Miért nem fogadjuk ezt el?
(Már egyszer feltettem ezt a kérdést, törölve lett. Most csak a lényeget írom le pc-bb stílusban.)
Ha elfogadjuk hogy az állat és kutyafajták között különbségek vannak, tehát vannak agresszívabb (bulldog), okosabb (német juhász) fajták, akkor miért nem tudjuk elfogadni hogy a homo sapiens faj egyedei között is előfordulnak ilyen különbségek?
37
Szerintem te is tudod, hogy egyáltalán NEM meghatározó a "jólét" -akármit is értesz alatta- az IQ szintjében.
Kizártnak tartom az említett referenciáid alapján, hogy PONT azt a kiterjedt és jól kipárnázott kutatást nem ismered, amelyben tán 30-40 éve bizonyítani akarták, hogy az afrikai feketék és az évszázadok óta amerikai feketék IQ-ja különbözik.
Felhozol "feketeként" nem tiszta feketéket, keverékeket. Ez csalás. Mert pl. az Obama Iq-ja nem CSAk a néger oldaláról jött.
Állítod, hogy az afrikaiakat mindenféle környezeti hatás gátolta, hogy szervezett államokat alapítsanak. És 1000-2000 éve mi gátolta őket? Sőt, nekik még a több évszak kihívásaival sem kellett megbirkózniuk, nem fagyhattak volna meg, nem halhattak volna éhen. Kedvezőbb feltételeik voltak.
"Ezek komoly kérdések amin az ország és a világ jövője múlik" Mármint a te kérdéseden? Ezért kell olyan módpn válaszolni, ami csak azt bizonyítja, hogy semmivel se vagy kultúráltabb, okosabb, értelmesebb, mint azok, akiket alacsonyabb rendűnek tartasz?
Nem tudod bizonyítani és soha senki nem tudta, hogy a bőrszín és az IQ között összefüggés lenne, erre az a válaszod, hogy a másik se tudja, hogy nem így van? Ez az "érv" se éppen a magas IQdat bizonyítja. Ha én azt állítom, hogy az összes szomszédod okosabb, mint te, de te ennek az ellenkezőjét nem tudod bizonyítani, akkor nekem van igazam?
Természetesen van bizonyíték arra, hogy az megfelelő oktatás, a jó környezet, amiben élnek az emberek, nemcsak, hogy a gyerekek számát csökkenti, hanem az általános értelmi szintet is növeli. Ha tanultál történelmet, akkor tudod, hogy milyen volt az élet a középkorban és néhány száz évvel ezelőtt a világban. Tudhatod, hogy a körülmények, oktatás javulásával, a várható élettartam növekedésével, az oltások feltalálásával hogyan csökkent a születendő gyerekek száma, hogyan nőtt az emberek IQja mindenhol a világban. Rengeteg tudós, Nobel díjas, orvos, tanár, mérnök, stb. van pl. a feketék között, de szerinted ennek ellenére alacsonyabb rendűek.
Semmi értelme neked bármit is írni, mert ahogyan Hitlert se tudta senki eltántorítani attól a tévképzetétől, hogy a feketék, cigányok, zsidók alacsonyabb rendűek, te se fogod semmilyen ész érvre vagy bizonyítékokra megváltoztatni azt, amit a környezeted az évek alatt beléd sulykolt.
Hiába linkelne neked akármennyi tanulmányt az ember arról, hogy hülyeséget beszélsz, el se olvasnád, vagy kitalálnád, hogy az hazugság mert egy fekete, vagy egy liberális vagy soros vagy akárki más olyan írta, akinek te nem adsz a véleményért. Neonácik meg valahogy nem szoktak semmilyen tanulmányt írni, annak ellenére, hogy mindenkinél okosabbnak tartják magukat.
52
Talán érdemes lenne a rengeteg fekete Nobel-díjast, orvost, mérnököt, tanárt, stb-t felsorolni, hogy méltányolhassuk őket.
DE azért hagyjuk ki a mulattokat, hiszen feketékről volt szó, és nem fél-negyed feketékről, ugye.
Ugye, azon már senki nem vitatkozik, hogy az IQ az anyától öröklődik?
De, azon elég sokan vitatkoznának, hogy az IQ az anyától öröklődik, mert nem így van. Nem is értem ezt honnan szedted.
