Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért nem fogadjuk ezt el?

Miért nem fogadjuk ezt el?

Figyelt kérdés

(Már egyszer feltettem ezt a kérdést, törölve lett. Most csak a lényeget írom le pc-bb stílusban.)

Ha elfogadjuk hogy az állat és kutyafajták között különbségek vannak, tehát vannak agresszívabb (bulldog), okosabb (német juhász) fajták, akkor miért nem tudjuk elfogadni hogy a homo sapiens faj egyedei között is előfordulnak ilyen különbségek?

2020. jún. 25. 21:17
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:

"Amúgy meg ha a te általad folyton szajkózott "kulturális különbségek" felelősek ezekért a különbségekért az mit változtat?"

Mindent megváltoztat azon, amit te itt eladni próbálsz.

"Az Afrikaiak már bőven kaptak időt hogy felfejlődjenek, úgy ahogy a hazai fronton a cigányok 500 évet. "

Nézd meg a Gandhi gimnáziumot itt Magyarországon. Hétköznapi cigány gyerekek képesek ugyanarra a teljesítményre, mint a magyarok, ha minden feltétel adott hozzá. Hatalmas elferdítése az én érvelésemnek az, hogy csak idő függvénye lenne ez a kérdéskör, ehhez csak te ragaszkodsz, mint valami misztikus bizonyosság.

2020. jún. 27. 19:38
 42/67 A kérdező kommentje:

Egy az hogy miért kellene külön cigány iskolát létrehozni ha már annyira egyenlőek velünk ahogy te írod? Milyen alapon hozhatnak létre ilyen iskolát? Ha csak magyar etnikumú iskolát próbálna valaki létrehozni a fél világ azon lógna. A másik az hogy ez a gimnázium szinte teljes módon adófizetők pénzéből van fedezve, ja meg ott van még az EU de még a soros alapítványtól is kaptak pénzt.

Harmadrészről pedig ez egy elit gimnázium lenne, nem igaz? Milyen elit gimnázium az már ahol a matematika érrétségi átlaga 1,9?

[link]

2020. jún. 27. 20:31
 43/67 A kérdező kommentje:
Meg mondjuk az is beszédes ha jobban meg nézed azt a dokumentumot amit elküldtem hogy a 2018-19-es évfolyamon 189-en indultak ebből 57-en buktak meg és akadt 1 azaz 1 darab kitűnő tanuló
2020. jún. 27. 20:40
 44/67 anonim ***** válasza:

Engem is meglepett, hogy milyen eredmények születtek, úgy hírlett nekem, hogy egy sima gimi eredményét hozzák.

Ettől függetlenül mondd már el nekem, hogy hogy jön ide Soros, az állam meg miegyéb?

"Harmadrészről pedig ez egy elit gimnázium lenne, nem igaz?"

Elit gimnázium a Fazekas. Ez egy alapítványi suli, ahol a felzárkóztatás éa kiemelés lenne a cél. Vagy csak nem ugyanazt értjük elit alatt.

2020. jún. 27. 21:17
 45/67 A kérdező kommentje:

Ugye milyen meglepő? Ajánlom hogy tegyél egy biciklitúrát BAZ és Nógrád megye területein. Valószinüleg még sok ilyen meglepetésben lessz részed (ha élve kijutsz egyáltalán).

Soros meg úgy jön ide (Orbán tőlem távol áll nyugi) hogy ő nem egy aranszivű milliárdos mint ahogy te azt valószinüleg elképzeled, hanem egy pénzügyi spekuláns aki csak akkor támogatja az ilyen hátrányos helyzetűeket, ha az politikailag általa támogatott SJW politikai irányzatot segíti. Forrás: [link]

Visszatérve előző válaszodra hogy nem az idő fügvénye a beilleszkedés, akkor mégis mit kellene még csinálni velük kedves drága egyetlen válaszoló?

A cigányság nagy részének tanulni? Büdös. Dolgozni? Büdös. Most akkor mi legyen? Tömjük őket tovább pénzel hogy elkótyavetyéljék azt meg hogy megduplázódjanak minden generációval?

2020. jún. 27. 21:33
 46/67 anonim ***** válasza:

Nagyon elegem van a feltételezéseidből kérdező. Pontosan tudom miről beszélsz, én is cigánysuliba jártam és nem élveztem. Klikkesedtünk a fehér barátaimmal, mert őket tartottam normálisnak, egyébként meg csak a terrorizálás folyt.

Ennek ellenére liberálisnak vallom magam, igen, mert nekem ez azt jelenti, hogy magasról lesz"rom azt, hogy valaki cigány-e, vagy néger, vagy akármi. Nem foglalkoztat.

"Visszatérve előző válaszodra hogy nem az idő fügvénye a beilleszkedés, akkor mégis mit kellene még csinálni velük kedves drága egyetlen válaszoló?"

Ha elméleti szinten nézem, akkor kiemelni a csecsemőket a családi környezetükből és máshova helyezni őket. Ha pedig gyakorlati szemmel, akkor nemes egyszerűséggel nem lehet mit kezdeni a helyzettel, mert kőkemény kontraszelekció alakult már ki. Az egyetlen amit eltudok képzelni, hogy minden létező támogatást a gyerek iskolázottságához kötöm, hogy ott hogy teljesít. Mert jelenleg nem abban érdekeltek, hogy jó neveltetést adjanak a saját gyereküknek, hanem abban, hogy gyártsák őket.

