Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A családalapítást nem tartjáto...

A családalapítást nem tartjátok felelőtlen baromságnak kis hazánkban?

Figyelt kérdés

Ismerősömnek 3 gyereke van. Nem élnek fényűzően: anyu munkanélküli, ő pedig szakmunkásként dolgozik, de nem keres sokat.

Kérdezem én?Miből fognak felnőni a gyerekek, ha ismerősömet kirúgják?

Ha nem fog javulni az ország helyzete miből fog megélni az a 3 gyerek 20 év múlva?

Véleményem szerint felelőtlenségnek tartmo a gyerekvállalást, ti hogy vagytok ezzel?

2010. aug. 11. 22:31
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:

És mi van akkor, ha te egy jogász beálítottságú ember vagy?

Ehhez van adottságod, ez érdekel.Elmész valami gyengébb munkát végezni jobb esetben amire megint azt mondom, hogy nem lehet családot alapozni.

2010. aug. 12. 00:18
 22/49 A kérdező kommentje:

tegnap 23:54

Köszönöm, legalább te egyetértesz a mondandómmal.

2010. aug. 12. 00:21
 23/49 A kérdező kommentje:
Egyébként a kérdésem még mindíg arra orientálódik, hogy mi lesz ha felnőnek az adott gyerekek, mert már most is elég nehéz elhelyezkedni?
2010. aug. 12. 00:22
 24/49 anonim ***** válasza:

Én 3 gyereket szeretnék majd. Ezért ha tehetem ki akarok menni külföldre, mert ithon hát nem a legjobbak a megélhetések. Mindent meg akarok adni nekik a valóság határain belül, normál életett nélkülözés nélkül. Ha mégis itthon maradok akkor jó ha 2 lesz. Itt nincs nagy fizetés sok dolog kur*a drága.

Erre van egy cikk nem is olyan régen jelent meg. (megjegyezném ha ez mind megtörténne akkor ki fogja eltartani a nyugdíjjasokat, mert már így is sokan vannak).

[link]

2010. aug. 12. 03:03
 25/49 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem tartom felelőtlen baromságnak. Mindenki a maga szerencséjének kovácsa, így a gyerekek későbbi elhelyezkedése nem függ a szülőkétől. Ha állandóan a jövőnkön aggódnánk, nagyon nagy bajban lennénk. Persze nem kell sok gyereket csinálni, ha nincs rá pénz, de lehetőségekhez mérten nekem biztosan lesz gyermekem (remélem legalább 2). Orvosnak készülök, remélem picit javul a helyzet, mire oda kerülök, de így sem lehetetlen orvosként elhelyezkedni. Bennem nagyon erős a "fajfenntartás" ösztöne, vagy nem tudom minek nevezzem, de tudom, hogy nem ennék boldog gyermek nélkül. Lehet önzőnek nevezni, de tudom, hogy boldog életet tudok majd biztosítani a gyerekeimnek, még ha nem is vet majd fel minket a pénz.
2010. aug. 12. 08:28
 26/49 anonim ***** válasza:
*lennék boldog
2010. aug. 12. 08:28
 27/49 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel a felfogással a levegővételedet miért nem tartod felelőtlen baromságnak?
2010. aug. 12. 09:54
 28/49 anonim ***** válasza:
0%

08:28

majd a sok hálapénz az segít rajtad és családodon

2010. aug. 12. 10:18
 29/49 anonim ***** válasza:

ma 10:18

Szerinted minden orvos elfogadja a hálapénzt? :D Képzeld, engem úgy neveltek, hogy ne tegyem, nem is tudnám. Egyébként sem minden orvosnak adnak hálapénzt.

2010. aug. 12. 10:28
 30/49 A kérdező kommentje:

ma 09:54

Levegő nélkül meghalnék, de gyerek nélkül nem.

2010. aug. 12. 10:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!