Komolyan azt várod, hogy soroljak fel neked fekete Nobel-díjast, orvost, mérnököt, tanárt, stb-t?? Te hány fehér mérnököt, tanárt, stb-t ismersz, akiket fel tudnál sorolni?
Nobel díjast nem nehéz: Kofi Annan, Obama, Mandela, Martin Luther King. Ha keresel, találsz jóval többet.
Ha meg fekete orvosra, mérnökre, tanárra vagy kíváncsi, akkor menj a Linkedinre és találsz.
54
A Mensa havi hírlapjából "szedtem".
Azért Nobel-díjasként igazán gáz az Obamát-aki nem fekete-,Mandelát -aki kommunista+ anarchista-, Martin-Luther King -is kommunista volt- szintűeket még említeni is.
Kofi Annan sem maga kapta, hanem az ENSZ miatt.
Teljesítményre, tudományos munkára ki kapott? Attól függetlenül, hogy a Nobel-díjhoz ajánlatos bizonyos származás is, ugye.
Nincs időm keresgélni, azért kérdem a szakértőtől, te biztos tudod a kisujjadból kirázod, ha már rengetegről beszéltél.
Ha nem is név szerint, de rengeteg fehér -tényleg az, és nem keverék- orvost, mérnököt, tudós tudnék felsorolni aszerint, hogy MIT csináltak.
Arra a tankönyvre viszont emlékszem, amit lomtalanításkor padláson találtam évekkel ezelőtt Torontóban, amiben már 50 évvel ezelőtt azt tanítottak Kanadában, hogy a C vitamint egy fekete találta föl, ott volt a fényképe is. Az öreg tanítónéni szerint csak azért, hogy növeljék a négergyerekek önbizalmát. Ő is tudta, hogy nem volt igaz, mégis -jó fizetésért- tanította, amit kiadtak neki.
Valószínűleg már akkor is a ferihegyi profitból kapta a busás kanadai tanári nyugdíját.
A feketék mindennapi foglalkoztatása pedig nem mutatja a képzettségüket. Amerikában külön politika szerint veszik föl az embereket. Visible minorities előnyben még ha nem is teljesítik a feltételeket. No white males need apply van ráírva az állami/kormány/multi értelmiségi állásokra évtizedek óta.
57
Tetszik vagy tetszik, NINCSENEK néger tudósok.
Úgy néz ki rasszista volt a természet az agyműködések rasszoknak való elosztásakor.
Most kénytelenek vagytok hazudozni, csalni. Politikai hátterű Nobel-díjakat osztogatni egyeseknek bőrszín szerint, hogy mutogathassatok a semmire.
Nézd meg, hogy a nem tudományos Nobel-díjak körül milyen keverések vannak. Szerinted tényleg különleges MUNKÁSSÁGra adták? Akár néger/félnégernek, akár bárkinek?
#52 ahogy te nem tudsz megváltoztatni engem úgy én se a te "fröcsögésedet". A való életben ha nem tudsz elolvasni egy szabályt nem azt jelenti hogy attól még azt be sem kell tartanod. Ha a te fajtád már több száz évig nem hajlandó integrálódni, hogy "felszálljon az IQ-szintje" akkor ott már többről van szó mint a te általad hablatyolt kulturális különbségekről akármennyire is tagadásba vagy.
Nem ezen az egy kérdésen fog múlni a világ sorsa amit feltettem ide hanem amikor mondjuk több tízmillió ember teszi fel magának ezeket a kérdéseket. Úgy látom neked a ferdítés is magas IQ-t jellemez.
Ahogy előzőleg is írtam vannak kivételek és ők (még ha borszínűk miatt előnyben is részesültek) sokra tudták vinni. De a legtöbb kissességi nem Obama és nem Mandela, ne próbálj ferdíteni! De nem kell félni már sokáig drága liberális barátom! A fejlett országok IQ szintje rohamosan csökken ahogy a dédelgetett kisebbségeid aránya egyre csak növekszik a világban.
Mielőtt ideállsz a Flynn effektusnak becézett baromsággal, tudatom veled hogyha az átlag 100-as IQ a 120-130-as IQ szinttel egyenlítődne akkor sem szabadna 100 alá csúsznia mivel az lenne az új átlag a 120-130 helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!