Továbbra is áll a bál. Azóta megkaptuk (kb. 2 hónapja) a 2020-as elszámolást, ami megintcsak nem stimmel. Olyan összeget szabtak ki rám megint, hogy mikor ott laktunk és egész évben ment a fűtés még akkor sem volt a fele sem. 2020-ban csak az utolsó 3 hónapban laktak a lakásban, januártól szeptemberig az összes radiátor le volt csavarva nullára. A fűtés szerintem októberben indult el valamikor. Természetesen ismét fellázadtunk, és más lakók is hangot adtak neki, hogy itt valami nagy gond van az elszámolással. Mi nem fizettük ki, és mondtuk a többieknek is hogy ők se fizessenek amíg nem tisztázódik a helyzet. Az én lakásomban 5 db mérő van 5 radiátoron, kikértem a havi állásokat, mert most mondták, hogy erre van lehetőség. Először egy számhalmazt küldtek csak, többszöri kérésre küldtek csak olyan részletezést, amiből ki tudtam bogarászni, hogy melyik az én lakásom. 5 mérőből 3-nál látszott is, hogy szeptemberig ugyanaz volt az állásuk, mivel mint írtam, lakatlan volt a lakás és az összes radiátor le volt csavarva, két mérőnél azonban ugyanúgy mérés volt látható egész évben, mintha végig fűtöttünk volna, pedig értelemszerűen azok is le voltak csavarva. Mikor elkezdtük firtatni a dolgokat, és számolgatni, ezer kérdés merült fel, mivel semmi nem stimmelt semmivel. A kérdéseinkre nem hajlandóak válaszolni. Számtalanszor fel lettek erre szólítva, a közös képviselő által. Mi a közös képviselővel együttműködünk az ügyben, ő egyébként mellettünk áll, látja, hogy igazunk van. Csak hogy példát mondjak, mennyire össze vissza beszélnek, kérdeztük hogy mi ennek a mértékegysége amit mérnek, erre azt válaszolták, hogy ennek nincs!!!! és nem is kell legyen mértékegysége. Ez egy komplett baromság, én nem is értem, ilyet még nem is hallottam, hogy valaminek nincs mértékegysége. Továbbá azt is monták, hogy ők nem kötelezhetőek arra, hogy hiteles mérőik legyenek. Eleve a mérőket is cserélniük kellene, utánanéztünk a törvénynek, nálunk 7 éve felrakták a mérőket, azóta sem cserélve sem vizsgálva nem voltak! A ház nem utalta el nekik a 2020-as díjat erre a kavarodásra hivatkozva, erre közölte az illető aki részükről eljárt, hogy nem is jól olvasták le, újra le kéne. Ez a sokadik ilyen eset, amikor utólag kiderül, hogy maga a leolvasás sem stimmel. Holnap estig írhatnám a hibákat amiket találtunk a férjemmel az elszámolásban, az egész egy hatalmas katyvasz. Kérdésekre nem hajlandóak válaszolni, nem tudják megindokolni mikor mondanak valamit, hogy miért úgy van! Közös képviselő is azon a véleményen van, hogy sunyiznak, ezért nem válaszolnak semmire, nem tudnak mit mondani. A következő közgyűlésen megint megpróbáljuk elvetni ezt a rendszert, de ha ismét nem sikerül, (legutóbb is megpróbáltuk) akkor nem marad más út, be kell perelnem a házat. Úgy gondolom, hogy nem kényszeríthetnek engem arra, hogy évről évre fizessek valamiért, ami semmilyen módon nem bizonyított, hogy az én fogyasztásom. Olyan összegek jönnek ki havi lebontásban, amiből egy 150 négyzetméteres családi házat lehet fűteni gáz cirkóval. (saját tapasztalat) Itt pedig egy 40 négyzetméteres lakásról beszélünk, úgy hogy ráadásul abban 9 hónapig nem is lakott senki, nem volt fűtve egyáltalán.