Miért nem fogadjuk ezt el?
Figyelt kérdés
(Már egyszer feltettem ezt a kérdést, törölve lett. Most csak a lényeget írom le pc-bb stílusban.)
Ha elfogadjuk hogy az állat és kutyafajták között különbségek vannak, tehát vannak agresszívabb (bulldog), okosabb (német juhász) fajták, akkor miért nem tudjuk elfogadni hogy a homo sapiens faj egyedei között is előfordulnak ilyen különbségek?
2020. jún. 25. 21:17
1/67 anonim válasza:
A ' dog whistle ' uzenetek otlete mennyire ismeros neked ?
2/67 anonim válasza:
A tudósok ezt már számtalanszor leírták és bizonyították, a politikusok viszont a PC miatt sosem merik kimondani. Jobb esetben. Rosszabb esetben még le is rasszistázzák a tudóst, aki ezt pusztán tudományos alapon ki meri mondani.
3/67 A kérdező kommentje:
1# azért kell így fogalmaznom mert ha már nem így tettem volna valószinüleg törölve lett volna a kérdés, és valószinüleg te jelentetted volna először
2020. jún. 25. 21:28
4/67 anonim válasza:
egyik feltetelezes a masik utan
csak igy tovabb fiam
5/67 A kérdező kommentje:
Tőletek tényleg csak ennyire telik, hogy feltételezés? Ez szerintem a józan paraszt ész logikáját követte. Afrika eggyes részein miért tart ott a civilizáció mint Európában 3000 évvel ezelőtt. Miért nem pattant ki egy fejletebb afrikai civilizáció még a termékenyebb földeken sem (Dél-afrika, zimbabwe)?
2020. jún. 25. 21:42
6/67 anonim válasza:
Ki nem fogadja el ezt?:)
Csak a bolond libsik.
Teljesen természetes,hogy egy fajon belüli csoportok között vannak különbségek.Teljesen mindegy, hogy kutya, macska, ember.
Mindegyik csoport másban jó ás másban rossz.
7/67 anonim válasza:
Azert mert te egy felsobbrendu leny vagy, az emberi civilizacio koronaja.
8/67 A kérdező kommentje:
Látom kifogytak az érvek és csak dobálózni tudsz, gondolom már próbáltad jelenteni is a kérdést. Én csak egyszer szeretnék belelátni a te, és hozzád hasonlóan"gondolkodó" emberek fejébe.
2020. jún. 25. 21:52
9/67 anonim válasza:
erdekes egy legeny lehetsz hallod
10/67 A kérdező kommentje:
Neked biztos az lehetek hogy próbálok az "elfogadott" gondolkodásmódon túllátni
2020. jún. 25. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!