A Mo-i helyzetről ez a véleményem, de alapvetően nem hiszek abban, amit te eladni próbálsz. A genetikának is köze van ahhoz, hogy hogyan alakul egy egyén IQ szintje, de 95-98%-ban eddigi minden tudásom birtokában azt állítom, hogy más tényezők az uralkodóak. Erre hoztam fel példaként az afro-amerikaiak példáját, akik egy emberöltőnyi alatt annyira feltudtak zárkózni, amennyire azt Martin Luther King is elképzelte, amikor ezért küzdött.

Az eddigi beszélgetésünk az alapelképzeléseimen cseppet sem változtatott, lévén az ok-okozati összefüggéseid számomra nem tűnnek bizonyítottnak. És miután elkezdesz másokat gúnyolni, előhúzni Sorost a kalapból és ehhez hasonlók, annál távolabb kerülök ahhoz, hogy komolyan vegyem a beszélgetésünk súlyát.

2020. jún. 27. 21:49
 47/67 A kérdező kommentje:

Ha neked a tények, általánosságok gúnynak hatnak azzal én nem tudok mit kezdeni.

Látom te annyira agymosott vagy már hogy üthetnének, verhetnének, felcsinálhatnák a párodat a cigányok, akkor sem vennéd rá magad hogy ellenszenvet fejezzél ki utánuk mert akkor atyaúristen rasszista lennél. Az lehet hogy téged nem érdekel hogy ki a néger meg a cigány, a természetet, tudományt valóságot amit te tagadsz azt igenis érdekli. Úgy látom hogy valós megoldást te sem látsz csak (lelked mélyén) azt hogy elhajtjuk őket, ebben legalább eggyetértünk. Csak akkor azt nem értem hogyha felfogod hogy nem képesek beilleszkedni akkor mire fel vagy te akkora nagy antirasszista? Miért olyan nehéz általános tényeket belátni?

2020. jún. 27. 22:05
 48/67 A kérdező kommentje:
Amerikában (amit te fejlődésnek nevezel) a négerek csak simán lazább pórázra lettek engedve. Emiatt az a szűk kivétel aki hsjlandó volt a felemelkedésre, felemelkedett. A nagy részük viszont megragadt a gettós létszinvonalon.
2020. jún. 27. 22:13
 49/67 anonim ***** válasza:
75%

"a te húdeokos kis fejecskéddel."

"te kis tudóspalánta"

"Először meg kell tanulni térképről leolvasni mielőtt ide állsz hőbörögni."

"Ti még azt a kérdést nem bírjátok felfogni"

"átfolyik az a te vízfejeteken."

"Tökkelütött..."

"A liberális fajtátok tényleg ennyire tökkelütött?"

Figyelj kérdező, nem kötelező velem egyetérteni, én máshogy látom a dolgokat. De egyenesen szánalmas, hogy próbálod letagadni a saját gúnyodat. Vállald fel, hogy tapló vagy.

"Csak akkor azt nem értem hogyha felfogod hogy nem képesek beilleszkedni akkor mire fel vagy te akkora nagy antirasszista?"

Kettőnk közti vita végig arról szólt, hogy a rassz, vagy más tényezők határozzák e meg az ember intelligenciáját. Mire fel akarsz te bárminek is tartani, vagy tartatni engem, ha egyszer nincs köze a témához?

"Miért olyan nehéz általános tényeket belátni?"

Az IQ-nak van egy definíciója és kutatási területe. Mielőtt nekem bármit beakarsz mesélni a saját elképzeléseidről, először cáfolnod kellene a jelenlegi szociológiai tényállást, ami ellened szól. Ezt nem tudtad megtenni ezidáig, szóval ne panaszkodj, hogy nem fogadom el azt, amit csak te tartasz "ténynek" és "igazságnak".

2020. jún. 27. 22:24
 50/67 A kérdező kommentje:
Lehet hogy durván bántam veled, ezért elnézést kérek. Annyival tudnám igazolni ezt a modort hogy itt nem babra megy a játék. Ezek komoly kérdések amin az ország és a világ jövője múlik. A médiából általánosan csak úgy ömlik a libeláris narratíva hogy így a rasszizmus, úgy rasszizmus miközben bandákban járva gyilkolnak fosztogatnak a kissebségek, tízszeres szaporulatszámuk van és adópénzünket rabolják el. Tudom jönnél azonna azzal hogy általánosítok, de én úgy gondolom hogy nem vagyunk abban a helyzetben hogy most kivételek miatt veszekedjünk ezen. Az IQ kérdsben elismerem hogy nem tudom bebizonyítani egyértelműen hogy tényleg a börszín felelne az IQ szintért (mégha első ránézésre ez lenne az alapvető ok) mivel nem képesek az oktatást, jobb életmód lehetőségeit felhasználni. De éppen emiatt te sem tudod azt egyértrlműen bizonyítani hogy a tannítatás felelne mind ezért.
2020. jún. 27. 22:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!