A férfiak tényleg ennyire nem veszik észre a dolgokat?
Tegnap munka után fodrászhoz mentem. Direkt nem szóltam előre a férjemnek, hogy legyen amolyan meglepetés. Mármint hogy kicsit megváltoztam. Hazamentem és miután pár órán át nem tett semmifél megjegyzést rákérdeztem, hogy lát-e valami változást. A válasz az volt, hogy nem. Kérdeztem tőle, hogy tényleg nem vette észre, hogy levágattam a hajam? Erre a legnagyobb meggyőződéssel rávágja, hogy nem.
Pedig formát kapott a frizurám, hátul jól felnyírták. Elől is van bőven változás.
Nem tudom elképzelni hogy nem vesz észre ilyesmit az ember. Annális inkább, mert egy nap keretén belül találkozott mindkét frizurával. Tényleg ennyire nem veszik észre a pasik a változásokat? (Nem vagyok mérges rá vagy ilyesmik, mert magamért változtattam a külsőmön; csupán felkeltette érdeklődésemet a reakciója)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!