A férfiak miért szeretik annyira a fegyvereket, háborús dolgokat?
Én ismerőseim között 2 féle fiú van. egyik aki az autókat szereti, meg kivülröl tud roluk mindent, a másik meg akik fegyvermániások, összes fegyvert ismerik, meg stb.
Én a fegyverimádókhoz tartozom, és ha meglátok egy 44es magnumot vagy egy red-dotos fekete AK-t akkor mosolygok, és ugyérzem hogy nekem az KELL. egyszerüen megmagyarázhatatlan vonzalom, viszont a kocsikat meg le se sz.rom.
Ez körülbelül olyan mintha azt kérdezéd tőlem hogy miért szeretem az epret. egyszerűen mert imádom.nemtudom miért, csak finom. miért szeretem a fegyvereket? egyszerűen mert imádom.
Tesóm is így van, a kocsikat annyira szereti, mint egy átlag fiú, megnézi a jó kocsikat, többet tud róluk mint én (mivel én lány vagyok:)) de mondjuk a működése vagy hasonlók már nem érdeklik. Viszont a fegyverek azok igen. Szokott is játszani airsoft fegyverrel:)
Mondjuk az nekem is tetszik, tök jó lövöldözni, de mondjuk nekem nem a fegyverek tetszenek, hanem az épületek (régi laktanya épületénél játszottuk). Szeretem az ilyen bunkis helyeket:D:D 17/L
Hát nem tudom.. ezt én nem tudom megérteni. Valahogy nem érdekelnek sem az autók sem a fegyverek.
Ez a szép, hogy különbözőek vagyunk..
Szereti a fene.Felőlem beolvaszthatják az összes vacakot.
43/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!