A lefolyóból folyt vissza a víz zuhanyozás közben meg simán akkor is ha megnyitottam a csapot. Eldugult vagy most ilyenkor mi van? A vízórával nincs baj vajon? Egyedül vagyok itthon nem tudom most mit kellene tenni.
Figyelt kérdés
2010. jún. 19. 22:58
1/12 anonim válasza:
Eldugult a lefolyócsatorna! A vízórához semmi köze!
2/12 anonim válasza:
A vízórának ehez mi köze??
A vízóra tudtommal messze van a lefolyótól ha meg nem folyik le a víz akkor eldugult.. szerencséd van ha pumpával megoldod, vagy ha egy kis dugulás elhárítás lesz belőlle de ha járólapszedés vagy az kicsit húzósabb.. 16/F
4/12 A kérdező kommentje:
Úh oké köszönöm a válaszokat csak hallottam h valamikor az is megindul.akkor ez "sima" dugulás.Hát lehet nem ússzuk meg simán az ügyet a fenébe :S
2010. jún. 19. 23:23
5/12 anonim válasza:
Majd drukkolok:):) próbálj meg lefolyótisztítót önteni bele.. por formában lehet kapni nekünk mindig be jön:)
amúgy egy jó tanács: Mosogatáskor a maradékot a kukába és ne a lefolyóba, nem éri meg:)
6/12 A kérdező kommentje:
Mi is mindig kidobjuk nem kockáztatunk aztán mégis kész a baj.Most öntöttem bele lefolyótisztítót hátha segít neki.
2010. jún. 19. 23:32
7/12 anonim válasza:
szerintem nem lehet vészes.. ha utánna lefolyik a víz..
8/12 anonim válasza:
amúgy mennyi idős vagy? ha szabad megkérdezni?:)
10/12 A kérdező kommentje:
Nem szartunk bele de köszi a jótanácsot.X))Egyébként veszély elhárítva öntöttem bele lefolyótisztítót azt amit mondtál volt itthon úgyhogy megoldva a probléma lefolyik a víz.:)
2010. jún. 20. 00:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!