Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Hányszor kell lehúzni a WC-t?

Hányszor kell lehúzni a WC-t?

Figyelt kérdés

(Nem tudom jó kategória-e, elnézést ha rossz helyre írtam)

Lakótársam (aki lány) ha nagyvécézik, egymás után háromszor(!!) húzza le a WC-t. Én és eddig akárkivel éltem csak egyszer húzta le. Szerintem nem lehet akkorát "alkotni", hogy ne vinné le egyszer. A lány túl tisztaságmániás vagy én vagyok igénytelen? Szerintetek?

Azért zavar, mert épp a minap emelte a főbérlő az albérletdíjat és szerintem annak, hogy napjában háromszor jár a lány és minden alkalommal vagy háromszor lehúzza, növelheti a vízfogyasztást. Végülis csak ezért zavar, mert már így sem olyan keveset fizetünk. Nem szeretném, ha több lenne a rezsi.

2012. ápr. 11. 10:00
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
81%
Én 1x húzom,de imádtam most ezt a kérdést válaszokkal együtt :D Olyan jókat kacarászok itt a melóhelyen .DDD
2012. ápr. 11. 11:22
 12/31 A kérdező kommentje:
Utolsó, :D örülök, hogy sikerült jókedvre deríteni Téged!
2012. ápr. 11. 11:46
 13/31 anonim ***** válasza:
Én legalább kétszer lehúzom, alkotás után amint kijött, hogy ne terjengjen a szag, utána wc-papír használat után. Ha más is hallhatja, amit művelek,akkor közben is lehúzom. Így két-három húzás meg van alkalmanként.
2012. ápr. 11. 12:35
 14/31 anonim ***** válasza:
26%
Ne kémkedj a lakótársad után!Gondolom te sem örülnél neki,ha valaki folyton azt figyelné,hányszor húzod le a wc-t,és mennyi papírt használsz.Biztos megvan az oka rá,hogy miért húzza le háromszor:)
2012. ápr. 11. 13:37
 15/31 A kérdező kommentje:
ma 13:37-es, nem kémkedek! Panelban lakunk ahol mindent hallani...A WC papírt meg én is használom, látom mennyi van.
2012. ápr. 11. 16:50
 16/31 matchman ***** válasza:

Amúgy a kérdés anyagi szempontból is megalapozott! Egy többtagú családnál (tudom, hogy ez a kérdezőnél nem játszik, de mások is olvassák) komoly részét képezi a vízszámlának a WC lehúzogatás. Lásd: 8., 9. válasz!

Szóval, ha állítgatni nem is akarod/tudod a tartályban a szintet, azért érdemes minél hamarabb kitárgyalni ezt a dolgot.

2012. ápr. 11. 17:08
 17/31 anonim ***** válasza:

Az anyagi szempont is játszik a kérdezőnél is, mivel azt nem írja hogy hányan lakótársak.

Mindenesetre sokat lehet spórolni a WC-n. Persze nem minden megy le 1 húzásra. Pl van hogy lehúzom, papír lemegy a produktum nagyja is, de a fele ott lebeg a tetején és 3 lehúzás után sem szándékozik eltűnni, amikor minden más meg lemegy.

2012. ápr. 11. 17:12
 18/31 anonim ***** válasza:

:D Ismerős szituáció! :)

Ez olyankor fordul elő, amikor gáz-zárványokat tartalmaz az "anyag".

Lebeg a víz felszínén és sehogy se akar lemenni. Én ilyenkor felületnövelés céljából egy kis papírt dobok rá. Úgy könnyebben elkapja az áramlat és lemegy. :)

2012. ápr. 11. 19:53
 19/31 anonim válasza:
46%

Néha elcsodálkozom, hogy mennyire pocsékolnak az emberek. A kefét kell használni, nem 3-4-5-ször lehúzni a wc-t!

Ha előreláthatóan nagy az adag, akkor kézbe kell venni a kefét és lehúzás közben szorgoskodni vele. Még a medveszart is el lehetne tüntetni egyetlen lehúzással...

2012. ápr. 11. 22:36
 20/31 anonim ***** válasza:
53%
Aha, aztán a fertőtlenítő többe kerül, mint a víz...
2012. ápr. 11. 22:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!