Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Hányszor kell lehúzni a WC-t?

Hányszor kell lehúzni a WC-t?

Figyelt kérdés

(Nem tudom jó kategória-e, elnézést ha rossz helyre írtam)

Lakótársam (aki lány) ha nagyvécézik, egymás után háromszor(!!) húzza le a WC-t. Én és eddig akárkivel éltem csak egyszer húzta le. Szerintem nem lehet akkorát "alkotni", hogy ne vinné le egyszer. A lány túl tisztaságmániás vagy én vagyok igénytelen? Szerintetek?

Azért zavar, mert épp a minap emelte a főbérlő az albérletdíjat és szerintem annak, hogy napjában háromszor jár a lány és minden alkalommal vagy háromszor lehúzza, növelheti a vízfogyasztást. Végülis csak ezért zavar, mert már így sem olyan keveset fizetünk. Nem szeretném, ha több lenne a rezsi.

2012. ápr. 11. 10:00
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
És a lehúzóval nem lesz bacis a kezed?
2012. ápr. 12. 15:46
 22/31 anonim ***** válasza:

Korábban én azt írtam, hogy egyszer húzom le, de ma megfigyeltem magam és akkor jöttem rá, hogy tévedtem. Tényleg én is legalább kétszer lehúzom.

Egyszer mikor kijött a "barnamedve" és felállok a wc-ről. Ekkor lehúzom, hogy ne legyen büdös. Ez után miután kitöröltem, a papírt is lehúzom még egyszer. Persze nem zubogtatom le az egész tartályt. Csak annyit engedek le, amennyi feltétlenül szükséges.

2012. ápr. 13. 15:24
 23/31 anonim válasza:
Én úgy szoktam spórolni, hogy egy 12 literes lavór felett mosom a hajamat, és később ezzel öntöm le a WC-t. A mosógépből kifolyó vizet is erre gyűjtöm össze, és a takarításra használtat is. Vízzel nagyon sokat lehet spórolni.
2013. jún. 7. 22:26
 24/31 Vuk-91 válasza:
Nekem az imént van egy olyan eset hogy a széklet sokadik lehúzásra SE hajlandó a rohadt kis széklet lemenni Pokolba... Nem tudom miért, szerintem a lakótársad is azért húzza le többször, mert neki is hasonló problematikája van. A lebegő sz** átka.
2014. márc. 3. 20:36
 25/31 anonim ***** válasza:
sz@r-ügy
2022. dec. 31. 19:24
 26/31 Vuk-91 válasza:
Te jó ég, ez de régi! Ha már előkerült a téma, hozzáadnám, hogy bizonyos esetekben indokolhatta a WC lehúzást, például egy használt papírzsepit húzott le épp a slozin, vagy valami hasonló izével törölte át mondjuk a kézmosókagylót fogmosás után, és azt húzta le a WC-n, illetve lehet úgy szabadul meg a borotválkozás utáni szőrtől (a nők a testüket szokták borotválni, az meg még több szőrrel járhat mint a férfiak arcszőrzete) hogy lehúzza a klozetten. Bármi lehetett az oka.
2023. jan. 5. 10:11
 27/31 anonim ***** válasza:
naponta egyszer kell lehúzni, így lehet spórolni a vízzel, főleg ha 2-3 laknak ott.
2023. jan. 5. 20:24
 28/31 anonim ***** válasza:
Egyszer.
2023. ápr. 21. 07:39
 29/31 anonim ***** válasza:
most akkor lehúzom ...
2023. ápr. 21. 10:11
 30/31 anonim válasza:
1x.
2023. júl. 18. 14:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!