3-4 fős családok! Hányszor mostok egy héten ruhákat?
Majd később leírom miért kérdezem, most csak kíváncsi vagyok, hogy hányszor megy egy átlagos család mosógépe egy héten vagy egy hónapban!
Köszi mindenkinek, aki válaszol!
Változó, de általában iskolaidőben heti 4-5.
Most, hogy hétfőtől péntekig nincsenek itthon hanem nagyiznak, ő is mos rájuk, így kb. 2-3, de nincs tele a mosógép, csak külön mosom a feketéket, a piros/erős rózsaszínt és a többit.
Két kisiskolás + 1 felnőtt.
Köszi az eddigi válaszokat!
Azért kérdeztem, mert a szomszédom naponta 1x mos legalább, de előfordul, hogy kétszer egy nap, így átlagban hetente 7x-14x mos. Én már kivagyok tőle, mert áthallatszik a mosógép hangja igen rendesen (bár az is igaz, hogy este 8 és éjfél között mos mindig, amikor már pihennék, így biztos ezért hallom jobban).
Ő azt mondta, hogy nagyon fontos naponta mosnia, olyan sok gyűlik össze nekik...bevallom nem tudom hogy csinálják (nem szegények, nem csak egy darab ruhájuk van amit naponta kellene mosni).
De úgy látom, hogy azért ilyen gyakran nem sokan mosnak, mint a szomszédom. Nekem egy picit abnormális, amennyiszer ők mosnak.
Mindegy is, csak kíváncsi voltam. Köszi még egyszer a válaszokat!
Mi 4en vagyunk: 2 szülő és 2 nagykorú gyerek, naponta mosok, van úgy hogy 1 nap kétszer is. Heti 8-9 mosás összejön.
Ketten olyan munkahelyen dolgoznak, hogy még a kabátokat is kell mosni hetente.
Nem írtad, hogy milyen összetételű család, hol dolgoznak.
Simán összejöhet nekik is a napi 1-2 mosás.
Az más, ha olyan helyen dolgoznak, és amiatt kell sokszor mosni.
Itt a nő nem dolgozik, az apa nem tudom mit csinál, van egy 7 év körüli fiú és egy 20 év körüli lány, aki még tanul.
Köszi nektek is a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!