Nem tudom lehúzni a WC-t, eldugult, ha próbálom lehúzni, csak magasabbra jön a víz, pumpa nincs, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egyszerűen sehogysem akar lemenni a víz, akárhogy próbáltam kefével nyomkodni.2011. júl. 9. 19:57
1/3 anonim válasza:
na, én tegnap szüntettem meg egy dugulást. öntöttem bele két liter forró vizet, meg szódabikarbónát (az segít, állítólag). aztán egy söprűnyéllel piszkálgattam, (észre is vettem, hogy eltömítette a papír, azért nem ment le), nyomogattam, és egy idő után lement.
2/3 anonim válasza:
Megpróbálhatsz egy flakon tiretet vagy hasonló dugulás elleni szert beleönteni (én pl. sima sósavat használtam és sikerült) és hagyni, hogy hasson. Arra figyelj, hogy ne keveredjenek különféle vegyszerek, mert az veszélyes lehet! Ha szerencséd van, feloldja a dugulást és kész. Ha nem, akkor duguláselhárítót kell hívni (minden ingyenes reklámújság tele van a hirdetéseikkel) és egy csőgörénnyel bontás nélkül pikkpakk kipucolják a lefolyót.
3/3 anonim válasza:
A legjobb ha elsétálsz a TESCO-ig és veszel egy WC-pumpát, hazaviszed és beveted a csodafegyvert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!