Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hányszor költöztetek életetekben?

Hányszor költöztetek életetekben?

Figyelt kérdés
Van akinek sorozatban nem jöttek össze például az albérletek és mindig új helyre kellett költöznie?
2011. aug. 22. 13:01
 1/10 anonim ***** válasza:

A szüleimmel költöztem féléves, egyéves, hároméves, ötées, hétéves és tizenkét éves koromban. Aztán kollégista voltam négy évig. Közte volt fél év szünet, amikor az akkori barátomnál laktam. Utána laktam az első albérletben egy évet, aztán a párommal szintén albérletben egy évet, a mostani helyen pedig két éve élünk, eredetileg albérlet volt, de megvettük, úgyhogy most már saját. Terveink szerint ha majd az első gyerekünk kétéves lesz, akkor elköltözünk egy családi házba, ha szerencsénk van, akkor olyat sikerül venni, amiben megmaradhatunk amíg felnőnek. Aztán ami még biztos, hogy nyugdíjas korunkban, amikor már nem lesz szempont a munkahely, vidékre költözünk.

A lényeg, hogy a kollégiumi helyeket nem számolva kb. tízszer költöztem eddig. 22 éves vagyok :D

2011. aug. 22. 13:15
 2/10 anonim válasza:

20évig egyszer sem,aztán 3 éven belül 7x.

gyűlölöm!!!!!!

2011. aug. 22. 13:24
 3/10 anonim ***** válasza:
Én eddig 4x. Egyszer kiskoromban, egyszer kicsit nagyobb kiskoromban, egyszer gyerekként, aztán egyszer most nemrég. Ja, meg most megint fogok nemsokára. Én imádok költözgetni, nincs sok holmim, és hamar ráunok a helyekre ahol lakom, az új lakás meg mindig olyan izgi, kipakolni, elrendezgetni a holmikat, eleinte csomó ideig rend van mert olyan örömmel takarít az ember.. :D 20n
2011. aug. 22. 13:35
 4/10 anonim ***** válasza:
Az állandó lakhelyem születésem óta, 28 éve ugyan az. Költözni csak olyan értelemben költöztem, hogy egyetem alatt ingáztam saját lakásba Pécs és Budapest között évekig.
2011. aug. 22. 13:57
 5/10 anonim válasza:
Mi 6-szor pedig meg csak 12 vok.
2011. aug. 22. 14:48
 6/10 anonim válasza:

1. 4-5 éves koromban

2. 5-6 évesen

3. 20 évesen főiskola kollégium

4. 21 évesen: nyáron haza

5. 21 évesen: vissza a suliba, másik kolesz majd fél év után kihagytam egy fél évet így

6. 21 évesen (februárban) albérlet egy hónapra, utána máshol találtam munkát így

7. haza költöztem (márciusban)

8. 22 évesen (még ugyanabban az évben) egy újabb koleszba vissza a suliba,

9. 23 évesen, nyáron gyakorlat, de az addigi szobában nem maradhattam, így át kellett menni a szomszéd koleszba

10. A gyakorlat elhúzódott és koleszt már nem kaptam, beköltöztem a suliba egy irodába, volt minden ami kellett. :)

12. A gyakorlat végén haza

11. 23 évesen ugyanaz a kolesz csak másik szoba

12. 24 évesen: haza költöztem a nyárra

13. még abban az évben beiratkoztam egy másik szakra és akkor már albérletbe mentem

14. 25 évesen átköltöztem egy másik albiba a nyár végén.

15. 26 évesen, újabb albi, már a nyár elején költöztem

16. 27 évesen, ismét másik albérlet

17. még abban az évben abban a háztömbben elköltöztem egy másik albiba, mert elegem lett a lakótársakból, de az új albi sem lett jobb

18. másfél hónappal később vissza az előző albérletbe, a gyökér lakótársak szerencsére elmentek így már nyugi volt. :)

19. 28 évesen: a nyár végén elkezdtem melózni és megint új albi, mert nem akartam 5-öd magammal együtt élni, egy s@ggfej volt a tulaj így 2 hét után leléptem. :)

20. egy normális csajhoz költöztem kiadta az egyik szobát, itt minden ok volt csak kicsit drága

21. rákövetkező év március, az egyik ismerősöm (csaj) albérlőtársa lelépett és én oda költöztem a helyére, olcsóbb volt az albi

22. 30 évesen a jelenlegi albérletbe költöztünk, egy jó ideig nem is megyünk innen sehová. :)

2011. aug. 22. 17:19
 7/10 anonim ***** válasza:

Jó, ha így vesszük, akkor én is minden nyáron arra a két hónapra haza "költöztem". Szóval akkor én is legalább tízszer költöztem.

Én ugyan nem voltam kollégista (anyagi helyzetre hivatkozva mindig elutasítottak, mert abban az időben haltak meg a nagyszüleim és ránk hagyták a lakásukat, csak éppen nem abban a városban, ahol tanultam, de ez nem érdekelt senkit), de a koleszból "egy sporttáskával" áthurcolkodni azért az nem ugyan az, mint átíratni a lakást, végigjárni a szolgáltatókat és vinni minden bútort, cuccot, teljes lakásfelszerelést.

2011. aug. 22. 20:08
 8/10 anonim ***** válasza:

soha életemben nem laktam még albérletben, nem is szeretnék.

20 évig éltem ott, ahol megszülettem, aztán végre sikerült beköltözni a saját lakásomba, azóta itt vagyok, és annyira szeretem, h nem is mennék máshova. :) se nagyobb, se szebb, se más környéken lévő lakás nem kéne, ez annyira ideális :)

2011. aug. 22. 21:54
 9/10 anonim ***** válasza:

Albérletben még én sem laktam, ha erre is vonatkozott a kérdés.

És ha választhatnék és "kívánságműsor" lenne én se mennék innen sehova, csak akkor éhen halnék, vagy csövezhetnék, mert munkát nem kapnék. Pedig nem egy kis faluban élek.

2011. aug. 22. 22:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Eddig 26,a kollégiumi ide-oda költözéseket összesen 2-nek véve.Ezek tényleges cuccolós-bútoros költözések voltak,leszámítva a 2 kollégiumit,meg a gyerekkorom 3 költözését,amit a szüleim cuccoltak végig. Szóval 21.És mindig elveszik és elkeveredik valami,és mindig van valami ami évekre dobozban marad.Jó lenne valami végleges.
2011. aug. 22. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!