)

Édesapám meg...régen volt hogy befestettem a hajam jóval sötétebbre otthon, 3 nap múlva kérdezte meg h mit csináltam a hajammal :DDD

Amúgy ez azért jó is szerintem, mert pl ha én úgy érzem hogy ááá, most nagyon nem vagyok a toppon...Ők azt se veszik észre, akkor is ugyanolyan szépnek látnak :D

2011. szept. 17. 13:38
 10/12 anonim ***** válasza:

Akkor most elmesélek egy történetet:

Majdnem derékig érő hosszú hajam volt...levágattam annyira, hogy a nyakamig ért...

Ott voltam a páromnál épp esküvőre készültünk. Megjöttek a szülei...kijön az apja, azt kérdi a páromat (akinek szintén hosszabbacska haja van) "Fiam, levágattad a hajadat?" mire a párom: NEM. Mire az anyósom "Hát Géza, Anna vágatta le a haját! " (vagyis én). Mire az apja rám néz, s nagy komolyan megszólal: "Anna, neked eddig nem ilyen hajad volt? ":D:D:D Hát azóta is ezen szórakozom...jól megfigyelte a fia barátnőjét, kerek négy esztendő leforgása alatt. Derékig érő hajból nyakig érő lett és még csak meg sem látta.

Szóval lehetséges...

A párom egyébként néha észreveszi a változásokat, néha meg nem...

2011. szept. 17. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!