Egynemű párok - hogyan oldjátok meg a családalapítást?
40%-os a válaszom? Azért vicces, hogy azonos nemű (és nem egynemű) embereknek szánt kérdésnél heterok pontozzák azt, aki valóban érintett a témában. Értelmi szint azért látom, megvan.
22:42
nem tudom, de manapság a legtöbb pszichés betegségeket, rendellenességeket gyermekkori dolgokra vezetik vissza, még akár ennél kisebb dolgok, mint pl. h a szülők sokat dolgoznak, és emiatt nem olyan annyi időt tölteni gyermekükkel, még ilyesmi is nyomot hagyhat a későbbiekben, vagy egy, az anya/apa szerepét nem megfelelően végző szülő, a túlzottan a gyermekhez kötődő anya, vagy éppen az érzéseit megfelelően kifejező szülő....a válásokról nem is beszélve...Mindezek a kevésbé markáns eltérések a normális családi élettől esetenként mély nyomot, és a későbbiekben rendellenességeket alkalmazkodási/viselkedési problémákat idézhetnek elő a gyermeknél, többek között pl. a megfelelő viselkedési minták hiánya miatt.
Így akkor ha már alapból egy ennyire eltérő tényező van jelen a gyermek életében a fejlődése során, hogy mindkét "szülőjének" ugyanaz a neme, akkor sztem teljesen egészségesen nem fog felnőni az a gyerek. Ha majd az oviban kb. lassan észreveszi, hogy mindenkinek apukája meg anyukája van, neki pedig két apukája (ill. anyukája), akkor már egyből érzi, h ő más, mint a többi....és akkor a szülő mit is mond majd? Elmagyarázza az 5 évesnek, h ők bizony homoszexuálisok, vagy hogy? Nem is beszélve a már említett csúfolkodásoknak, pl. amikor már iskolás, és kezd tudatosulni, h mi is az a szerelem, szexualitás....a gyermekek pedig még nagyon nyíltak, mondhatni tapintatlanok, egyből odavágják, h "a te "szüleid" b*zik"....tehát a gyermek mindig is érezni fogja, h ő "más" mint a többi (most nem úgy értve a "mást" mint a homoszexualitás szinonimája, hanem , h eltérő)Ez az érzés pedig egyáltalán nem fog jót tenni a gyermeknek a fejlődése során.Nem azt mondom, h az ilyen szülők gyermeke biztos, h szintén homosz. lesz, de lelkileg kiegyensúlyozott, és egészséges felnőtt semmiképpen nem lesz belőle.
Tehát szerintem a homoszexuálisok NE vállaljanak, sőt ne is vállalhassanak gyermeket, ők elfogadják, h azok, másoktól is elvárják, h elfogadják azt, h ők homoszexuálisok, akkor tessék azt is elfogadni, h amennyiben valaki homosz., akkor az azzal jár, h nincs gyermek, úgy ahogy egy vak is kénytelen elfogadni azt a tényt, h ő sajnos nem fog tudni látni élete során.
Nekem erről ez a véleményem.
jav:....vagy éppen egy az érzéseit NEM megfelelően kimutató szülő.....egyébként is bocs a sok hibáért, nem olvastam át, mielőtt elküldtem vna a választ, meg hát egyébként is késő van már....:) Remélem a lényeg azért kivehető :)
(Előző voltam)
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:14
Tuodo,hogy van ez...,nehezen fogadjuk el a MÁSokat...
22.47-es vagyok
Szerintem akkor sem kell itélkezni senki felett sem mert senkisem tökéletes... és nem MÁS-ok hanem ők is emberek had éljék ugy az életüket ahogy akarják ez szerintem senkinek se fáj... akinek meg igen az ne vegye figyelembe ennyi...
"De miért nem tudsz normális értékrendű,polgári életet élni 64%?"
Ha az lenne a normális élet, hogy olyan agyi képességekkel és hozzá párosuló intoleranciával rendelkezzem, mint Te, akkor inkább kihagynám.
De azt látom,hogy tényleg magas inteligenciával rendelkezel,márcsak a válaszod megfogalmazásból is lejön! És nem irónikusságból jegyeztem ezt meg...
Mind1 nekem továbbra is a klasszikus családmodell(APA-ANYA) a trendi,bár lehet maradi vagyok ezzel a felfogással,de vállalom!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!