Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egynemű párok - hogyan oldjáto...

Egynemű párok - hogyan oldjátok meg a családalapítást?

Figyelt kérdés
Vállaljátok a kapcsolatotokat a család, barátok, idegenek elött? A gyermek/ekröl lemondtatok? Ha mégis vállaltok gyermeket, hogyan? Örökbefogadtok, vagy (ha nök vagytok) egyikötök szül? Ki lesz az anya? A másikat a keresztnevén hívja? Hogy működik ez?
2010. aug. 15. 22:17
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
70%

40%-os a válaszom? Azért vicces, hogy azonos nemű (és nem egynemű) embereknek szánt kérdésnél heterok pontozzák azt, aki valóban érintett a témában. Értelmi szint azért látom, megvan.

22:42

2010. aug. 15. 23:14
 12/29 anonim ***** válasza:
73%

nem tudom, de manapság a legtöbb pszichés betegségeket, rendellenességeket gyermekkori dolgokra vezetik vissza, még akár ennél kisebb dolgok, mint pl. h a szülők sokat dolgoznak, és emiatt nem olyan annyi időt tölteni gyermekükkel, még ilyesmi is nyomot hagyhat a későbbiekben, vagy egy, az anya/apa szerepét nem megfelelően végző szülő, a túlzottan a gyermekhez kötődő anya, vagy éppen az érzéseit megfelelően kifejező szülő....a válásokról nem is beszélve...Mindezek a kevésbé markáns eltérések a normális családi élettől esetenként mély nyomot, és a későbbiekben rendellenességeket alkalmazkodási/viselkedési problémákat idézhetnek elő a gyermeknél, többek között pl. a megfelelő viselkedési minták hiánya miatt.

Így akkor ha már alapból egy ennyire eltérő tényező van jelen a gyermek életében a fejlődése során, hogy mindkét "szülőjének" ugyanaz a neme, akkor sztem teljesen egészségesen nem fog felnőni az a gyerek. Ha majd az oviban kb. lassan észreveszi, hogy mindenkinek apukája meg anyukája van, neki pedig két apukája (ill. anyukája), akkor már egyből érzi, h ő más, mint a többi....és akkor a szülő mit is mond majd? Elmagyarázza az 5 évesnek, h ők bizony homoszexuálisok, vagy hogy? Nem is beszélve a már említett csúfolkodásoknak, pl. amikor már iskolás, és kezd tudatosulni, h mi is az a szerelem, szexualitás....a gyermekek pedig még nagyon nyíltak, mondhatni tapintatlanok, egyből odavágják, h "a te "szüleid" b*zik"....tehát a gyermek mindig is érezni fogja, h ő "más" mint a többi (most nem úgy értve a "mást" mint a homoszexualitás szinonimája, hanem , h eltérő)Ez az érzés pedig egyáltalán nem fog jót tenni a gyermeknek a fejlődése során.Nem azt mondom, h az ilyen szülők gyermeke biztos, h szintén homosz. lesz, de lelkileg kiegyensúlyozott, és egészséges felnőtt semmiképpen nem lesz belőle.

Tehát szerintem a homoszexuálisok NE vállaljanak, sőt ne is vállalhassanak gyermeket, ők elfogadják, h azok, másoktól is elvárják, h elfogadják azt, h ők homoszexuálisok, akkor tessék azt is elfogadni, h amennyiben valaki homosz., akkor az azzal jár, h nincs gyermek, úgy ahogy egy vak is kénytelen elfogadni azt a tényt, h ő sajnos nem fog tudni látni élete során.

Nekem erről ez a véleményem.

2010. aug. 15. 23:24
 13/29 anonim ***** válasza:
55%

jav:....vagy éppen egy az érzéseit NEM megfelelően kimutató szülő.....egyébként is bocs a sok hibáért, nem olvastam át, mielőtt elküldtem vna a választ, meg hát egyébként is késő van már....:) Remélem a lényeg azért kivehető :)

(Előző voltam)

2010. aug. 15. 23:29
 14/29 anonim ***** válasza:
44%

A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:14

Tuodo,hogy van ez...,nehezen fogadjuk el a MÁSokat...

2010. aug. 16. 00:21
 15/29 anonim ***** válasza:
69%

22.47-es vagyok

Szerintem akkor sem kell itélkezni senki felett sem mert senkisem tökéletes... és nem MÁS-ok hanem ők is emberek had éljék ugy az életüket ahogy akarják ez szerintem senkinek se fáj... akinek meg igen az ne vegye figyelembe ennyi...

2010. aug. 16. 00:25
 16/29 anonim ***** válasza:
0%
00:21 Igazad van, tényleg MÁS vagyok, mert intelligensebb vagyok nálad.
2010. aug. 16. 00:30
 17/29 anonim ***** válasza:
0%
De miért nem tudsz normális értékrendű,polgári életet élni 64%?Nem mintha meg akarnálak tériteni a homokosságból csak érdekel!
2010. aug. 16. 00:35
 18/29 anonim ***** válasza:
48%
Hagyjátok már békén nem mindegy nektek hogy mit csinál?????
2010. aug. 16. 00:38
 19/29 anonim ***** válasza:
33%

"De miért nem tudsz normális értékrendű,polgári életet élni 64%?"

Ha az lenne a normális élet, hogy olyan agyi képességekkel és hozzá párosuló intoleranciával rendelkezzem, mint Te, akkor inkább kihagynám.

2010. aug. 16. 00:41
 20/29 anonim ***** válasza:
42%

De azt látom,hogy tényleg magas inteligenciával rendelkezel,márcsak a válaszod megfogalmazásból is lejön! És nem irónikusságból jegyeztem ezt meg...

Mind1 nekem továbbra is a klasszikus családmodell(APA-ANYA) a trendi,bár lehet maradi vagyok ezzel a felfogással,de vállalom!!

2010. aug. 16. 00:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!