Ha kimegyek a kertbe, megtámadnak a méhek, mit tegyek ellenük?
Jó dolog hogy porozzák a virágokat ,de miért olyan harcias némelyik?És miért a szemem célozza meg állandóan??
Ma is megszúrt egy a felső szemhéjamon .
Nem lehet, hogy a szagoddal van bajuk? Parfüm, izzadtság...
Alapból nem vadak és nem támadnak. Rajzás esetén persze más, de azt észreveszed ha rajzanak. Különben sincs még itt az ideje.
Parfüm vagy izattság az oka ahogy irták, vagy lehet nem is méhek tamadnak hanem darazsak :)
rajzáskor sem annyira agreszivek a méhek, ha nincs királynő, azok a rajok tudnak kegyetlen agreszivak lenni.
Volt egy gyümölcsös hobbitelkem, soha egy méh sem szúrt meg, pedig igen sokat voltam ott.
Eladtam a telket, a következő tavaszon megkeresett a vevő felesége, hogy engem hányszor támadtak meg a méhek, mert őket végigüldözte a méhraj a hegyen, főleg a férje kapott annyi szúrást, hogy kórházba kellett mennie.
A nő akkor is bűzlött az illatszertől. Kiderült, hogy a férje is állandóan szórja magát.
Hát ez volt az ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!